TYLKO STAWOWY ALBO BOBO KACZMAREK
-
-
Giełda wolnych trenerów
Nie majac wyboru Majewski bylby 100 razy lepszy od Stawowego. Daje gwarancje utrzymania ( nasza najwieksza bolaczka to obrona , a w Polsce nikt tego nie pouklada lepiej od niego ) . Stawowy w defensywie nie istnieje , proponuje zagladnac na forum GKSu , maja ten sam problem ktory u nich rowniez sie poglebia.
Nie istnial on z kolei w ofensywie , ale jak tu istniec skoro mielismy straszyc Dudzicem , Krzywickim i Moskala. Teraz jest inny swiat , jest Slusar z Matusiakiem trzeba to tylko poukladac.
Tak tylko Majewski odstawi Matusiaka bo za dobry technicznie i i tak będzie grać Krzywickim. Ja bym był za przyjściem Majewskiego gdyby spadek był pewny na 100% bo wtedy przynajmniej te piłkarzyki też miałyby przejebane na maksa za karę.
To, że Majewski nie istniał w ofensywie to tylko jego zasługa. To on pozbył się Gizy i Bojarskiego. Na szczęście Majewski ma jakąś ciepłą posadkę w PZPN, więc on się do Nas pchał nie będzie.
Ani Giza ani Bojar po odejsciu z Cracovii nic nie pokazali.
Tylko nie Stawowy! To musi być ktoś silny i z charyzmą. Piękno piłki tu nie ma znaczenia.
Wziąłbym Majewskiego na te 20 kolejek. Rumcajs przynajmniej zamuruje bramkę.
Kaczmarek - też OK.
Bakero kandydatem.
Faworytem do objęcia funkcji trenera Cracovii jest Jose Maria Bakero, który przed miesiącem został zwolniony z Polonii Warszawa
Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy Hiszpan przyjechał do Krakowa negocjować umowę z działaczami ostatniej w tabeli Cracovii. - W tym momencie jestem na wakacjach - stwierdził jednak z uśmiechem Bakero podczas telefonicznej rozmowy w południe.
W trenerskiej karierze Hiszpan prowadził meksykańską Pueblę i rezerwy Malagi. Był też asystentem Louisa van Gaala w Barcelonie i Ronalda Koemana w Valencii. W Polonii Warszawa pracował dziewięć miesięcy, w ubiegłym sezonie zajął ze stołeczną drużyną 13. miejsce w ekstraklasie. Ze stołecznej drużyny zwolnił go jednak właściciel Józef Wojciechowski.
Drugim kandydatem na trenera krakowian był Wojciech Stawowy, związany z pierwszoligowym GKS-em Katowice. - Do klubu wpłynęło zapytanie o możliwość przejęcia szkoleniowca, ale sam zainteresowany postanowił pozostać na stanowisku - ucina Alina Markiewicz, rzecznik prasowy GKS-u Katowice.
Stawowy ma kontakcie klauzulę odejścia w przypadku oferty z ekstraklasy.
Obecny szkoleniowiec Rafał Ulatowski oficjalnie nie rozstał się jeszcze z Cracovią.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
ktokolwiek to ma byc musi ograniczyc szkody az do przerwy zimowej (6 meczy - 4 u siebie wiec wypadaloby 8-10 pktow zdobyc aby sie jeszcze bardziej nie pograzac), a w zimie druzyne przemeblowac, wzmocnic i walczyc o utrzymanie na wiosne
Chłopcy są rozbici psychicznie, potrzebują więcej ciepła, miłości i czułości dlatego myślę że dobrym pomysłem byłoby zatrudnienie jako trenera Michała Piroga wraz z asystentem Tomkiem Jacykowem.
dlaczego zarząd nie wpadł na pomysł zatrudnienia Kaczmarka? Bakero nie utrzyma nas w lidze, a z Bobo mamy cień szansy...
zioło Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chłopcy są rozbici psychicznie, potrzebują
> więcej ciepła, miłości i czułości dlatego
> myślę że dobrym pomysłem byłoby zatrudnienie
> jako trenera Michała Piroga wraz z asystentem
> Tomkiem Jacykowem.
100% poparcia ;D
Ludzie zrozumcie !! jaki bakero do ch.uja!!! on przyjdzie wezmie kase spadna to spadna on ma na to wyjebane !!
to jest hiszpan nie zalezy mu na Cracovii!! on tylko pracuje jest najemnikiem!!! tu musi byc ktos kto naprawde bedzie przezywal porazke ktoremy zalezy na tejze druzynie!!!! zaden najemnik Bakero!!! i co on osiagnal no co kurwa? mial dobra druzyne rok temu dawny groclin!
tu potrzebny czlowiek co wierzy w tn eklub a nie BAKERO!!!! i jak on sie porozumie z tymi pajacami ? jak ? wyciagnie laptopa i wlaczy slowniki.onet.pl? na nich trzeba krzyknac a on jak bedzie krzyczal do nich ? puta puta?
kurwa ratujmy druzyne polakiem a nie wynalazki bakero!!
Tylko Stawowy!
A Stawowy "wierzy w ten Klub?" Skąd to wiadomo?
a tak btw to Stawowemu będzie "bardzo zależało",naprawdę... :P
Będzie mu zależało , a jakże i pewnie winę weźmie na siebie :)
już samo jego groźne spojrzenie sprawi, że piłkarzyki struchleją i zaczną grać mecze życia
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9d/100911BLA003.jpg[/img]
spojrzenie sprawi ze struchleją a jak sie odezwie to pekną ze śmiechu
http://www.weszlo.com/news/5754 dłuższy artykuł ale warty przeczytania
Pasiak Sas musisz wklejać wszędzie ten sam link?? Walii ci ???
pomysł z Bakero chyba nie najlepszy.
do piłkarzyków nie dociera nic po polsku. nie mam pojęcia jak będą się komunikować.
zawsze znajdą wytłumaczenie, że ne zrozumieli co mówił trener.
przykład Ruchu, Górnika, Polonii B pokazuje, że aby zaistnieć w naszej lidze trzeba poszukać Gierczaków w II lidze śląskiej (ktoś już o tym pisał) i trenera, który to złapie za pysk.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)