Bez przesady, zwalanie nieudolności konkretnego trenera na "otoczenie jakie stworzono w MKS-ie" to jest nadużycie.
Rohacek ma znacznie ciężej a nie marudzi, i wyniki są. Atmosfera też.
-
-
Giełda wolnych trenerów
Nie jestem obrońcą Majewskiego , ani zwolennikiem zatrudniania go w tej chwili . Pamiętajmy jednak , że to za jego kadencji mieliśmy najlepszy wynik od czasu powrotu do ekstraklasy i półfinał PP. A drużyna grała jak grała bo (tak sądzę) właśnie Doktor wziął ich za mordę , więc panowie piłkarze grali pod jego odejście. Chwilowo nie widzę kandydata , a na pewno nie Stawowego( z szacunkiem dla dokonań ) Ula powinien zostać do końca rundy i później ew. rozliczać i zatrudniać kogoś nowego.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bez przesady, zwalanie nieudolności konkretnego
> trenera na "otoczenie jakie stworzono w MKS-ie" to
> jest nadużycie.
> Rohacek ma znacznie ciężej a nie marudzi, i
> wyniki są. Atmosfera też.
Widzisz docencie. Rohaczek prowadzi JEDYNĄ drużynę w lidze w której wypłaty regularnie 12 miesięcy w roku wpływaja na konta zawodników. W takiej sytuacji cała reszta to małe problemy!
Przemas78 Napisał(a):
> Nie jestem obrońcą Majewskiego , ani
> zwolennikiem zatrudniania go w tej chwili .
> Pamiętajmy jednak , że to za jego kadencji
> mieliśmy najlepszy wynik od czasu powrotu do
> ekstraklasy i półfinał PP. A drużyna grała
> jak grała bo (tak sądzę) właśnie Doktor
> wziął ich za mordę , więc panowie piłkarze
> grali pod jego odejście.
A po chwili pozbył się gościa, który zdobył na wiosnę (licząc bramki i asysty przy bramkach) w sumie chyba 17 punktów (liczyłem to kiedyś dokładnie) :) Przypominam, że Majewski deklarował od początku pracy w Cracovii, że będzie można go rozliczać dopiero na jesień 2008 roku, bo to będzie jego autorska drużyna. No to go prof rozliczył, kiedy spadli na ostatnie miejsce i grali naaaajwiększą padakę.
To więc mówię , że zwolennikiem nie jestem, ale jak niektórzy szanowni koledzy żyją tu przeszłością ( patrz Stawowy) to tylko chciałem tak nadmienić .
Stawowy jakby nie patrzec sukces w CRACOVII osiagnal z 3 do 1ligi,a reszta trenerow ktora przyszla po nim?od 2 lat bronimy sie przed spadkiem .2 lata temu lks nie dostal licencji to NAS uratowalo,rok temu jop,a wtym roku?podobno ekstraklase maja zwiekszyc do 18 zespolow,tak wiec jest cien nadzieji ze nam sie uda,bo na trenera i pilkarzy nie ma co liczyc.porazka.jak dlugo jeszcze.LOWCY PSOW CRACOVIA
Przemas - ale właśnie o to mi chodzi, że nie przeceniałbym wkładu Majewskiego :)
mknacylopez Napisał(a):
> Przemas - ale właśnie o to mi chodzi, że nie
> przeceniałbym wkładu Majewskiego :)
Dokładnie Majewski przejał drużynę, która miała całkiem niezły kręgosłup i była jedynie po zawirowaniach trenerskich Mikulski/Białas... także pograł taki doktorek ukształtowaną drużyną, a wynikiem jego długofalowej "trenerki" jest to co mamy teraz on zaczął destrukcję, a nikt sensowny nie zaczął odbudowy tylko pogłębiano kryzys.
Wróble ćwierkają o Ryśku Tarasiewiczu...a wiatr poniósł plotę, że z Wąsem tez zaczęto dyskusję..:)
Zrobi się ciekawie po sobotnim wyjeździe i czuję, że w przyszły wtorek poznamy nju kołcza.
Andrzej Juskowiak
Tak.
MAJEWSKI NIGDY WIECEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muertes Napisał(a):
> Merol Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wróble ćwierkają o Ryśku Tarasiewiczu...
>
> a jak to jest bo nie chce mi się szukać -
> zawodnik w jednej rundzie nie może zagrać w
> dwóch zespołach po rozwiązaniu kontraktu a
> trener? może prowadzić dwa zespoły w trakcie
> jednej rundy?
Tutaj nie ma przepisow-wszystko regulowane jest w zapisach zawartych w kontrakcie. Stawowy na przyklad ma zapis świadczący o tym, że jeżeli pojawi się propozycja z extraklasy to może odejść bez żadnych zobowiązań i kar. (źródło DP)
http://www.youtube.com/watch?v=8fUaIvmGcyk&feature=related
;)
Zdecydowanie wolałbym Tarasiewicza niż Urbana.
trenera juniorów Realu, ktory własnie gości w Krakowie
wypozyczyc do konca sezonu z opcją trahsferu definitywnego
naprawde fajnie chlopaki z Madrytu grają, jakby zagrali z nami na PK to by byla dwucyfrówka
Ja proponuje Jurji Szatałowa z Poloni Bytom. Ale nie jestem za zmianą trenera. TO CO SIĘ MIAŁO KIEDYŚ STAC STANIE SIĘ W TYM SEZONIE NIESTETY! SPADNIEMY. Musimy zbudować od nowa trzon zespołu!!
Bierzmy Tarasiewicza przynajmniej złapie za mordę to chore towarzystwo...
Tylko Stawowy! nie ma innego trenera na Polskim rynku ktory byl by w stanie nam pomoc kto przyjdzie Tarasiewicz kolejny trener z pasja ktory nic nie osiagnal Urban Szatałow... nam nie trzeba goscia ktory jest wirtuozem taktyki tylko trenera ktory wezmie za mordy ta zgraje kopaczy goscia ktory pokarze ze on tu rzadzi a nie trener z pasja ktory jest kolegą naszych piłkarzyków dla mnie Ulatowski to taki drugi Płatek z tym ze Ulatowski mial farta ze trafil do dobrego Gks'u. Kazdemu trzeba dac druga szanse Stawowy WRACAJ!!!
kogokolwiek, jakiegokolwiek, cokolwiek
(byle nie wąsatego)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)