no jeszcze 30 minut nadziei jak zwykł mawiać Szpakowski - bramki dla nas 70', 80', 85' i 91' i wracamy z trzema punktami :)
-
-
Polonia Warszawa -Cracovia 23 października, 14:45
to jest przykre
Widzieliscie Wasiluka,jak chowa glowe ?
Wojciech Stawowy.
Miałem przeczucie, że Gołębiewski strzeli.. Pięknie dziewczynki! Oby tak dalej!
a to co to kurwa było???
Hahahaha Suart kolejny co w piłkę trafić nie umie!!!
jaki jest rekord straconych bramek w ekstraklasie,wie ktos i kto go zdobyl?bo MAMY szanse w tym sezonie go pobic. CRACOVIA
ludzie przestancie sobie zatruwać sobote tymi parowami! Na www.malopolskatv.pl leci mecz naszych hokeistow prowadzimy 7:1 :D
Przecież oni w piłkę nie trafiają będąc na wprost bramki,więc o czym rozmawiamy.
Dość już mam tego zespołu!nie chce juz ogladać dłuzej tego zespołu!!To już robienie znas kibiców idiotów.Takiego zespołu nie było chyba nigdysame patałachy!!Tylko kasa się dla nich liczy!!Skur...
i znow wstyd isc do pracy :( znowu sie beda ze mnie na pierdalac
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Może jeszcze wyciągną 3:3...
SKIBA..z kim gramy??
WOJCIECH STAWOWY!!!
bu3o Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i znow wstyd isc do pracy :( znowu sie beda ze
> mnie na pierdalac
mam to samo, ile to już miesięcy świecę oczami za tych kutasów
CH Jaca (Hiszpania)
nie ma co sie katować grą tych obciągaczy...
jeszcze jeden i mi wejdzie wynik w typerze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)