Daj spokój Tom z typowaniem.
Cokolwiek ugramy w Warszawie to będzi egigantyczny sukces...
dlaczego?
ano pomijając miejsce w tabeli dlatego ,że jak pisałem nie mamy druzyny tylko "luźnych" piłkarzy
Wystarczy wczorajszy wywiad z Bartkiem przeczytać aby widzieć ,że jest źle:
[quote=http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/626550,slusarski-kazdy-powinien-zaczac-od-siebie,id,t.html?kategoria=664]
Analizujecie, a potem znowu popełniacie błędy...
Nie wiem, co powiedzieć. Po raz kolejny, grając u siebie, tracimy bramki, a poprzednie cztery mecze były dobrew naszym wykonaniu. Trudno znaleźć odpowiedź, jak uniknąć błędów. Człowiek chwyta się za głowę. Jeśli chłopcy nie wyciągną wniosków - mówię o całej drużynie - to nie będzie dobrze. [b][u]A niektórzy uważają, że to nie ich wina[/u][/b]. Proponuję spojrzeć na ostatnie trzy sezony i nasze wyniki...
[/quote]
-
-
Polonia Warszawa -Cracovia 23 października, 14:45
I znowu nie pośpie:) U mnie teraz 3-cia w nocy, a mecz zaczyna sie za niespelna 3 godziny. Zeby chociaz porzadnie zagrali, ze nie wspomne o wyniku, ktory wynagrodzi te bezsennosc:)
Ten wywiad, którego fragment wkleił Khalid, jest naprawdę niepokojący. Ślusarski z jednej strony mówi, że: "każdy powinien zacząć od siebie" a z drugiej strony o swojej zmianie z Ruchem: "Uważam, że w takim momencie powinienem zostać na murawie". Tak jakby stracił kontakt z rzeczywistością bo w ostatnim meczu zagrał co najwyżej przeciętnie. Tak czy inaczej, takie przerzucanie się winą wygląda fatalnie.
Widać, że wyświechtane powiedzenie o tym, że atmosferę w drużynie budują wyniki znowu się potwierdza.
Ślusarski z meczu na mecz jest coraz słabszy ale pewnie on też "wie co gra" .
Podobno z Polonią mamy zagrać dziś wybitnie defensywnie a tzn. że Ulatowski nie myśli o zwycięstwie tylko o remisie . To świetna taktyka do momentu.... stracenia bramki . Po stracie gole cała taktyka idzie wpizdu i kończy się porażką .
Tylko drogi Khalidzie zauważ, że my Poloni nie leżymy... Tu upatruje nadziei na korzystny wynik.
nasza jedyna szansa to uważna gra w środku pola, obrona i pomoc blisko (!) siebie, podwajanie i asekuracja, grać z kontry
jak nie wiecie jak, to przykładem złotym jest gra Lechii w meczu z Legią
wbrew pozorom mamy duże szanse na korzystny wynik (czyli chociaż 1 pkt) ale do tego trzeba maksimum koncentracji i zaangażowania
TOM76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko drogi Khalidzie zauważ, że my Poloni nie
> leżymy... Tu upatruje nadziei na korzystny wynik.
Lechowi też nie leżeliśmy
Trzeba być dobrej myśli ...
Walczyć Pasy !
No cóż nam pozostało? Szukać nadziei w statystykach, zabobonach...........
Podajcie jakieś linki do meczu jeśli takimi dysponujecie, jestem skazany na kompa.
Dzięki!
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=228#228
pierwszy od góry ładnie idzie ;)
Na razie wywiad z S.Wojciechowskim
Public Sport 3 - wymagany upload 450 kb/s na sopcascie :)
Ślusarski nie gra. Pięknie.
Sacha?
Dudzic?
Saidi w ataku?
Co ten Ulatowski wymyślił?
Ja mam nadzieję, że wie co robi (chociaż bardzo w to wątpię)
Suart tez nie, drewniane skrzydla, Sacha Dudzic, Saidi na szpicy
Matusiak by to strzelił...
Oj Saidi,Saidi... :/
Bazonkiza człowieku ty powinieneś nocami ćwiczyć strzały!
Ja pierdole co to jest ?! Kurwa mac
Saidi!!! Coś ty zrobił!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)