Mam pytanie odnosnie internetu bo jestem w sytuacji takiej ze niewiem co wybrac Netia czy Tp ? co myslicie odnosnie tych dwoch firm ? A moze jakas inna jest dobra firma oferująca internet ?
-
-
Internet
jeżeli miał bym wybierać to netia. Ale ogólnie to poszukaj jakiejś osiedlowki.
Wiesz z tym moze byc problem bo ja nie mieszkam w miescie :)
to poszukaj jakiejś wieśniówki
hahahah
ogolnie bardzo duzo ludzi wraca z netii do tp
glownym powodem jest to ze jezeli pojawia sie problemy na laczu tpsa usuwa problem szybciej niz netia
ja od kilku miesiecy mam na nowo neostrade i tylko raz mi sie zdarzyla przerwa mniej wiecej polgodzinna w dostawie internetu, pozatym jestem zadowolony i chyba rzeczywiscie zniknely limity bo sciagam na potege i nie zwalnia
Przez trzy lata nie miałem problemu z neostradą aż do tego miesiąca. Od dwóch tygodni kilka razy dziennie sygnał znika na godzinę:D Jak duża jest to wyrwa, policzcie sobie
oczywiscie ze limitow juz niema ;) od jakis 3 lat =]
A mozecie cos powiedziec o pingu na grach ? Albo w czym jest lepsze NeO od Neti..?
ja ostatnio zmienilem Neostrade na Netie i jestem zadowolony:)
pingi sa ok ....
zrozum jedno ;) jezeli tpsa bedzie dzialac ok netia tez
jezeli netia bedzie sie jebac tpsa tez ... obie beda dzialac na tej samej lini na tej samej centrali !
Ja mam neostrade i ogólnie jestem zadowolony, mam z tego liveboxa i telewizję (w tym orange sport). Jedyny minus to tak jak pisali poprzednicy te przerwy w sygnale, ale w netii jest to samo.
Neostrada - zero problemów od bardzo długiego czasu. Naprawdę mogę polecić, to nie jest ta sama neostrada co parę lat temu - poszli po rozum do głowy, a te obniżki teraz to już bomba - jak ktoś tylko z Was ma umowę to od wczoraj do końca roku można zrobić aneks na nowych warunkach (sporo niższe ceny) bez podnoszenia prędkości. Czegoś takiego chyba jeszcze w naszym kraju nie było. :)
Ja nie miałem żadnych problemów przez 3 lata. Dopiero ostatnio są przerwy w sygnale i zastanawiam się nad mobilnym netem teraz.
Generalnie jeden chuj. Jak masz wiecej niż kompa i grrasz to mail w wiekszymi dwoma zdjęciami ci zrobi rpzpierdol na chwile. Podniesli upload do 1Mb chociaż? Netai Tp jeden chuj. na tych samycjh kablach leci. Jak nie do najbliższej centralki to dalej. Wtedy zyskuje netia bo mają do centralek nowsze kable.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)