co do artykułu z GW,
w zapowiedzi meczowej, nasza strona główna (dla mnie w nowej szacie - fatalna) pomyliła Bielę z Witowskim, a pan redaktor chyba skopiował i znów wielbłąd,
a wracając do naszej głównej - kto grał dziś u nas z nr 10 ?
-
-
(GLOS)CRACOVIA - Podhale Nowy Targ (Niedziela 10.10.2010. Godz. 18:30) WSZYSCY NA HALE!!!(GLOS)
Mecz taki sobie, aczkolwiek nie był zły..... Rywal nie zawiesił poprzeczki zbyt wysoko..... Wynik gorszy niż gra.....
Alko D`Bier Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> a wracając do naszej głównej - kto grał dziś
> u nas z nr 10 ?
Konrad Guzik
Meczyk niczego sobie kilka efektownych akcji - szkoda tego karnego...
Nasi powinni jednak być skuteczniejsi... czasem ich wyczyny pod bramką mogą o zawał przyprawić :)
Podhale wcale nie takie słabe jak się okazuje, ale szału w tym sezonie raczej nie zrobią...
Ciekawe inne wyniki, Unia w pałę, Sanok ledwo wyciągnął wynik, a Stocznia zdemolowała Naprzód w Janowie - coś mi się widzi że Naprzód sezonu do końca nie dogra :(
Karvin - dzięki, ale to było pytanie retoryczne
bo strona główna podaje skład:
Comarch Cracovia: Radziszewski (Kulig) - Kłys (2), Kozak (4), L. Laszkiewicz (2), Pasiut (4), D. Laszkiewicz - Noworyta, Landowski (2), Biela, Słaboń, Piotrowski (2) - Simka (6), Prokop, Kostuch, Dvořak, Martynowski - Karcz (2), Rutkowski, Bryła.
Kibice sa by ich wspierać, Oni by dostarczać radoś. Za dwa tygodnie będą barceloną. I nikt nie powie że kto kolwiek z NHL by im podskoczył. Karny mógł mieć więcej wirtuozji i być w bramce. powinien być w bramce mimo wszystko. Wynik jam należy, akcje i gra jak dla mnie wyśmienita. Na koniec coś tam górale mieli opcje niestety. Ktoś powieże za dużo kombinacji? Bramka na 2-0 miodzio, a Pasiuta z pola wznowienia też cacy.
Gratulacje za wygraną.
Fajnie że Guzik wrócił i że trener młodych na taflę wpuszczał.
a ja w oddali caly czas slyszalem: "raaaajski Ty K***o!" :)
i hate dogs Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja w oddali caly czas slyszalem: "raaaajski Ty
> K***o!" :)
hahahaha podhale też trzeba dopingować
Od drugiej tercji bronił Furca. :)
A jak zagrał nasz kanadyjczyk? Mówię tu o Kellym Czuyu??
Aha i gratulacje, wygraliście zasłużenie, choć nasi mogli coś namieszać (gdyby Łabuz strzelił bramkę, a nie w poprzeczkę) :)
Wasz Kanadzior bez szału ale bramkę ładnie strzelił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)