..Piotr Giza nie jest już piłkarzem Legii Warszawa. Stołeczny zespół rozwiązał kontrakt z zawodnikiem za porozumieniem stron - informuje serwis "legia.com".
Giza trafił do Legii w 2007 roku z Cracovii. W warszawskim zespole nie potrafił się odnaleźć - seryjnie marnował stuprocentowe okazje do zdobycia goli, wywołując frustrację wśród kibiców.
REKLAMA Czytaj dalej
30-letni pomocnik w ostatnim okresie często nie łapał się nawet do meczowej osiemnastki Legii. W dodatku w połowie września, na skutek decyzji trenera Macieja Skorży, znalazł się w gronie trójki piłkarzy odesłanych karnie do zespołu Młodej Ekstraklasy.
- W Legii czułem się dobrze, ale ostatnio rzadko grałem. Wspólnie z zarządem uznaliśmy, że najlepszym wyjściem będzie rozwiązanie umowy. Teraz chcę odpocząć, dlatego wracam do Krakowa. Na razie nie myślę o tym co będę robił w najbliższej przyszłości - powiedział Giza oficjalnej stronie "Wojskowych", "legia.com".
-
-
PIOTREK GIZA WRACAJ DO DOMU ?
Jestem ciekaw jaką macie opinię na temat powrotu Piotrka w Nasze szeregi ? ja jestem na tak a Wy?
Przecież Kabla już nie ma , to gdzie wróci ?
Hm...dziwne jakby z kilkuset tysiecy złotych (miał kontrakt do 30-o czerwca) Piotrek rezygnował nie mając wizji grania...chyba,że lenistwo przemogło...
Jak jest wolny to szybko dostanie oferty, pewnie zaraz Brukbety się odezwą. Na pozycji rozgrywającego jest wielka "posucha"
jestem na TAK :)
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1663871,page=208
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)