Ooo, to jest pomysl:) Ze tez nie wpadlem - tylko ja nie mam bana.
Teraz spadam lulaczka, a rano pewnie nie bedzie juz kanalu...
Krotka historia chata:)
-
-
ATAK NA CZATERIĘ
nie strasz...
niestety mam stałe IP i po balu:( przez Proxy rowniez nie wejde nie wiem czemu:( rozstrzelali nas jak kaczki:D
poszukaj dłużej. większość chodzi strasznie wolno, albo wcale... proxy.net.pl
CRACOVIA PANY jebać szatany
Dla kumatych , wejscie za 9 minut
to ja sobie w fifke pykne
6 minut! na pełnej?
KURWO JEBANA CRACOVIA JEBIE SZATANA
atak jest ze sprzętem czy bez?
już nie mamy przyjaciół :(
hahahahaha
sado maso club - to byla masakra!!! :D
najgorsze ze oni lubią mordzie dostawać ale że kijem? ładne zboki :D
Walka ze zboczeńcami na duży + z naszej strony, jednak dalszej walce zapobiegają ci co zawsze . Od nas paru chłopaków z zakazami . Trzymajcie się ! ;)
byla to moja pierwsza walka. dobrze ze zaczelismy od rozbijania mniejszych ekip na miescie, moglem poczuc smak krwi i przystosowac sie do warunkow. potem gdy podjechalismy pod kasy zboków juz bylem pewien ze stac mnie na to by ich zniszczyc chocby w pojedynke.
wielkie dzieki dla dowodcow i wszystkich ktorzy dodali mi otuchy i dali pewnosc siebie !
CRACOVIA!!
Potwierdzam. Dwa busy z Siemaszek wjechały na pełnej... Santo niezły z Ciebie kozak.
Filmy z zadymy na PW :)
Kadr z zamazanymi twarzami...
Santo toż to nie były dwa busy lecz dwa transportery opancerzone! wjazd na pełnej.
NO właśnie wszystko w granicach smaku........ku przestrodze ale nie Ościakowi tylko wariatuńciom z pokoju KSC
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)