[b][u]PUCHAR POLSKI[/u] - CRACOVIA vs MUKS Orlik (28.09.2010 godz.18:30)[/b]
W "Pucharze Polski" zanotowaliśmy dwa zwycięstwa. We wtorek trzecie bardzo ważne spotkanie i jednym słowem [b][u]WSZYSCY NA MECZ ![/u][/b]
[b]DO BOJU CRACOVIA ![/b]
-
-
PUCHAR POLSKI - CRACOVIA vs MUKS Orlik (28.09.2010 godz.18:30)
Warto sie wybrać na mecz z Orlikiem ,w tym sezonie raczej więcej sie nie spotkamy z Nimi !!! ,szkoda ze ,,Nowi '' nie zagrają oraz Łopuski ,ale za to szansę na więcej gry mają n.p, Kozak Bryła czy Karcz ??
małe zainteresowanie hokejem niestety będzie dramat...
ja zawsze wychodze z zalozenia, ze nie przychodze dla kibiców a dla "Mojej Ukochanej Cracovii" - Dlatego kto ma byc, ten bedzie .. :)
ja oczywiscie bede!
W połowie meczu 5:0 :)
Na meczu ok 100 osób... bez komentarza
Kto nie był niech żałuje :)Duzo bramek i mozna było zobaczyć II bramkarza Cracovii w akcji
Takie mecze ze słabszymi tez są według mnie ok!!mozna sprawdzić zastępców i inne ustawienia druzyny
nie ma sensu zakładać nowego wątku o MVP Pucharu Polski (nie chce mieszać z PLH)
Jeśli będzie min.5 osób to możemy podliczać ale oddzielnie niz PLH !?
jeśli chodzi o MVP meczu z Orlikiem to widzę to tak
1Kostuch (dziś superowy snajper)
2Pasiut
3Martynowski
Trochę po marudzę na n.r 20 I 29 sporo błędów naszych zagranicznych obronców ,dobrze ze przeciwnik slaby !!
Brawa dla Orlika za zdobycie gola:) Na meczu ok. 200 osób.
Liczba obecnych dziś widzów bardziej zbliżona do tej, którą podał QrdvAnóW. Próbowałem policzyć, ale ludzie przemieszczali się, opuszczali hale wcześniej a nawet przybywali pod koniec meczu.
na moje oko jakieś 100 góra 150 - no comments ;-/
dla mnie
1. Kostuch
2. Pasiut
3. Martynowski
pozdrawiam
bez komentarza , spikera wogóle nie można było zrozumieć. Cracovia nie umie wykorzystywać akcji. I nazwisaie pomijam fakt że mecz rozpoczął sie z 20 minutowym opuznieniem. ! Brawo dla bankowca i jego załogi , a takze dla bezrobotnego. Dobra robota chłopaki. ;)
mecz opozniony bo Orlik utknął w naszych korkach!
i hate dogs Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bez komentarza , spikera wogóle nie można było
> zrozumieć. Cracovia nie umie wykorzystywać
> akcji. I nazwisaie pomijam fakt że mecz
> rozpoczął sie z 20 minutowym opuznieniem. !
> Brawo dla bankowca i jego załogi , a takze dla
> bezrobotnego. Dobra robota chłopaki. ;)
Wiesz dlaczego spikera w ogóle nie słychać [b]ponieważ w hali są dwa "pierdziuchy" głośniki położone na drewnianych deskach.[/b] Mogli by dać nowe nagłośnienie niż [b]fatalny nowy zegar który ma problemy z odliczaniem kar (2x2min)[/b]
W meczu Pucharu Polski w naszej grupie Unii z Janowem padł wynik 7-3
i u nas znowu nie tragedia tam widzów cos bylo 300 tyle samo widzów oglądało Podhale -Tychy ,ogólnie Puchar Polski nie cieszy sie zbytnim zainteresowaniem !!
Taka rodzinna atmosfera;) Wiem, że mecz prawie jak sparing, ale nieskuteczność była ogromna!
Kostuch - egzekutor:D
Łopuski ma pęknięte żebra, a co z Leszkiem? Wie ktoś?
Ja chyba nie doczekam hymnu odgrywanego w prawidłowym momencie. Wiem, że po MKS-ie ciężko spodziewać się czegoś dobrego, ale żeby przed meczem grać hymn 2 razy, 25 i 10 minut przed pierwszym gwizdkiem - to jest żenada.
Za 10 lat powiem ''Gdzie wyscie byli jak nas było 120 ?''
Leszek Laszkiewicz -przeziębienie
no właśnie -miałem napisać, ze hymn był przeciez dwukrotnie.
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za 10 lat powiem ''Gdzie wyscie byli jak nas było
> 120 ?''
Dzisiaj Nas było koło 200, co nie zmienia faktu, że od pierwszego meczu z Tychami jest wyraźna tendencja spadkowa. Jeszcze chwila i sięgniemy mitycznej "100":(
Jest jakaś nadzieja na lepszą frekwencję w niedzielę - gramy z Sanokiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)