kursy chyba pojawiają się w dzień meczu
-
-
Aksam Unia Oświęcim - CRACOVIA (24.09.2010 godz.18:00)
Marcin - czemu Łopuski wczoraj nie grał ? A ten Sznotala, to jest naszym zawodnikiem, czy nie jest ?
Dementor - nie wiem jak na innych, natomiast na Expekcie na pewno jest PLH. Po prostu to wiem... ;) Zazwyczaj jest tylko 1X2 oraz z 1X,X2,12 ale też często jest Kto pierwszy strzeli, I tercja, ilośc goli, etc.
Dementorze, zapewniam cię że na bwin i betathome mozna obstawiać PLH ale sprawdzaj w dniu meczów...
A propos wspierania naszych "krakowskich" zawodników przez cudzoziemców to pamiętajcie że nasze tegoroczne nabytki nie trenowały z drużyną w lecie i z czasem musi to wyjść, a granie 3 meczy w tygodniu drugi tydzień, dla zawodników bez przygotowania jest po prostu trudne, stąd taka prawda że zawsze możemy liczyć na "naszych" chłopaków którzy jak co roku są świetnie przygotowani do sezonu...
a czy pozyskiwanie graczy w sierpniu i we wrześniu jest nową koncepcją szkoleniową Rohacka czy też podyktowane jest zasobnością budżetu hokejowego pozostawiam bez komentarza
PS jesli chodzi o umiejętności Dvoraka, Simki i Hody to wydaje mi się że to jest pochodna budżetu...
dajmy im trochę czasu. spokojnie...
Podopieczni trenera Rudolfa Rohačka nie zdobyli aż tylu goli, ale za to zaliczyli niezwykle ważną wygraną w Oświęcimiu z miejscową Aksam Unią (3:1).
Dlaczego nasza strona Oficjalna nas okłamuje????
Ty chyba sezony pomyliłeś kolego?Nie cofnąłeś się przypadkiem o kilkanaście sezonów wstecz?
Idze już do siebie na forum - pa - bez odbioru, pozdrów krewnych
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)