Dla mnie wreszcie ludzki termin tego meczu: sobota, 9:15 rano:), ale bardzo szkoda, ze nie moge byc na stadionie. Chodzilem na drewniana trybune (glowna byla od strony Puszkina), pozniej na odbudowany stadion po pozarze, no a na wizyte na obecnym musze jednak poczekac:(
-
-
CRACOVIA- ARKA GDYNIA , El Passo Reaktywacja!!! [WIKTORIA]
Pierwszy mecz, pierwsza - i to szybka - bramka i pierwsze... kontrowersje:) Ale prowadzimy 1-0!
Walcza chlopaki i to najwazniejsze!
...no to zastalismy TU sami...sami po za granicami.
Izbik dokładnie tak jak mówisz;) ale sercem jesteśmy z Wami !!!
ja też przed tv, ale derby już na żywo :)
30 pierwszych minut bylo ok., ale odtad tzw. kicha... (Strasznie marny dzisiaj Janus, Arka gra caly czas nasza lewa strona, gdzie "zestaw" Saidi-Janus jest obronnie bardzo cienki.
a na meczu nie ma naszych kibiców, cały czas doping Arki
Po troche ponad 10-minutach II polowy zaczynam sie niepokoic o dzisiejsze zwyciestwo. Musimy strzelic 2-ga bramke.
W dobrym momencie napisalem poprzedni post:) Wkrotce wpadla bramka Slusarskiego i mamy 2-0! Nie mam w glowie statystyk wiec nie jestem w stanie powiedziec, kiedy ostatnio prowadzilismy w ten sposob. Chyba z Korona.
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/09/25/el-passo-widziane-z-boku/ - Krótki filmik przedstawiający nowy stadion Cracovii od zewnątrz w trakcie przerwy meczu z Arką Gdynia.
W telewizorni wygladalo to spotkanie na calkiem niezle ,ale za to Nasz stadion wygladal imponujaco ! Teraz poczekajmy jak Nasi na Forum zaczna przychodzic i opowiedza wrazenia ....Bravo za wygrana - wreszcie.
dzis jest jedyny dzien w ktorym zaluje ze jestem w Londynie ale na DERBY musze zawitac , pieknie sie stadion prezentuje w TV>. CRACOVIAAA!!!
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/09/25/ulatowski-po-pierwszej-wygranej/ - komentarz trenerów do meczu. wreszcie uśmiechnięty ulatowski:)
Ja właśnie wróciłem ...Kurde jeszcze takie emocje że chyba później dopiero coś napisze :)
Właśnie wróciłem. Powiem tyle...dla takich chwil warto żyć :) Atmosfera niesamowita :)
i ja tez juz jestem :D normalnie MIAZGA ;D
a ta fala ... =]
jestem. r e w e l a c j a!!! r e w e l a c j a !!! r e w e l a c j a!!!
Atmosfera nie do opisania, a ta fala mmm... PIĘKNE! Piłkarze walczyli, aż byłem zdziwiony jak Ślusarski zapierdzielał za piłkarzami Arki.Więcej takich meczów.
BRAK SŁÓW
STADION KOSMOS
ATMOSFERA KOSMOS
WYNIK ZAJEBISTY!
I to jest to, na co liczyłem przed meczem - pełne trybuny, super atmosfera, doping, dobry wynik. BRAVO CRACOVIA AVE !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)