Zdumiewające jest w ogóle, że stroje dla hokeistów nie są zagwarantowane w umowie z nike, przecież to jeden klub!
-
-
Nowy wzór bluzy hokejowej
A mnie to akurat nie dziwi...
95 dni później
Czy znany jest producent nowych wzorów bluz hokejowych? A tak notabene, wydaje mi się czy nasi hokeiści mają nowy sprzęt?
bluzy chyba z NT. odnośnie sprzętu to co jakiś czas się go wymienia. Kaski chyba są najdłużej. kije idą jak woda a jeden to około 500 -700 zł. Oczywiście możliwe że kupują taniej.
Bluzy na pewno robiła firma z NT ale nie pamiętam nazwy. Może JPA?
nie, JPA robi dla dzieci.
Nam szyje ARON.
Chmielewski? :)
To dlatego bidula słabiej gra bo zmęczony od tego szycia? :)
Spytałem o ten sprzęt, bo chyba "Radzik" ma nowe parkany, łapaczkę i kij od Bauera.
odbijaczke tez ma nowa.
Oryginalne nowe bluzy hokejowe domowe L. Laszkiewicza są już w Kraksporcie po 199 zł (dwie: rozmiary XL i L, nie ma już XXL :D) !
Są cudowne ! :) :) :)
Repliki mają być w terminie późniejszym i jeszcze nie wiadomo po ile będą !
P.S. Bluzy są dwa razy lepsze od ostatnich Red Box-owych i w sumie dwa razy od nich tańsze (od tych po 430 zł) ! :D
Cena dużo lepsza, niż była i to bardzo cieszy. Biorąc pod uwagę że Aron to chyba najtańsza z firm, które szyją na zamówienie to i tak marże w detalu mają ze 150 %
Dużo lepsza?! Cena zarąbista! 199zł to jest cena za bluzę meczową "Laszki". Replika powinna być wiele tańsza, także pewnie na każdą kieszeń. A jak z jakością tych meczówek? Jurassic pewnie sobie kupiłeś.:)
Cena kosmiczna :( 140 zł. by chyba było odpowiednie.
Marcin, ale mają być repliki( śmiem twierdzić, że po 99zł)
199 zł to dużo?? Moim zdaniem cena jest akceptowalna.
Około 2006 roku były na lodowisku sprzedawane oryginalne bluzy naszych hokeistów za 160 zł, więc biorąc pod uwagę inflację przez ten okres czasu, to cena moim zdaniem jest porównywalna.
Blizzy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marcin, ale mają być repliki( śmiem twierdzić,
> że po 99zł)
> 199 zł to dużo?? Moim zdaniem cena jest
> akceptowalna.
żeby to były bluzy CCM, Reeboka czy Nike to ja rozumiem.
Nie znam ceny w produkcji, ale przy takiej ilości to po 70/80 zł. by pewnie uszyli.
Boję się tylko ze repliki będą z "firanki" uszyte.
Zresztą jak wam pasuje to sobie kupicie. Dla mnie są za drogie.
Sprawdziłem z ciekawości na stronie Arona http://www.aron.mom.pl/index.php?s=produkt&id=278 i bluza meczowa u nich to koszt 98 zł.
Na bank przy większych zamówieniach dają rabat
Fajne te nowe bluzy. Znacznie lepszy od poprzednich, które przypominały bolerka piłkarzy.
PIĘKNA !!!!
Nie tylko efektowna, ale i wreszcie nawiązująca do przedwojennych tradycji !!!! Pasy powinny być właśnie poziome, a nie pionowe- nieudolnie naśladujące piłkarzy!
BRAWA dla autora projektu !!!
W sumie Marcin ma rację, zagalopowałem się troszkę z tą radością, choć w porównaniu z cenami Red-boxowymi to i tak za półdarmo. Ja ok. 200zł dałem za nową, oryginalną bluzę Crosby'ego (Reebok) - jakość pierwsza klasa, wszystko haftowane. Może tym razem trochę przepłacone, ale i tak nie ma co narzekać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)