1.NIE
2.TAK
3.-
4.Do końca rundy
-
-
TRENER ULATOWSKI vs ? ( zakonczona ankieta )
1. NIE (chyba, że poważna kandydatura z za granicy)
2. TAK
3. -
4. do końca rundy. Wówczas analizując grę oraz bilans punktowy można się zastanowić co dalej.
1. Nie
2. Kredyt
3. -
4. do końca rundy jesiennej
NIEMA CO MÓWIC O ZMIANIE TRENERA!!!!!!!!!!!
A co nowy poradzi? Załata nam obrone? Po prostu brakuje zgrania w formacji obronnej.
Przypominam że po zwolnieniu Lenczyka dużo osób z forum nasi Bracia i Siostry były za Ulatowskim.
Trzeba czasu. Teraz mozemy wygrac 4 spotkania i wylądujemy w środku tabeli.
WIARY WAM BRAKUJE! BRACIA I SIOSTRY
a tak wogóle to:
1- NIE, NIE NIE
2-kredyt zaufania dla trenera Ulatowskiego
3-____________
4- do konca rundy
1.NIE
2.TAK
3.
4.Do końca sezonu.
1. NIE
2. TAK
3. -
4. conajmniej do końca sezonu.
Przypominam sobie jak jeżdżono na tym forum po Oreście, a teraz połowa z was chciałaby Oresta. A jeśli chodzi o obronę Ulatowskiego, to na Górniku sam byłem świadkiem jak jeden gość kazał mu wypier.dalać, a kilka osób na tego gościa siadło. I popieram to. Koniec z ciągłymi zmianami trenerów. Jak żadnemu nie pozwolimy dłużej popracować, to ciągle będziemy w tym samym punkcie i będziemy bronić się przed spadkiem.
1. zdecydowanie nie!
2. tak!
3.-
4. jak wyżej,do końca sezonu bez względu na wyniki.
niech się nikt nie łudzi,że jakikolwiek inny trener coś z tym składem osiągnie. Tak krawiec kraje...
wiem,że można być w szoku po 5 wtopach (sam jestem i dlatego unikam ostatnio netu by się nie dobijać) ale Rafał U. udowodnił w przeszłości,że wie jak prowadzić drużynę i on to jeszcze poukłada. na przekór sceptykom.
1. NIE
2. TAK (to przecież wynika z pierwszego...)
3. -
4. koniec rundy
Dziekuje wszystkim ktorzy wypowiedzieli sie w tej malej ankiecie , ktora pozwolila ocenic nastroje w tej reprezantacyjnej 90 osobowej grupie Forumowiczow (szkoda ,ze jeszcze braklo kilku znanych i szanowanych)
Glosowanie na pewno zaskoczylo zwolennikow zwolnienia Trenera Ulatowskiego - tu zdecydowanie Pasiacka Brac stanela murem za obecnym trenerem....
Prawie 88% procent oddajacych glos opowiedziala sie PRZECIWKO zwolnieniu Uli ,a tylko 12% byla za zmiana szkoleniowca Cracovii.....Kolejna rzecz - by nie bylo tak kolorowo , to wiekszosc szacownych Forumowiczow ,ktorzy opowiedzieli sie za obecnym Trenerem - tez nie ma cierpliwosci w nieskonczonosc ...
Ponad 41% glosujacych daje maksymalnie zaufanie- do 5 kolejnych meczy ,a potem.....mozemy sie domyslec.
Mimo wszystko duza czesc Forumowiczow daje o wielu dluzszy kredyt zaulania niz moglibysmy sie spodziewac - okolo 23% daje kredyt do konca sezonu a nawet dluzej ,co w polaczeniu z podobna liczba procentowa ktora jest za pelnieniem obowiazkow trenera do konca rundy jesiennej - daje prawie 46% glosow (!)
Rozklad glosow ( 90 glosujacych)
1.Za zmiana trenera ..........................................11gl.
2.Przeciwko zmianie Uli......................................79gl.
3.Propozycje na potencjalnego trenera :
Orest Lenczyk ,Cz. Michniewicz, B. Kaczmarek, J.Bakero
4.Ile czasu dajemy Trenerowi Ulatowskiemu :
- od 1 do 5 kolejek ..............................................37gl.
- do konca rundy .................................................20gl.
- do konca sezonu / kontraktu.............................21gl.
Miejmy nadzieje ,ze co najmniej zremisujemy z Lechia i wygramy z Arka bo moze byc bardzo nerwowo....
Tylko pogratulować ...Nie jesteśmy takimi oszołomami jak o nas się mówi....ale fakt ,że trochę za mało było uczestników tej ankiety....
Pozdrawiam!
To będzie historyczne osiągniecie spaść bez zdobyczy nikomu niepotrzebnych przecież punktów, ważne ze trenera mamy super.Gramy taki nowoczesny i ofensywny football w którym zdobywanie punktów jest archaizmem.My wiemy co my gramy.
Kajak - tak szczerze choc nie jest to odpowiedni watek...Nie mozesz miec pretensji do Forumowiczow ktorzy opowiedzieli sie za Ula - to jest tak jak bysmy zlapali ostrze noza topiac sie i liczyli na uratowanie sie , przy jednoczesnej swiadomosci ile zniszczen i ran to ostrze zrobi....Rozumie Twoja flustracje - sam trafilem na Forum wlasnie przez nia i brak osob ktore to potrafia zrozumiec......choc szkoda ,ze tak pozno. Badz dobrej mysli ,bo na pewno bedzie lepiej - a i na Forum! .... Zdecydowanie wole Kajaka plynacego z ironia pod prad - niz Kajak splywajacego z pradem bez sily wioslowania....
Mnie osobiście również dziwi taki wynik ankiety. Obudzicie się ze zmianą trenera, jak będziemy w I lidze.
Magnat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mnie osobiście również dziwi taki wynik
> ankiety. Obudzicie się ze zmianą trenera, jak
> będziemy w I lidze.
tak kurwa co 5 kolejek będziesz zmieniał trenera i co ci to da
zanim pozna drużynę minie następne pięć zanim poukłada minie następne pięć przestańcie pierdolić już bo aż się słuchać nie chce
Jak przyjdą wyniki i osiągniemy coś z ula to ciekawe czy też będziesz go chciał wyjebać
a zobaczysz KURWA ŻE TE WYNIKI PRZYJDĄ.
[b]Probierz Jagiellonie budował prawie 2 lata i teraz jeździ Jaga po kim chce.[/b]
Dajcie człowieku popracować w klubie a nie róbcie afery po 5 przegranych meczach sam jestem wkurwiony ale bez przesady Ulatowski to jest właściwy człowiek na właściwym miejscu
Co wy myślicie że przyjdzie trener i od razu mistrzem będziecie
drużyna jest nowa wymieniono pół składu i chyba potrzeba zgrania i wszystkiego i przyjdzie taki mecz daj boże z Lechią że jak wygramy to nam nikt nie podskoczy.
> Tylko pogratulować ...Nie jesteśmy takimi oszołomami jak o nas się mówi....ale fakt ,że trochę za mało było uczestników tej ankiety....
ja np. dopiero dzis odwiedzilem ten watek, bo jak zobaczylem kolejny temat o trenerze, to nie mialem ochoty przedzierac sie przez przepychanki. nie pomyslalbym, ze tutaj znajde ankiete. ale i tak glosowalbym za tym, zeby Uli nie zwalniac.
@Piter_Skawina
Jasne, Ulatowski będzie miał tyle czasu na budowę, że hoho. Tak jak kiedyś miał mieć Stawowy, a ostatnio Lenczyk. Nietrafione transfery, brak wyników i stylu gry. Dostał kasę, miał cały okres przygotowawczy, a wynikiem jest 5 porażek. Ja tam już człowiekowi nie wierzę.
A ilu z nas wierzy w zwycięstwo w Gdańsku?Przypuszczalnie malutko, a skąd to się wzięło?I jak to się ma do poparcia dla trenera?
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ilu z nas wierzy w zwycięstwo w
> Gdańsku?Przypuszczalnie malutko, a skąd to się
> wzięło?I jak to się ma do poparcia dla trenera?
A ja kurde wierze !!! :):):)
Ja też wierzę i wierzyć zawsze będę. !!! nawet jakbyśmy mieli 30 porażek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)