Potrzeba czasu. Nowy trener nic nie wniesie. Jestesmy /a przynajmniej ja jestem/ z Panem trenerze
-
-
Wiec zgodnie z tradycją, temat tylko dla zwolenników trenera Ulatowskiego
Będzie nowy trener i nadal to samo.... Zaczną wygrywać! Wierze w to mocno! :)
Ehh nie wiem co sadzic juz o Uli ale dalej bede go wspieral bo raczej na pewno nowa miotla nic nie zmieni bo wczesniej juz inne miotly pokazaly ze nic z tego sie nie da ulepic.
Nowy trener... ale kto ??? Ja dalej wierze w Ulatowskiego
Wyrzucić na zbity pysk !
Pokażcie mi który trener w Cracovii miał takie warunki jak on?
Dostał drużynę w maju -2 miesiące przed ligą, dostał 5 milionów na transfery, dostał kredyt zaufania od prezesa/mediów/kibiców. Miał komfort pracy
i co???
5 meczy - 5 razy w dupe, 14 bamek straconych, 16 miejsce w tabeli i już 4 punkty straty do 15 pozycji !
za chwile bedzie 0-0-6 a potem przy scenariuszu optymistycznym moze 0-1-6 i znowu 0-1-7...
tego chcecie ???
problemy z czytaniem?
Jestem z Rafałem!!!!!!!!! Prezesie daj mu popracowac!!! Temat jest dla zwoleników Ulatowskiego a nie przeciwników więc Cracovia NH nie wypowiadaj się w tym temacie... Zaden nowy trener nic nie da! Dajmy mu czas!!!!!!!!
Trener musi zostać, bo i tak to nic nie da.Ja bym zostawił dzisiejszy skład i cały czas zgrywał.Innego wyjścia nie widzę.Przypominam, że obrona kolejny raz grała innymi zawodnikami.Dzisiaj wyszedł najlepszy skład jaki mieliśmy.
dokladnie tak grajmy caly czas to samo. tylko ja bym to zmodyfikowal i przeszedl na klasyczne 4-4-2
suvorov, klich, szeliga, saidi- radomatu, slusar
Ja tylko proszę: niech oni nie grają pięknie. Niech grają, przynajmniej, ambitnie!!! Panie Trenerze, proszę! Tak bardzo sie cieszyłem, jak Pan do nas przyszedł. A po raz kolejny widzę drużynę, która stoi, a nie biega. W innym wątku Pana wywalałem, w tym chcę, żeby Pan spowodował, byśmy byli dumni z naszych piłkarzy. Ale ile jeszcze trzeba meczów?
Nowy trener czyli... nowy kredyt zaufania
Dajcie mi czas
Trzeba dać mu czas
Nie on wybierał zawodnikow
Nie on byl z nimi na obozie
Wiec juz lepiej Ulatowski
Niech żłopie to nawarzone piwsko
Jak chce zeby jego nazwisko cos znaczylo w pilce to musi wuyjsc z tej sytaucji bez alibi ze nie dano mu czasu
Lepiej przygotujcie się na 6 przegraną (remis z Lechią biorę w ciemno). Liczę, że od meczu z Arką się odblokujemy i zaczniemy zbierać punkty. Ulatowskiemu dajmy czas do końca rundy.
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1668386,1706660,page=69#msg-1706660 tu sobie narzekajcie...
zamykam
powinien zostać do końca - nawet za cenę spadku. W Cracovii jest jakiś wirus (ktoś przklął klub ?), który nie pozwala na normalność. Zmiana trenera nic nie da....Może jak spadniemy, to się odbudujemy i klątwa nas opuści....
Nowy trener nic tutaj nie da. Efekt nowej miotły nie podziała bo akurat chęci wygranej naszym grajkom odmówić nie można. Jedyny błąd Ulatowskiego jak na razie to oddanie lekką ręką Barana i uczynienie z marnego Radomskiego gwiadzy (swoją drogą kto by przypuszczał że piłkarz z takim doświadczeniem będzie tak słaby). Jedyna osoba jaką widzę na jego miejsce to np. Dan Petrescu czy inny trener z zagranicy ale i tak wątpie żebyśmy byli w stanie teraz zakontraktować takowego.
Jak byśmy mieli w środku obrony piłkarza takiego jak kiedyś Węgrzyn czy chociażby Arboleda albo Marcelo to myślę że teraz wszyscy nosilibyśmy Ulatowskiego na rękach.
1. Nie ma żadnego sensownego następcy, który by do nas przyszedł.
2. Zmiana trenera nic nie da.
Calkowicie zgodze się z Ian Trophe... Dajmy mu czas niech zbuduje po swojemu zespół!
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> powinien zostać do końca - nawet za cenę
> spadku. W Cracovii jest jakiś wirus (ktoś
> przklął klub ?), który nie pozwala na
> normalność. Zmiana trenera nic nie da....Może
> jak spadniemy, to się odbudujemy i klątwa nas
> opuści....
Wirusa zaplikowal Nam niejaki doktor znachor Majewski,
...a co do trenera to tez uwazam ,ze Ula powinien zostac. Zmiana trenera nic nam nie da. Zreszta na kogo chcecie go zmienic ? Na tego buraka Wesolowskiego ? a moze Czesia M ? prosze Was ...
Nie mamy obrony i tego teraz juz nikt nie naprawi . Trzeba grac tym szrotem i tyle. Moze jak spadniemy to sie cos zmieni narazie mam "deja vu"
Ja tam dalej wierze w Ulatowskiego .
Kto miałby przyjść na jego miejsce .
W końcu musimy pozytywnie "zaskoczyć" bo to nie możliwe żeby z takimi zawodnikami cały czas przegrywać .
Na dobre
Na złe
NA ZAWSZE
CRACOVIA
Kibicuję trenerowi ... nadal!
Ale musi trzymać za mordę te panienki. "Trener-przyjaciel" - to się u nas nie sprawdzi!
powodzenia w Gdansku!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)