Juz czas zaczac zdobywac pkt...W Gdańsku musimy wygrac ..ale bedzie bardzo trudno...Wkoncu musimy przerwac ta serie porazek...Do boju Cracovio !!!!
-
-
Lechia Gdańsk - CRACOVIA (Piątek, 20:00)
TYLKO ZWYCIĘSTWO !
Z Ulatowskim w Gdańsku - wtopa na bank pewna (!) do przerwy już po meczu bedzie...
Ale "ch" z nim i z tymi marnymi kopaczami - bo ///Cracovia to MY/// !!
Co by się nie działo na Wybrzeżu WSZYSCY NA INAUGURACJE NOWEGO STADIONU
Jak spadać z ligi to przynajmniej we wielkim stylu (kibicowskim)
Niech milicyjnym psom szczena opadnie - 0 punktów na koncie a TU komplet na stadionie
Może uda się nam wygrać ,skoro Asi@ założyła wątek ..oby!
Na szczęście "hokejarze lodowi" grają o tej samej porze i będzie można wybrać lepsze widowisko ;)
Oczywiście trzymając też kciuki za kopaczy.
CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Co by się nie działo na Wybrzeżu WSZYSCY NA
> INAUGURACJE NOWEGO STADIONU
>
> Jak spadać z ligi to przynajmniej we wielkim
> stylu (kibicowskim)
>
> Niech milicyjnym psom szczena opadnie - 0 punktów
> na koncie a TU komplet na stadionie
Popieram..
Każda passa kiedyś się kończy!
W końcu wygramy !!!
Jesteśmy tak zaj*biści, że nie potrzebujemy zwycięstw żeby to udowadniać!
Na ostatnim miejscu, ale z głowami do góry!
Oj będzie ciężko betony grają fajny futbol !!!
Asia na bramkę! Niestety, niektórzy mieli rację.
Ale dzisiaj nie dokońca wyszedł doping!!!
Ale Lechia do przejścia!!!!!
Lechia w miarę słaba. Tylko - jak znam naszą obronę - to np. Nowak będzie sobie ganiał z piłką po polu karnym, gdy tylko będzie chciał. Jesteśmy Lechii w stanie strzelić bramkę, nawet dwie. Ale czy to wystarczy? Mam nadzieję, że tak i wygramy 1:0 czy 2:1.
Oglądałem właśnie powtorkę Lechii w meczu z BOT-em i powiem Wam że Lechia powinna wygrać grają niezłą piłeczkę.Jeżeli się nie przebudzimy to z Gdańska możemy wrócić nadal z zerowym kontem:(Ale jestem dobrej myśli że kiedyś ta czarna seria musi się skończyć i po tylu porażkach i dla nas zaświeci słońce
też uważam, że byli lepsi zdecydowanie od Bełchatowa. Cóż, trzeba starać się odrobić punkty stracone z Zabrzem.
Skład :
Cabaj
Janus,Polczak,Jarabica, Suart
Suvorov,Radomski,Szeliga,Saidi
Ślusarski
Matusiak
Mam wątpliwości co do Radomskiego, ale liczę na jego doświadczenie na trudnym terenie. Dodatkowo, nie ma go kto zastąpić :(
Wasiluk chyba jeszcze nie da rady po kontuzji.
A ja jestem ciekaw dlaczego wszyscy juz skreslili DARKA PAWLUSINSKIEGO wczoraj z nim po meczu rozmawialem i widac ze Ulatowski ma deliriuj jak slyszy te NAZWISKO dajmy mu tez szanse bo to chlopak z PASIASTYM SERCEM A TAKICH POTRZEBA
Ja czekam jednak na Mierzeja....Janusem jechali jak chcieli... a i na lewej należy jednak przyciąć zapędy do przodu....
Nie możemy być odkryci jak dzieci....Jeszcze Szeli ...uff ze Śląskiem strata w środku i brama..wczoraj nie lepiej...
Gdy środek odbiera piłę ,chłopcy ustawiają się do ataku a co robi Szeli...?podaje niecelnie i przeciwnik idzie do kontrataku z naszą dziurą w środku!!!!I po ptokach!!!
A tak a propos ...ilu z naszych miało ubrudzone ubranko????
Ula !!!Pieprznij ręką w stół!!!!A może weż w jasyr ich gabloty na tydzień!!!!?
Mierzej - duże TAK ! Jest pytanie o formę po dlugim leczeniu. Pawlusińki musiałby zastąpić Saidiego lub Suvorova. Osobiście uważam, że gra z przodu jest całkiem fajna, problem jest z TYŁEM.
Ulatowski sprowadzil sobie ludzi i oni graja a jak wszyscy widza dlatego niech nie mowi glupot PASY Z PASJA bo cierpliwosc zawsze sie konczy
Cabaj-Janus Jarabica Wasyl Suard - Suworov Radomski Polczak Saidi - Matusiak Ślusar moim zdaniem to jedyne nasze zestawienie namecz z betonami!!!TYLKO PASY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)