więcej http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7397&x=0
Bramkarze: Mateusz Kulig, Rafał Radziszewski.
Obrońcy: Mariusz Dulęba, Jarosław Kłys, Krzysztof Kozak, Tomasz Landowski, Patryk Noworyta, Patryk Wajda.
Napastnicy: Sebastian Biela, Marek Bryła, Michał Karcz, David Kostuch, Daniel Laszkiewicz, Leszek Laszkiewicz, Mikołaj Łopuski, Rafał Martynowski, Grzegorz Pasiut, Michał Piotrowski, Łukasz Rutkowski, Damian Słaboń, Sebastian Witowski.
W dzisiejszym spotkaniu w barwach Cracovii zadebiutuje David Kostuch oraz Rafał Martynowski.
Spotkanie rozpocznie się o godzinie 18 a nasza strona przeprowadzi relacje live.
-
-
MMKS Podhale Nowy Targ-Cracovia godz.18;00
ooo to już nawet na oficjalnej ogłosili :)
Siedmiu obrońców ? Sznotała nie pojechał ?
Pewno Witowski zagra na obronie.
a tak czysto sportowo ten skład Cracovii na dziś powinien wystarczyć do osiągnięcia dobrego wyniku w Nowym Targu ,ale jesli chodzi o niedzielę i Tychy mam spore obawy szczególnie o formacje obronne??!
Czy mi się wydaje czy Kostuch i Martynowski nie powinni grać ze względu na zakaz transferowy?
Sznotala pewnie nie zatwierdzony
myślę że tak Witos zagra na obronie
Atak wygląda baaaardzo dobrze :)
myślę że jak jeszcze dojdzie Dvorzak to zaryzykuję stwierdzenie że jest lepiej niż w zeszłym sezonie...
gorzej z tyłu...
Mambo już kurna było to wałkowane - jeśli grają znaczy się że mogą grać - czy trzeba Ci bardziej łopatologicznie jeszcze?
Mambo, nie wiem czy się nie zmartwisz, ale tak, wydaje Ci się. Cracovia nie ma zakazu transferowego.... :D
i wszystko jasne :D
a na nowej oficjalnej w dalszym ciągu informacja, że gramy z sosnowcem :)
[url=http://beta.cracovia.pl/hokej/][beta.cracovia.pl][/url]
czy jakas tv to pokazuje?
tak nadaja wszystkie TVP
podobno jeszcze Eurosport i ESPN :)
Do boju Cracovia . !!
Dziś pierwsze punkty !
Witowski w obronie w piątce razem z Kostuchem Martynowskim i Słaboniem w ataku - brzmi groźnie!
Damian ma godne siebie towarzystwo!
Do boju Cracovia!!!
Eh... Pomyliłem się w liczeniu. Myślałem, że mamy 4 piątki, a tu sie okazuje, że nie. Sześciu obrońców plus siódmy Witowski... Oj nie najlepiej ta obrona wygląda.
Jak dojdzie Simka Fisera i Hoda to liczbowo będzie się zgadzać. Tyle że jakościowo nie wiem.
obrona nie wygląda najlepiej - ale spokojnie - będzie lepiej.
Zaczęło się!
Malasinski jak na razie dalej w Podhalu!!
Jest jeszcze ten młody Sznotała.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)