Suart to drugi Drumlak ! W klubie już teraz powinni myśleć jak sie go pozbyć !
-
-
Hesdey Suart - witamy w Cracovii
Suart drugi Drumlak?:D dobre dobre
Pozbywać się jedynego lewego obrońcy?
Nie wiem czy Suart miga się czy nie miga...ale chłop najnormalniej NIE STAWIŁ SIĘ DO PRACY i trener musi gadać z nim telefonicznie gadać zamiast mieć czarno na białym na koniec poprzedniego tygodnia informacje co jest z HS grane i czy wogóle jest szansa na niego liczyć!!!. Ot efekty długoletniego zaniedbania organizacji działu sportowego. Profesjonalny dyr. sportowy na bieząco monitorowałby sprawę Suarta.
Zresztą teraz z zapleczem przychodni Comarchu Klub spokojnie może przebadać i to pewnie tanim kosztem HS na wszelkie możliwe strony....
Ja jednak licze na chlopa. To byl solidny punkt obrony.
poczekajcie za nim rozpowszechnicie niepotwierdzone sensacje.
Jak jutro fakt napisze,że Hesdey trenuje od kilku tygodni w Holandii to tez uwierzycie ?
Ja słyszałem,że wraca w pon.16.01.
Więc we wtorek powinien być w klubie.
Poczekajmy z wyrokami
potwierdzam w poniedziałek w nocy wraca we wtorek będzie już normalnie brał udział w zajęciach.
Hop, tak jak Denzi tak samo i Pasieka:P
W poniedziałek długo oczekiwany powrót Suarta
http://beta.sportowefakty.pl/pilka-nozna/261350/w-poniedzialek-dlugo-oczekiwany-powrot-suarta
Oby grał coś po takiej przerwie..
na Facebooku się rehabilituje ;]
dżin z butelki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na Facebooku się rehabilituje ;]
A co masz go w znajomych heheeheheheh Masakra;/
Chyb lepiej na fb niz na miescie?
kopacz Cracovii wolny czas powinien spędzać zamknięty w klasztorze w Tyńcu.... ;)
Hesdey dobry zawodnik, pozwólmy mu wrócić a jeszcze będzie grać jak jesienią
SebaKSCprOKocim Napisał(a):
> Hesdey dobry zawodnik, pozwólmy mu wrócić a
> jeszcze będzie grać jak jesienią
Nooo jesienią to On się rzeczywiście nagrał :)
ian thorpe Napisał(a):
> kopacz Cracovii wolny czas powinien spędzać
> zamknięty w klasztorze w Tyńcu.... ;)
a co przeor za Cracovią? ;)
Benedyktyni to mieczaki, zbieraja zioła i robią nalewki, słynna Benedyktynka jest masakrycznie smaczna
twardziele to Kameduli ;-)
oprócz tego, że się rehabilitował w Holandii wiemy też , że był tam u fryzjera :D
Szczerze mówiąc, trochę mnie zdziwiła ta jego wypowiedź odnośnie rehabilitacjw Holandii, że to sprawa osobista i niechce o tym mówić... przecież leczył nogę a nie przyrodzenie, więc jaka osobista? Czy może osobista, bo mu żona lód na nogę przykładała?
moze sam za to placil? to u nas nie nowosc
Może, tylko że pytanie było: jak przebiegała rehabilitacja w Holandii? Więc mógł powiedzieć, że ok, że miał zabiegi 2 razy dziennie czy coś takiego. A tak, odniosłem wrażenie jakby był zaskoczony pytaniem i nie wiedział co zmyślić, bo tak naprawdę to żadnej rehabilitacji nie było, tylko se na wakacje pojechał...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)