dno, muł i syf - ustawienie zespołu pachnie sabotażem
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
Ciekawe kto następny po Ulatowskim...
Nie da się tego oglądać :(
Dudzic, Sacha i Ślusarski to w tym meczu tercet na żenującym poziomie
MECZ leci na zywo na [url=http://www.sedziapilkarski.pl/]www.sedziapilkarski.pl[/url]
3 podań nie potrafimy wymienic :/
Jak my mamy stwarzać akcje jak nie mamy rozgrywającego. Dudzic i Szeliga grają a Klich i Suworow ława. Ulatowski chyba ocipiał!
Kupiłem dziś bilet na mecz z Górnikiem.... Jak przegramy z Koroną, to chyba go wyrzucę, albo dam komuś.... Albo się opije przed meczem, bo na trzeźwo nie wytrzymam.
jestem zażenowany
obrona nie istnieje. Robią sobie co chcą scyzoryki na naszym polu karnym.
Czarny człowiek to jakieś jajo. 3 akcje - 3 straty.
O kurwa ! Co oni robią na treningach ? W dwa ognie grają, czy kasę liczą ?
PATAŁACHY !!! i tyle w temacie...właśnie pokazali powtórke gdzie 4 naszych "obrońców" wogóle nie atakuje Niedzielana w polu karnym...
ŻENADA !!!
Herostrates21 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak my mamy stwarzać akcje jak nie mamy
> rozgrywającego. Dudzic i Szeliga grają a Klich i
> Suworow ława. Ulatowski chyba ocipiał!
otóż to. nic dodać, nic ująć
Wreszcie jakaś akcja, ale Pawlusiński schrzanił.
Tam niema kto krzyknac ,padaka jak w ostatnich meczach:/
Ma sie juz dosyć ogladania taki meczy!!Zero zaangazowania patałachy!!!
Matusiak, Klich, Suworow ława? Brawa dla trenera.
Na meczu z Lechem ktoś po pierwszej bramce pisał, żebyśmy się nie wkurzali bo to dopiero początek meczu.
Więc OK. Będzie 3, może 4:0
Zmieniliśmy już 3 na 4 możliwych obrońców (w stosunku do ubiegłego sezonu) ale moim zdaniem najsłabszy jest .. ten czwarty czyli Polczak (dziś zalicza asystę dla Korony).
Co to kurwa za skład.. Sacha Dudzic przeciez tacy pilkarze mieli by problemy w I lidze!!
Jestem w stanie wiele zrozumieć, ale nieobecność Suvorova jest dla mnie wielką tajemnicą.
No i Suart kartonik w debiucie:|
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)