Macie swojego Merdę w bramce, mało brakowało a by wyjechał z tymi rękami za pole karne, inna sprawa że błąd, bodajże Jarabicy
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
Bez nerwów Panowie, poczekajmy na koniec meczu.
Byle tylko nie było jak w meczu z Lechem kiedy to Szeliga stwierdził, że po samobójczej bramce Jarabicy mecz już był ustawiony.
Do boju Cracovia!
Jestem skłonny powiedzieć, że Cabaj przy tej sytuacji miałby większe szanse.
Dudzic ma kurwa czas zamiast walnąć górną piłkę (bramkarz leżał) to napierdala jak dziecko w trampkarzach!
zawsze mozna napisac ze to wina Cabaja w koncu siedzi na lawce to w jakims stopniu jest odpowiedzialny ze nie obronil ...
Dudzic jest kiepski. A obrona znowu spierd...a. W sumie (jak na razie) nic nowego.
nie mam już cierpliwości do Dudzica WYPAD!
Czy tam był słupek, czy Merda obronił.....? Byłoby już 0:2
znowu to samo: obrona i pomoc grają nie mając ze sobą łączności ze sobą!
Rgać mi się chce jak widze jak Polczak przez niego ta obrona jest taka dziurawa!!Ile jeszcze taki grajek bedzie zajmował miejsce w skladzie!!!!Dudzic to juz pomyłka na maxa
Ślusar miał setę, ale nie strzelił. i tak spalony.
Ślusarski to chyba do pustej z metra musi mieć,żeby trafić(pomijam,że spalony był)
pomoc wyglada na razie slabo :/
dzieki bogu Merda nie przejechal goscia bo bysmy grali w 10ke od 3 minuty....
Cholera jasna, Jak na to patrzę to dochodzę do wniosku że tak źle nigdy nie było. Nawet w sezonie spadkowym.
suart znowu psuje, edi W OGÓLE NIE KRYTY!!!!!
uj mnie trafia, jak widzę sachę na boisku. i czemu ulatowski znowu nie wystawił jako def. pomocnika klicha, żeby ktoś to rozegrał od tyłu. ślusarki na opś to też jakaś porażka
obrona znowu gra "swoje" :/
gramy dokładnie to samo co z Lechem zero ataków dziurawa obrona brak komunikacji :/
Ale to nędznie wygląda.
siedzą na nas aż wstyd
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)