Ula dla OS mniej więcej: Saidi jest zaleczony, nie wyleczony. Jest zdrowy na 90% i nie mógłbym ryzykować pogłębienia urazu
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
zaskakujący skład, bez Klicha, z Dudzicem na szpicy
dudzic na szpicy.
nie podoba mi sie ten sklad i ciagle pomijanie suvorova!
Merda-Suart, Polczak, Jarabica, Janus-Pawlusinski, Szeliga, Radomski, Sacha-Slusarski-Dudzic
lekko zaskakujaco, fakt
A mi się podoba skład :) Poza właśnie Surowym. Brawo dla "Uli" za postawienie Merdy w bramce!
dziwaczny skład trzeba przyznać
Ulatowski to sobie chyba sam grób kopie...
zobaczymy co z tego wyjdzie.
Saidi na trybunach, wg mnie to oznacza że Ula ma jaja. Albo gość jest zdrowy i gra od pierwszej minuty, albo nie i wtedy jest poza kadrą. Nie ma żadnych półśrodków, "jak będzie trzeba ratować wynik to ew. zaryzykujemy i wpuścimy go na końcówkę". A co do tego że skład dziwny, wg mnie ewidentne nastawienie na bezpieczne tyły i szybkie kontry i tyle.
ok 19:45 tu będzie transmisja z konferencji po meczu z Koroną w lepszej jakości dźwięku i obrazu niż na TP http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/08/27/korona-cracovia-konferencja/
aha.
kurwa mać. my nie wykorzystujemy, oni wykorzystują. a Suart już dał ciała
No i nie ma Saidiego :(
Merda w bramce.
Tragedia, błąd Suarta i chyba po nodze Polczaka to poszło, a Dudzic to kurwa nigdy nie trafi bramki!!!!!!!!
ale k.u.r.w.a dno!!!
O KURWA ! JUŻ ???!!!
Jeśli ta rundę zakończymy ponad strefą spadkową, to będę wniebowzięty.
qrwa pisałem żeby pilnować Niedzielana
nie ma sie co martwic gramy na dwóch najbardziej nieskutecznych napastników na świecie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)