Po dwóch ostatnich sezonach upokorzeń ,nie sądziłem ,że jeszcze oglądnę w wykonaniu naszych piłkarzy taki mecz jak dzisiaj. Wstyd, żenada i kompromitacja. Jak mozna w takiej cienkiej, przegrać 5:0. Ja rozumiem, kłopoty, brak wypłat, skład z łapanki, ale nie do kurwy nędzy dobrze opłacani piłkarze, przepracowany cały okres przygotowawczy, kadra całkiem niezła i z osłabionym Lechem, który rozegrał w tym sezobnie pól dobrego meczu tracimy 5 bramek ?!. A w trzech 10 !! Co to do chuja ma być !? Po tym co dzisiaj zobaczyłem jestem na maksa wkurwiony :(
-
-
22.08.2010 17:00 Lech Poznań - Cracovia
Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tomecki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Sen miałem, punkt albo punkty ( już nie
> > pamiętam) w tabeli po trzech kolejkach. Zatem
> > coś z Poznania przywieziemy :)
>
> No i co, Proroku? Zawsze te prorocze sny
> przynosiły nam pecha. Nie rób tego więcej!
Znaczy czego nie robić więcej, hę ?
Nie spij wogole bo po co;)
KruszynaKSC Napisał(a):
> Nie spij wogole bo po co;)
Jak po co ? Po sam świt, a czasem po samo południe;)
:D
KruszynaKSC Napisał(a):
> Na konferencji po meczu bylo pytanie na temat tych
> koszulek i to sa oficjalne na ten sezon stroje
> Lech.
> Na kolnierzyku maja napisane Mistrz Polski
> A.D.2009/2010.
no faktycznie, wg danych ekstraklasy sa to są podstawowe stroje Lecha, a całe niebieskie to drugi komplet (biel to komplet trzeci). pozostaje zagadką, czemu z Arką Gdynia u siebie Lech grał w drugim zestawie, a z Cracovią (było nie było - z [b]Pasami[/b]) już w pierwszym.
Fragment wywiadu z terazpasy z "człowiekiem startą" - S.Szeligą
- Do przerwy nie wyglądało to jeszcze najgorzej. Wasza gra nie była oszałamiająca, ale też nie była tak zła, jak w drugich 45-ciu minutach.
- Dostaliśmy szybko bramkę - Marian strzelił "samobója" - [b]co ustawiło mecz.[/b].
No kurwa jego mać!!!!!! A jak w 3 minucie Wam ktoś strzeli to też mecz będzie "ustawiony"?!
To jest właśnie ta mentalność zbieraniny baranów,której przypadkiem ktoś gola w 10 minucie strzela i w ich glowach pojawia się ,a właściwie blokuje syndrom walki i odrabiania strat, bo mecz "jest ustawiony"!!!!!!!!
SIĘ KURWA PANIENKI OPAMIĘTAJCIE BO WY MACIE GRAĆ A NIE PIERDOLIĆ TO SAMO CO TYDZIEŃ W KAŻDYM WYWIADZIE!!!
knur Napisał(a):
pozostaje
> zagadką, czemu z Arką Gdynia u siebie Lech grał
> w drugim zestawie, a z Cracovią (było nie było
> - z Pasami) już w pierwszym.
Pewnie jakies opuznienie mieli z Chin:D
Kolejny raz zostajemy upokorzeni. A miało być tak pięknie, mieliśmy grać efektowną, szybką piłkę, strzelać dużo goli...
Po takim występie naszych asów czasami odechciewa mi się patrzenia na nasza ligę (a już na pewno na tabele).
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,8282189,Cracovia___zagubieni__rozstrzelani__obietnice_na_nic_.html
Foty z meczu:
http://www.naszaliga.pl/news/galeria,foto,z,meczu,lech,,,cracovia,.html?
jak dla mnie to nalezy wywalic pilakrzy Rumcajsa .. a Polczak to juz bile wszelkie rekordy !! On w pilke nie potrafi nawet trafic !! A wszyscy jak jeden maz mowili przed sezonek "sprowadzic doswiadczonego stopera ktory bedzie trzymal ta obrone w ryzach" ..ale po co przeciez jest Polczak :) Jarabica tez nie zagral jakos wysmienice ale przynajmniej obylo sie bez kiksow ;]
aaa i jeszcze kto mi odpowie na pytanie czemu Sasin caly czas robil za stoper ??
ps. Tylko czekam az trener zmadrzeje (tak jak Lenczyk pod koniec) i zacznie stawiac na Merde !!!!!!!!!!!!
Cabaja to ja juz nie moge ogladac !!!!!
ale lipa .. kurwa ehhh
No nic gramy dalej trzeba walczyć ...
Moje wrażenia tuż po dotarciu do domu:
-dużo musimy się jeszcze nauczyć nie tylko na boisku ale i na trybunach bo doping dziś z naszej strony to większa żenada niż to co zaprezentowały kaleki na boisku
-boisko w stanie tragicznym, a budowany stadion ok, poza syfem jaki obecnie teraz tam można zastać
-doping kolejorza robi wrażenie i skupiają się głównie na dopingowaniu swoich a nie zgody
-w wielkopolsce mają ładniejsze dziewczyny
z ostatnim się nie zgadzam, Lechitki ładne, ale do Cracovianek im daleko
goliński,matusiak,sasin,dudzic do niczego sie nie nadają a Cabaj to po prostu pechowy bramkarz i tyle co z tego ze dzis bronil niezle jak piątka w plecy,z Legią przez kogo stracilismy ostatnią bramke?
I wróciło się do Krakowa... ten weekend sie dobrze spędziło mimo oglądania [b]C-KLASY[/b]. Wynik jak wynik ale żeby sobie pięć bramek strzelić to cała drużyna pokazała się do dup.y bo graniem to nie można określić. Dobrej nocy :D
Moim zdaniem to przegraliśmy przez sędziego :) :) :)
> Nie narzekajcie na Cabaja bo w tym meczu zagrał
> dość poprawnie, uratował nas kilka razy przed
> stratą gola .
> A tak ogólnie to .... chyba wraca stare ..... i
> znów te czarne stroje .....
> Garbata dola .
> Odwróć tabelę ... ;)
dokładnie, przeczytajcie se wywiad z nim na oficialnej stronie.
Ja nie mogę tylko zrozumieć że przegrywamy 5:0 z lechem, który dzięki nam tak naprawde miał mistrza, [b]wiem że to piłka[/b] no ale...
ja się rozj**bałem i na ra tyle powiem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)