Co musi zrobić Cabaj byśmy znaleźli w końcu porządnego bramkarza...?
-
-
16.08.2010 18:45 Legia Warszawa - Cracovia
krzywą może ma, ale dzisiaj przecierałem oczy ze zdumienia.
Dudzic zagrał na prawdę bardzo dojrzale.
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wypuszcza się piłke z rąk i wybija z ziemi. Czy
> Cabaj tego nie potrafi ? Przepis jest przepisem i
> on go złamał.
Możesz wytłumaczyć na czym konkretnie polegało przewinienie Cabaja, bo akurat tego fragmentu nie widziałem...
Gratulacje dla chlopakow za walke i za naprawde dobry mecz!!!!!!!!!Po tej porazce bede chodzil z glowa do gory bo na sedziow nie ma rady niestety.
Coz wracajac do meczu to szkoda ze Dudzic mial pecha czy moze brak umiejetnosci na wykonczenie ktorejs z akcji bo mogl byc bohaterem Pasiakow w stolicy!!!
Obawialem sie ze nas rozjada po tym co widzilem w meczu w piatek po tym jak grala obrona!!!Dzis chlopaki sie zrewanzowali naprawde super dojrzala gra i oby tak w nastepnych meczach!!! Dla mnie linia obrony zasluguje na najwieksza pochwale i to cala czworka bez wyjatkow.Nawet pochwale Marka W. Szeliga poprostu dzis jak profesor!!!Czego mu zabraklo w piatek ze zagral tak fatalnie??
Pomocnicy wielki kawal roboty!!!
Bartek mam nadzieje ze tym meczem zamknales usta tym wszystkim co Cie krytykowali po piatkowym meczu.Gosc mial dzis klej przy nodze!!Dwie straty pilki na caly mecz!! Pieknie!!
Ja mimo porazki powtorze moje wczesniejsze slowa ktore pisalem po piatkowym meczu: Z TYCH ZAWODNIKOW BEDZIEMY MIELI POCIECHE I TO DUZA!!!!!!!
W koncu graja tylko musimy poczekac na przelozenie na punkty do meczu z Korona!!!!
black cat Napisał(a):
> krzywą może ma, ale dzisiaj przecierałem oczy
> ze zdumienia.
> Dudzic zagrał na prawdę bardzo dojrzale.
Ale zmarnował dwie setki i takie są fakty..
[b]Naszej druzynie poprostu BRAK CHARAKTERU![/b]
Pierwsze 45 minut na Plus, dlaczego wiec nie moga krzyknac do siebie w szatni
"Dobra kur*wa panowie... Gramy do konca, nie pier*dolimy sie w tancu z nimi, robimy swoje!"
Wychodza na druga polowe, cos tam szarpia a na koncu patrza tylko na sedziego jak szpaki w piz*de i czekaja na gwizdek...
No zesz kur*wa. Radomski wez wystrzelaj Klicha, Dudzica, Matusiaka z Cabajem po twarzy a najpierw sam siebie ogarnij i grac bo wstyd bedzie na tak pieknym stadionie grac w pierwszej lidze.
Gramy dobrze stwarzamy sobie multum sytuacji i kurwa przegrywamy kolejny mecz ja pierdole co oni odwalają:/ teraz kolejne dwa ciężki wyjazdy trzeba punktować. Tak jak powiedział Radek w przerwie jeśli przegramy ten mecz to jesteśmy frajerami jak widać nimi jesteśmy
Leesior Napisał(a):
> Robinksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wypuszcza się piłke z rąk i wybija z ziemi.
> Czy
> > Cabaj tego nie potrafi ? Przepis jest przepisem
> i
> > on go złamał.
>
> Możesz wytłumaczyć na czym konkretnie polegało
> przewinienie Cabaja, bo akurat tego fragmentu nie
> widziałem...
Może trzymać piłke w rękach po złapaniu 7 sekund. On ją złapał i wstał, poczym trzymając piłke zaczął sobie podwijać getry i dopiero wybił. Łącznie 11-12 sekund (pokazali w C+). Niby nic ale kurwa to już końcówka meczu na Legii, trzeba uważać i myśleć co się robi.
Dzięki za wytłumaczenie.
No to "dziękuję" kurwa Marcinku.
Mieliśmy 3-4 100% sytuacje. Zrypaliśmy je...
To, co sędzia odgwizdał z Cabajem, zdarza się po 10 razy w trakcie każdego meczu. Ale ch.uj - miał prawo.
Natomiast 2-3 spalone, których nie było (w tym gol Klicha na 2:0 w II połowie) - tego już prawa nie miał.
Przed tym meczem, byłem pewien, że dostaniemy 5:0 w piz.de - po meczu mam niedosyt jak skur.wysyn.
Powinniśmy to wygrać, a przynajmniej zremisować.
Graliśmy lepiej, byliśmy lepiej poukładani niż Legia, graliśmy mądrzej.
Generalnie, powtórka z rozrywki z zeszłej rundy...
Ja osobiście do Cabaja żadnych pretensji za ten mecz nie mam. Bronił bardzo solidnie, wybronił 100% sytuację Chinyamy, przy główko-klacie nie miał szans.
Co było dla mnie szokiem, bardzo dobra postawa pary Polczak + Jarabica.
Szkoda jak skur.wysyn, ale przynajmniej widzę, że gramy conajmniej poprawnie. Jestem dobrej myśli i moim zdaniem, na Lechu (szczególnie jak się wykuruje Saidi) możemy grać o zwycięstwo.
P.S. Brawo chłopaki za walkę! Takie zaangażowanie to ja rozumiem!
Ja to chyba niewiele meczy oglądam, bo taki rzut wolny pośredni, za zbyt długie przetrzymanie piłki pierwszy raz w życiu widzę.
Ja rozumiem,że to mecz otwarcia stadionu Legii,w meczu ligowym,ale żeby takie prezenty im dawać,to juz paranoja.
Są proste zasady mecz trwa 90min piłka jest okrągla bramki są dwie ,a Sedzia ma gwizdek i dwie kartki!!
Na Orange Sport jest z poslizgiem ten mecz. Jest 56 minuta i jeszcze wygrywamy
jest juz po konferencji czy przed na teraz Pasy ?
Rownie dobrze mógł dać żółta kartkę i by wyleciał Cabaj za przeciąganie a tak zrobił ze dal pośredniego pomógł tej szmacie bo chciał pomoc tyle.
taki w kurwiony dawno nie bylem ale tez 100 byly i nie potrafilismy ich wykorzystac;/ nic trzeba zebrac motywacje na lecha
***** mac Cabaj kiedy ty sie obudzisz!!!!!!
Przepraszam.
Co mi po przepraszam jak kurwa jak nam sie punkt nalezy kurwa!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)