ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie mogą się doczekać meczu z nami by się
> zrehabilitować...
> http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,title,Knezevic-
> przeprasza-kibicow,wid,12570316,wiadomosc.html
a co miał powiedzieć?
Sorry chłopaki przerypaliśmy derby 0-3 przez co druga część Warszawy się z Was śmieje, a teraz czeka nas ciężki mecz z Cracovią który nie wiem czy wygramy, bo gramy padlinę i mamy niezgraną drużynę? No i tak wogóle to nie wiem czy chcemy wygrać bo teraz musimy zgrywać drużynę
typowe pierniczenie przedmeczowe zapodajesz jako dowód na jakąś specjalną motywację
-
-
16.08.2010 18:45 Legia Warszawa - Cracovia
Kadra Cracovii na mecz z Legią:
Bramkarze: Marcin Cabaj, Łukasz Merda.
Obrońcy: Krzysztof Janus, Marian Jarabica, Piotr Polczak, Paweł Sasin, Marek Wasiluk.
Pomocnicy: Mateusz Klich, Wojciech Łuczak, Dariusz Pawlusiński, Arkadiusz Radomski, Mariusz Sacha, Alexandr Suvorov, Sławomir Szeliga.
Napastnicy: Bartłomiej Dudzic, Marcin Krzywicki, Radosław Matusiak, Bartosz Ślusarski.
Merda
Janus Jarabica Polczak Wasiluk
Sacha Radomski Klich Ślusarski
Suvorov
Matusiak
Dziwi znowu obecność Łuczaka przy braku Golińskiego i obecność Krzywickiego, który po meczu ze Śląskiem powinien zostać odesłany na trybuny. Czy rzeczywiście Łuczak jest lepszy niż Goliński, a Krzywicki jest lepszy od Kaszuby?
Moja Legia dostała wielkie,zasłużone lanie.
Czy Legia pozbiera się na pojedynek z Cracovią?
Stawiam na bramkowy remis.
Z szacunkiem dla najstarszego klubu piłkarskiego w Polsce.
Kibic Legii Warszawa.
Kosanovica nie ma a drewna Polczak i Wasiluk są. Niezłe jaja.
Diabel Napisał(a):
> coz, bedzie ciezko, ale musimy tez grac bez
> Saidiego, nie mozna opierac nadzieji tylko na
> jednym gosciu, wiec grac i walczyc, i kupic 2-3
> Saidich wiecej...
> Legia to zlepek. Beda chcieli sie odegrac, na
> pewno. Ale mecze przegrywa sie rowniez w glowie.
> Jesli oprocz tego Manu (derby ogladalem katem oka,
> za bardzi bylem wkurzony po porazce) druzyna
> opiera sie na czlapaku spaslaczku Iwanskim to
> sorry, takich da sie ograc,
> [b]Chinyama jest dla mnie ogromnym zagrozeniem, gosc
> jest jak czolg w polu karnym, boje sie o nasza
> obrone przy stalych fragmentach[/b]
Aby unieruchomić czołg potrzebna jest mina.Bo przy jego umiejętnościach to jest chyba jedyna metoda na to by nie stanowił dla nas zagrożenia.Tylko żeby ta nasza mina czerwonej nie dostała...
Według mnie sklad powinien byc taki
Cabaj
Janus Radomski Jarabica Sasin
Sacha Suvorov Klich Pawlusiński
Ślusarski Matusiak
Radomski w tym meczu powinien zagrac w obronie poniewaz on ma doswiadczenie i sprobowal by zgrac ze soba mlodych obroncow jak i wprowadzic troche spokoju w defensywie
Pokonanie Legii z pewnością będzie spacerkiem?
Kibic Legii Warszawa.
http://kiks.tv/2010/08/ulatowski-nie-palmy-stosow-i-nie-szukajmy-czarownic/
Ulatowski, Ślusarski i Polczak przed meczem z Legią + zdjęcia z ostatniego treningu przed wyjazdem do Warszawy
i kto wg. Ciebie będzie pełnił rolę defensywnego pomocnika w tej skrajnie ofensywnej pomocy ?
Swoją drogą duża stawka meczu, przegrany zostanie na ostatnim miejscu i będzie jedyną drużyną, która nie zdobyła choćby punktu po 2 kolejkach.
Zapowiada się ciekawy mecz.
Walka o pierwsze punkty.
Kto wygra?
Merda - Janus, Polczak, Jarabica, Sasin (Wasiluk) - Radomski, Szeliga - Sacha, Suvorov, Pawlusiński (Ślusarski) - Matusiak.
Liczę na przynajmniej jeden punkt.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Dziwi znowu obecność Łuczaka przy braku
> Golińskiego i obecność Krzywickiego, który po
> meczu ze Śląskiem powinien zostać odesłany na
> trybuny. Czy rzeczywiście Łuczak jest lepszy
> niż Goliński, a Krzywicki jest lepszy od
> Kaszuby?
w sparingach mi sie Krzywicki bardziej od Kaszuby podobal.
Luczak wydaje mi sie lekko drewniany... i Golinski ma na pewno wieksze umiejetnosci, ale zwazywszy ze czlapie przez mecze i mu sie tylka ruszac nie chce, przydatnosc srednia z niego
stasiuk Napisał(a):
> Kadra Cracovii na mecz z Legią:
> Bramkarze: Marcin Cabaj, Łukasz Merda.
>
> Obrońcy: Krzysztof Janus, Marian Jarabica, Piotr
> Polczak, Paweł Sasin, Marek Wasiluk.
>
> Pomocnicy: Mateusz Klich, Wojciech Łuczak,
> Dariusz Pawlusiński, Arkadiusz Radomski, Mariusz
> Sacha, Alexandr Suvorov, Sławomir Szeliga.
>
> Napastnicy: Bartłomiej Dudzic, Marcin Krzywicki,
> Radosław Matusiak, Bartosz Ślusarski.
> [b]Merda
> Janus Jarabica Polczak Wasiluk
> Sacha Radomski Klich Ślusarski
> Suvorov
> Matusiak[/b]
Wyglądało to tak na dzisiejszym treningu- rozruchu....
Nie wiem czy nie trzeba przypomnieć i podpowiedzieć trenerom, jak Moskała nieżle sobie poradził na obronie w meczu z Wisłą...
Merda
Janus Jarabica Polczak Wasiluk
Sacha Radomski Klich Ślusarski
Suvorov
Matusiak
Oby tak wyglądał skład bo nie wyobrażam sobie gry Szeligi i Plastika po tym co pokazali w ostatnim meczu. Suvorov udowodnił już w zeszłym sezonie że radzi sobie w meczach z trudnymi rywalami. Bardzo liczę na jego wolne i strzały z dystansu. Kto wie czy to nie będzie klucz...do zwycięstwa w tym meczu :)
P.S. Cieszę się że do składu wraca Matusiak. Wole już takiego wolnego ale technicznego zawodnika, niż co po niektórych "drwali".
> Aby unieruchomić czołg potrzebna jest mina.Bo przy jego umiejętnościach
> to jest chyba jedyna metoda na to by nie stanowił dla nas zagrożenia.
Ledwo parę dni temu na taką samą minę trafił Saidi... miejmy szacunek do siebie, jak wygrywać, to fair, a nie łamiąc kości tym, którzy są za dobrzy na naszą ligę.
Sędziuje nam Daniel Stefański który nam sędziował wygrany mecz w Warszawie z Polonią rok temu.
mam pewne wątpliwości co do Cabaja jutro.. wiem, wiem od jakiegoś czasu jestem na niego uczulony ale miejmy nadzieję, że obroni wszystkie piłki
Wychodzi na to że spotykają się dwa ostatnie zespoły ligowej tabeli. My bez Saidiego ale legia ma chyba jeszcze większe problemy szczególnie w obronie nie zagrają Choto,Astiz,Kiełbowicz,Rzezniczak . Jak wygramy będzie super jak zremisujemy będzie dobrze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)