Korona-Widzew 1:2
-
-
Pozostałe mecze II kolejki
znowu wróżymy po 2 kolejkach??
haha, ale wywiad z Żurawskim:D
Po pierwszej kolejce pisałem, że Lech i GTS grają na poziomie środka tabeli, po tej wygląda to w ich wykonaniu jeszcze gorzej.
Ale po dwóch (niepełnych) kolejkach na pewno nic jeszcze nie można wyrokować, no może poza tym, że czeka nas najciekawszy sezon od lat, w którym może się okazać, że zarówno o MP jak i o utrzymanie walczyć będzie większa grupa zespołów niż to zwykle bywało.
Słowem - będzie się działo!
fajnie by bylo jak by sie wszystko wywrocilo do gory nogami, i faworytami nie byli by Ci co od kilku lat sa niezmiennie :)
Ruch mi dzisiaj zaimponował, chcialbym kiedyś zobaczyc tak walczących naszych grajków...
Pilarz klasa, brac go szybko po cichutku , póki nie podpisał kontraktu !!
Olszar też kapitalny mecz.
Z drugiej strony cieszy postawa terrorystów w barwach gts-u , Mariuszek i Kowalski przechodzili dziś samych siebie, a jak do kompletu wszedł Łobo...coś pieknego :)
pomimo niechęci do kibiców ruchu, jako drużyna prezentują się naprawdę fajnie, walczą co najważniejsze, podoba mi się gra Pana Grzyba
do wyżej wymienionych przez Volta z wisły należy dorzucić Cikosza, pojęcia nie mam skąd wzięli takiego rodzynka, z Kowalskim zbudowali naprawdę "solidną" defensywę :)
ale za chuja już nie zrozumiem, dlaczego w końcówce meczu ubecki wrzucał z wolnego ze słabszej lewej nogi, wrzutka tragiczna :)
no nic, wynik na pewno cieszy
Cikosz nie jest zly , gra calkiem niezle choc dzisiaj ciezko byloby wybrac pomiedzy nim a Kowalskim kto byl najslabszym graczem meczu.
Widac nie ma u nich wogole zgrania , gwardia jako calosc nie stanowi zespolu , mimo wszystko gdy dojdzie ten nowy stoper ( bo Kowalski pewnie i w Bytomiu bylby najslapszy ) i nowy trener w niedlugim czasie znow moga zaczac grac na wysokim jak na nasze realia poziomie. Podobnie zreszta jak Legia
może nie jest, ja go widziałem dzisiaj pierwszy raz w życiu i mnie powalił na kolana
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)