Niech sobie chodzi , oprowadza go po Krakowie ,
-
-
Marian Jarabica- Witamy w Cracovii!!!
Arion Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marian wczoraj chodził po bonarce z Masarykiem.
> Boje się, ze w drużynie będą się robić
> grupki narodowościowe.
To nic. We wtorek w grupce chodzili wszyscy z Bałkanów tj. Budakovic, Kosanovic, Puzigaca, Trivunovic, Boljevic i Struna i to dopiero robilo wrazenie, bo kazdy z nich ponad 190cm ;) Wracajac do meritum: ja nie widze nic w tym zlego ;)
Moze to faktycznie in plus. Polepszy sie np zrozumienie na boisku w sumie zgranie się zawodników to nie tylko to co na trawie. Pewnie jestem przewrazliwiony ale Wiecie jak jest drodzy Pasiacy ;) tak czy inaczej trzymam kciuki za cała drużyne.
Arion Napisał(a):
> Marian wczoraj chodził po bonarce z Masarykiem.
> Boje się, ze w drużynie będą się robić
> grupki narodowościowe.
A czytałeś to, co wkleiłem wyżej z profutbal.sk? Marian mówi, że mieszkania szukają i urządzają Masaryka.
W ogóle śmieszne - strach przed grupkami narodowościowymi :D Trudno, żeby się nie trzymali razem rodacy w jednej pracy ? :)
chodzi mi o to, ze powinno być: ''jeden za wszystkich...'', a nie jeden za jednego a tamta 4 za siebie
A Ty kolego Arion co robisz, jak jesteś po pracy? Razem ze wszystkimi pracownikami swojej firmy udajecie się na zakupy, a następnie np do kina?
Aston1906 Napisał(a):
> A Ty kolego Arion co robisz, jak jesteś po pracy?
> Razem ze wszystkimi pracownikami swojej firmy
> udajecie się na zakupy, a następnie np do kina?
Klasa riposta.Mistrzostwo ;)
[quote=kodiGa]
To nic. We wtorek w grupce chodzili wszyscy z Bałkanów tj. Budakovic, Kosanovic, Puzigaca, Trivunovic, Boljevic i Struna i to dopiero robilo wrazenie, bo kazdy z nich ponad 190cm winking smiley Wracajac do meritum: ja nie widze nic w tym zlego winking smiley
[/quote]
Pewnie się kłócili kto zaczął wojnę bałkańską.
A jak już skończyli to zaczęli się kłócić kto ją wygrał.
Diego, w/w post przebił wszystko
Brawo g4lu rewelacja
o czym wy pierdzielicie w ogóle. Prawda jest taka, że na gówno to wpływa kto z kim jak gdzie i kiedy. Sportowcy w klubach przeważnie zawiązują pozytywne relacje, gdyż łączy ich w jakimś stopniu pasja, pracodawca, i sporo wspólnie spędzonego czasu, to i wiadomo, że będą się trzymać w większych, czy mniejszych grupach. Tym bardziej, że istnieją swego rodzaju bariery językowe.
praca piłkarza nie jest normalna praca :) a zreszta zwrociłem uwage, ze na forum ostatnio panuje moda na "a dogadam mu bede fajny"
Tobie ? :D hahaha :)
Oj burza w szklance wody....jak dla mnie moga osobno chodzic - byle by tworzyli kolektyw na boisku i wygrywali !
co ten kur...debil robi na boisku?????
Jak go zobaczyłem w pierwszej 11 to zwątpiłem..
Kończ Waść, wstydu oszczędź..... samemu sobie
Dramat zresztą jak zwykle.Szkoda,że nie poszedłeś w siną dal.
Marian Marian dupa w kraty na obronie puszcza szmaty...
20 dni później
No masz szczescie ze to nie weszlo !!!!!!!!!!!!
4 dni później
Marian! los dał Ci w ręce wielką szansę . Pech Łukasza dał Ci szansę powrotu do 11-i i pokazania ,że umiesz grać w piłkę. Spręż się chłopie , skoncentruj i pokaz wszystkim co potrafisz. POWODZENIA.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)