Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak niby mogli go zatrzymać jak to był oficjalny
> termin na mecze kadry?
Jesli zawodnik jest kontuzjowany to klub moze sie nie zgodzic na jego wyjazd na kadre.Wiec jesli byl kontuzjowany w meczu z rzeka i to powaznie jak pisali pismaki.
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
A może by siętak ktoś cieszył że wszystko z nim ok???
Pojechał i nie wrócił ,,, Pasieka sie wypowiada że nie ma z nim kontaktu.
Ciekawe ...
W XXI wieku rzeczywiście jest bardzo trudno o kontakt poza granicami kraju ale skoro w Klubie panuje bezkrólewie /m.in.brak dyrektora sportowego/ to ''hulaj dusza hulaj'' każdy robi to na co ma ochote .
piotrek67 Napisał(a):
> W XXI wieku rzeczywiście jest bardzo trudno o
> kontakt poza granicami kraju ale skoro w Klubie
> panuje bezkrólewie /m.in.brak dyrektora
> sportowego/ to ''hulaj dusza hulaj'' każdy robi
> to na co ma ochote .
tylko, ze Ntibazonkiza nigdy nie wrocil z Repreznetacji na czas, zawsze kilka dni pozniej robil sobie powroty. Kontaktu z nim nie ma, bo on sam nie chce miec kontaktu z klubem, a nie dlatego ze Klub jest zacofany i nie potrafi wybrac numeru telefonu itp.
Nie od dzis wiadomo, ze z Saidim sa problemy wychowawcze nie tylko u nas w klubie ale u poprzednikow tak samo bylo.
co wy wymagacie od bogatych ludzi....im wszystko wolno!?:(
Nie wiadomo czy doleci do jutra.....albo od razu wyladuje na Cichej....;)
[b]Pasieka: Muszę załatwić numer do trenera Burundi[/b]
http://www.tylkopilka.pl/news/pasieka-musze-zalatwic-numer-do-trenera-burundi
No popatrz Pan... A ja naiwnie myślałem, że w klubie mają taki numer.
Trenerem Burundi jest Pan Adel Amrouche:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Reprezentacja_Burundi_w_pi%C5%82ce_no%C5%BCnej
Tu jego strona:
http://www.adelamrouche.com/
Numeru telefonu nie ma, ale wiadomość można wysłać.
Należy się 50 zł :)
Aaa... Znalazłem jeszcze telefony do Federacji Piłkarskiej w Burundi, pewno tam mają numer trenera:
http://www.fifa.com/associations/association=bdi/index.html
Phone: +257/79 928 762
Fax: +257/22 242 892
To już będzie w sumie 100 zł:)
Widzę że moje info pomogło, bo Saidi już wrócił: :)
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Saidi-wrocil-z-Burundi
Saidi miał być dzisiaj i był dzisiaj.
Nie spóźnił się na trening.
W piątkowym meczu nie grał, zagrał tylko we wtorek.
Jest zdrowy, może zagrać z Ruchem.
Zaufałbym Pasiece w tym względzie akurat:)
może troche z niekorzyścią dla nas (zobaczymy) taki wyjazd ale u mnie szacunek,że mu zależy na reprezentowaniu swojej ojczyzny. Jest patriotą :)
Dupa,dupa,dupa...gosć po reprze jest słaby, brak mu szybkosci, do tego kuleje...Co on robi na tych zgrupowaniach, że zawsze z czymś wraca?
Czemu Saidi zawsze jak zdrowy lub niezdrowy ma miejsce w składzie..? Może i nie mamy kim grać ale już bym wolał Alexa i Wiśnie na skrzydłach bo już nie mogę na Perłe patrzeć. Przecież w tym sezonie nie gra nic kompletnie, konkretnie. Biega(nie najszybciej zresztą) i albo się wywraca albo traci piłkę. Nie ma ani szybkości, ani dryblingu, ani strzału.. kompletnie nic. Do tego raczej wygląda na kogoś kto ma dość grania w Pasach.. co chwila mu opadają ręce, chodzi ze spuszczoną głową albo tylko kiwa "na nie".. Niedobrze się dzieje jak już (często) jedyny motor napędowy naszej ofensywy oklapł totalnie... Coś czuję że niewiele czasu zostanie przy Kałuży.
wcisnac go Józkowi jak jeszcze chętny moze sie cos zwroci bo potem jak zlecimy z ligi z hukiem to dostaniemy za niego grosze
4 dni później
coś sie obawiam ,że kontuzjowany w derbach Saidi poleciał na kadre ,tam odegrał mecze nie w pełni zdrowy , po powrocie aby nie było kary pobiegał jako tako w Chorzowie ...i teraz będzie się leczył. :( Obym nie miał racji. Wiadomo ,że chłop wyrywa się do domu ale dla nas to strata albo potężne obniżenie formy kluczowego wiosną gracza. Jak nie Ramadan to lekceważenie kontuzji:(
dokladnie, od dluzszego czasu nasza "perła" bardziej irytuje niz zachwyca...wiec im predzej sie go pozbedziemy i zarobimy na nim tym lepiej.
Lekcewazy trenera, nie mozna sie z nim skontaktowac jak wyjezdza..gdzie tu profesjonalizm, gra z kontuzja a teraz sie bedzie nie wiadomo ile czasu leczył....wole walecznych Polaków , wyrobników którzy bedą zostawiac zdrowie na boisku niz zmanierowana gwiazdke.
Khalid Napisał(a):
> coś sie obawiam ,że kontuzjowany w derbach Saidi
> poleciał na kadre ,tam odegrał mecze nie w
> pełni zdrowy , po powrocie aby nie było kary
> pobiegał jako tako w Chorzowie ...i teraz będzie
> się leczył. :
tak dokładnie było. znieczulali mu łydkę jeszcze w czasie rozgrzewki.
ale gamoń Pasieka w wywiadzie mówi, że murzyn doznał kontuzji w meczu z Ruchem, a od pierwszej minuty widać było, że ten koń kuleje.
sprzedać, wypierd.d.olić na zbity pysk. szkoda na niego pieniędzy.
Khalid, 100% racji. Gdyby Saidi podchodził do meczów Cracovii z takim zaangażowaniem jak do meczów reprezentacji swojego kraju to byśmy może i więcej punktów zdobyli.
A byłeś kolego moim ulubieńcem, a teraz widać, że zostałeś zwykłym wyrobnikiem, wyjadaczem.
o....zaraz skrajne opinie z jedynym słusznym rozwiązaniem "wyp...ić". ;)
Zapominając ,że gość jest nawet w słabej formie dużo lepszy od wiekszości graczy.
A niby co nam dało wygraną w derbach jak nie wspaniała centra Saidiego "na Bizona"?
Po prostu nasz Klub od sezonów źle zarządzany stracił autorytet nie tylko w polskiej piłce ale i u własnych zawodników. Nie wiem jak z autorytetem trenera ale obawiam się ,że ....
Saidiego jak najbardziej zatrzymać. Nie ma Ramadanu , nie ma oficjalnej kadry będzie dobrze grał wiosną ...jak już sprzedawać to latem za dobre pieniądze.
Khalid, ale czy tak powinien podchodzić do gry w pełni profesjonalny piłkarz?
Mam już dość laleczek w naszej drużynie.
Saidi to nie laleczka, to duze dziecko:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)