isaac Napisał(a):
> no to ja nie rozumiem po co ta cała dyskusja ? o
> kilkaset krzesełek ? oj ludzie,ludzie...
nie dosć, że mamy kurnik to na I wyjęto kilkaset krzesełek, kolejne kilkaset zostanie przeznaczonych na bufory, a 750 parchów będzie miało do dyspozycji 1000 miejsc w sektorze gosci.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dorzuce jeszcze palaczy, na sektorze rodzinnym to
> po prostu skandal, dymia prosto w twarze
> dzieciakow idioci.
Popieram Cie w całej rozciągłości. Dziękuje.
w sumie to i tak to nieistotne, ale zastanawia mnie jedna rzecz... kiedys był, bądź miał być jakis taki przepis pzpn regulujący pojemnosc stadionu uzależniną od wielkosci miasta i nasz miał mieć minimum 15tys. miejsc. ktos wie czy wprowadzono ten przepis?
Jest to chyba istotne, gdyż teraz stadion nie ma miejsc na 15tys.
lambadia Napisał(a):
> w sumie to i tak to nieistotne, ale zastanawia
> mnie jedna rzecz... kiedys był, bądź miał być
> jakis taki przepis pzpn regulujący pojemnosc
> stadionu uzależniną od wielkosci miasta i nasz
> miał mieć minimum 15tys. miejsc. ktos wie czy
> wprowadzono ten przepis?
jasne, Polonia Warszawa nie dostała licencji z powodu stadionu na 6 tys ;)
squier strat Napisał(a):
> isaac Napisał(a):
>
> > no to ja nie rozumiem po co ta cała dyskusja ?
> o
> > kilkaset krzesełek ? oj ludzie,ludzie...
>
> nie dosć, że mamy kurnik to na I wyjęto
> kilkaset krzesełek, kolejne kilkaset zostanie
> przeznaczonych na bufory, a 750 parchów będzie
> miało do dyspozycji 1000 miejsc w sektorze gosci.
jaki znowu kurnik ? i co Ci przeszkadza że wyjęto krzesełka ? bo nie rozumiem...
denerwujące jest to że u nich na derbach bufor robili z naszego sektora co zmniejszyło pule biletów...u nas robią odwrotnie...
Pomyliłeś rzeke z Legią. Legia zrobiła z części sektora przyjezdnych sektor buforowy. Natomiast druga strona błoń wpuściła nas na połowę sektora, tłumacząc się zniszczoną pozostałą jego częścią.
squier strat Napisał(a):
> nie dosć, że mamy kurnik to na I wyjęto
> kilkaset krzesełek, kolejne kilkaset zostanie
> przeznaczonych na bufory, a 750 parchów będzie
> miało do dyspozycji 1000 miejsc w sektorze gosci.
w kurniku to ty mieszkasz, my przychodzimy na Stadion Miejski im. Jozefa Pilsudskiego w Krakowie (stadion Cracovii). Jesli ta nazwa ci nic nie mowi to wspolczuje, ale o stadionie naszego klubu wyrazaj sie z szacunkiem.
Cracovia_PWZ Napisał(a):
> Moj kolega ma karnet na D ale na derby nie idzie
> czy jest szansa zrobic jakos tak zebym wykupil
> jego miejsce?
I wwkoncu zostaly jakies bilety na B?
Nie zostały.
a jak z tym miejscem na D da sie usunac miejsce tak jakby z karnetu kumpla zebym mogl ja je wykupic?
Nie.
Zostało niecałe 900 biletów :D Pewnie dziś po południu info że wszystkie bilety wyprzedane
i bardzo dobrze;]]!
A co z jak ktoś ma karnet na I na miejsce które jest objęte strefą buforową? Dotychczas nie było problemu bo były wolne inne miejsca. W przypadku kompletu to gdzie mój ociec który ma 63 l. ma siedzieć? Czy ktoś zna stanowisko klubu w tym zakresie?
Orientuje się może ktoś ile biletów zostało a ile poszło?
[color=#EEEEEE][size=x-small](taka mała... wypucha)[/size][/color]
Patrz kilka postów wyżej
Witam, nie bywam za często u was na stadionie bo jestem ze zgody i nie orientuje się za bardzo w biletach.
Kumpel kupowal hurtem bilety na derby ok 20 sztuk i mniej wiecej połowa z nich nie posiada kodu kreskowego, tzn ze bilet nabił się na karte kibica tych którzy ją mają, ale bez jej okazywania czy jak ?
Bilet zawsze jest nabijany na kartę.Jest on jedynie potrzebny po to by w razie problemów z kartą mieć "dowód"by nabili jeszcze raz.Ewentualnie jest potrzebny kolekcjonerom.
Tak. W bazie danych do danej osoby został przypisany bilet. Karta kibica też nie przenosi żadnych informacji poza swoim numerem, który przy wejściu system sczytuje i sprawdza, czy na koncie danej osoby jest nabita wejściówka. Powinno nie być problemów. Ale i tak warto przybyć wcześniej na stadion, w przypadku gdyby jednak były jakieś problemy (te się zdarzają, a nasz kochany system potrafi momentami wyczyniać prawdziwe cuda).
OK, dzięki wielkie za szybką odpowiedź pozdro!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)