nie chodzi o to dwa zlote spoko :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Proko AW Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> leszeczek-całego piwa,bo harnaś kosztuje 1.99 ;)
Z całym szacunkiem, ale Harnasia do piwa zaliczyć nie mozna...:)
Sami Napisał(a):
> Proko AW Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > leszeczek-całego piwa,bo harnaś kosztuje 1.99
> ;)
>
> Z całym szacunkiem, ale Harnasia do piwa
> zaliczyć nie mozna...:)
ani lepszy ani wiele gorszy od innych serwowanych po marketach produktów piwopodobnych.
Na szczęście już od jakiegoś czasu nie potrzeba większego wysiłku aby w Krakowie kupić prawdziwe Piwo
a nie rozcieńczane koncentraty. A i oferta coraz zacniejsza i niekoniecznie droga.
> Na szczęście już od jakiegoś czasu nie
> potrzeba większego wysiłku aby w Krakowie kupić
> prawdziwe Piwo
> a nie rozcieńczane koncentraty. A i oferta coraz
> zacniejsza i niekoniecznie droga.
własnie to miałem na myśli:)
Podejrzewam, że za kilka dni zacznie się tu płacz o bilety, kolejki, etc. Tym bardziej, że znajomy kupując dziś bilety zerknął na monitor i nie wygląda to (w szczególności na A i B) źle :D
tzn. na B nie ma już nic, na A dostałem w 4 rzędzie :)
A do derbów jeszcze 9 dni :)
Na D już pozostało 100-200max.
konserwa Napisał(a):
> tzn. na B nie ma już nic, na A dostałem w 4
> rzędzie :)
> A do derbów jeszcze 9 dni :)
Na B są , gdyz zostało zakupione kilkanaście jakieś 30 minut temu
Ale głupoty gadacie, każdy wie lepiej.
Jak na oficjalnej napisza, ze na dany sektor nie ma biletow to wtedy ich nie bedzie. Jak nie napisali to znaczy, ze sa.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_kasach_coraz_mniej_biletow_na_derby_taniej_jeszcze_tylko_dzis_i_jutro
Jutro będzie mega oblężenie pod pokami a tak jak pisałem na D 100 może 200max wolnych miejsc. Widziałem bo kupowałem braciakowi bilecik na D także pasiacy spieszcie się!
Nie wiem jak innych forumowiczów ale mnie mocno drażni jak starzy Pasiacy chwalą się ,że kupili bilet na derby przy tych [b]niskich cenach karnetów[/b] jakie są . A inne mecze to co ? telewizorek?
Niekoniecznie. Ja tylko raz miałem karnet. Wygodniej mi kupować bilety bo raz idę na B a raz na D w zależności od tego z kim idę na mecz i pewnie wiele Pasiaków tak robi mimo, że finansowo karnet się bardziej opłaca.
Faktycznie masz rację. O tym nie pomyślałem.
uwielbiam ten temat przed takimi meczami ;)
Panowie gdzieś wyczytalem, iż na D koło południa w sobotę prawie nie było biletów, znajomy się pyta przeze mnie:-), czy w poniedziałek kupi jeszcze bilet na sektor D?
Ps.Khalid, nie ważne czy ktoś ma karnet, czy bilet, ważne by był na każdym meczu. Ja kupuję bilety, bo na różnych sektorach siedzę, głównie na I, ale jestem też na h i f.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/koncowki_biletow_na_sektory_ab_d_oraz_i
Khalid Napisał(a):
> Nie wiem jak innych forumowiczów ale mnie mocno
> drażni jak starzy Pasiacy chwalą się ,że
> kupili bilet na derby przy tych niskich cenach
> karnetów jakie są . A inne mecze to co ?
> telewizorek?
osoby kupujące karnety są wywrotowcami świadomie uszczuplającymi wpływy do budżetu Naszego klubu :D :D :D
joke :P
nie kupiłem karnetu ponieważ gdy jestem z dziewczyną idę na I, gdy z kumplami z osiedla to wbijamy na B, jak idę sam to z reguły na młyn - zaproponuj karnet na wszystkie sektory to sobie kupie :P co chyba raczej nie jest możliwe
Za złotówkę możesz zmienić sektor na który masz zakupiony karnet na I. Tak więc np. mając karnet na B płacisz złotówkę i możesz iść na I - innych opcji nie ma.
Za STC. Brak biletów na sektor D.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)