Chyba dwie godziny przed meczem,ale mogę się mylić.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
O 17.00 kupiony bilet na I
Witam! Mam pytanie z innej beczki :) mianowice jak robilem zdjecie do systemu nie mialem brody teraz posiadam kilkutygodniowy zarost czy system wpusci mnie na stadion :) ?
Wpuści, wpuści chyba, że trafisz na wyznawcę Donalda Matołka lub jakąś "wredną" babę (przepraszam Panie)
Goście ze stolicy zjadą kulturalni, grzeczni,mili..... a ten z kilkutygodniowym zarostem będzie ich witał.... nie ładnie.. jedyna nadzieja w systemie by kompromitacji nie było ..;)
Mazini Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam! Mam pytanie z innej beczki :) mianowice jak
> robilem zdjecie do systemu nie mialem brody teraz
> posiadam kilkutygodniowy zarost czy system wpusci
> mnie na stadion :) ?
Witam, ja robiłem zdjęcie z lekkim zarostem, a potem zapuszczalem brode i golilem caly leb na zero na przemian i nigdy nie mialem problemow z wejsciem. :)
zrobilem zdjecie zanim bylem mezczyzna i tez wchodze bez problemu......... kuwa co za pytania
Dzieki wielkie za odpowiedz. Wolalem zapytac wczesniej bo juz rozne jaja byly z tym systemem od wpuszczania :) oby nie golona broda przyniosla nam szczscie i miejmy nadzieje ze legła powieziemy i wpadna 3 punkty.
kriss7 Napisał(a):
> zrobilem zdjecie zanim bylem mezczyzna i tez
> wchodze bez problemu......... kuwa co za pytania
Kiedy się zostaję mężczyzną? :)
Jak wchodzi bez problemu.
Nie : kiedy ma sie pare "bachorow " !
Prawdziwy mężczyzna powinien:
1 - spłodzić syna
2 - zbudować dom
3 - zasadzić drzewo
wiadomo czy są jeszcze bilety na I? z góry dziękuję za odpowiedź
Tak wiadomo.
Sektor F porażka, przyszedłem 20 minut przed meczem a wszedłem w 20 minucie..
do siebie masz pretensje prawda?
Do jebanego zarządu mam pretensje, wiedząc że to jednak duży sektor (jeden z najwiekszych) sektorów na naszym stadionie a posiada tylko 1 wejście.
lecz zazwyczaj wypełniony przez max 10 osób:)
fakt ze wchodzenie idzie dramatycznie wolno!!
cieszy tak duza frekwencja, na 1,5g przed meczem brak biletów na D,I, A
Hropek Napisał(a):
> Do @#$%& zarządu mam pretensje, wiedząc że to
> jednak duży sektor (jeden z najwiekszych)
> sektorów na naszym stadionie a posiada tylko 1
> wejście.
Sektor F to jeden z _najmniejszych_ sektorów na naszym stadionie. [url=http://www.wikipasy.pl/Przewodnik_po_nowym_stadionie_Cracovii#Sektory]Link.[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)