A może po prostu kolega lubi posiedzieć nad rzeką i podopingować żeby płynęła szybciej..
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
ja dzisiaj byłem nad wisłą z ukochaną i karmiliśmy łabędzie. bardzo lubię to miejsce.
Z ukochan[b]ą[/b]?
Sugerujesz, że powinno być "[b]ym[/b]" na końcu? ;)
Na forum sie "słyszy" różne rzeczy, więc pytam u źródła :)
pomyliłeś mnie z Romanem :)
Oj Szymciu Szymciu, Czelsi to kobieta przecież. :)
Jak jest teraz z kartami kibica, jak ma się kartę innego klubu ekstraklasy to można wyrobić Cracovii?
Czy tak jak w pierwszej lidze wystarczy rejestracja bez wyrabiania karty?
Sektor B1 wyprzedany :)
Ashksp Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak jest teraz z kartami kibica, jak ma się
> kartę innego klubu ekstraklasy to można wyrobić
> Cracovii?
>
> Czy tak jak w pierwszej lidze wystarczy
> rejestracja bez wyrabiania karty?
Można wyrobić,to nie Warszawa ;) Nie trzeba wyrabiać karty,ale trzeba się zarejestrować.
jezeli znajomek omyłkowo kupil bilet na A a chcialby by go przebic na B da rade czy juz po ptokach ? :)
Wybiera się ktoś po bilety dziś lub jutro ?? jak tak to prosiłbym pw ... mam sprawę .
Frekwencja na mecz Cracovia vs. Legia zapowiada się wyśmienicie
Może być blisko kompletu na widowni - ja liczę na co najmniej 13.000...
Jak CracoviaNH pisze o 13.000, to można spodziewać się frekwencji w okolicach dziesięciu tysięcy. ;)
Jak ta sytuacja pod kasami? Ktoś pisał że na B1 już nie ma wejściówek, i ma sektor I który jest największym sektorem u Nas?
CracoviaNH powinien dostać zakaz wypowiadania się w sprawie biletów. Później zniechęca to niektóre osoby do kupna
Przed chwila kupiony bilet na sektor I.
czy to miejsce dla dzieci na sektorze rodzinnym na meczu z Legią będzie czy będzie cała trybuna?
CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Frekwencja na mecz Cracovia vs. Legia zapowiada
> się wyśmienicie
>
> Może być blisko kompletu na widowni - ja liczę
> na co najmniej 13.000...
SKOŃCZ!
Od której godziny najwcześniej można wejść na stadion przed meczem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)