Ponawiam swoje pytanie:
[quote]DNL_KKS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak wygląda sprawa wejścia na stadion w
> przerwie/na początku drugiej połowy? Mam karnet,
> dam radę wejść?[/quote]
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Bez problemu wejdziesz.
Mozna gdzies wyrobic karte kibica w tym tygodniu?
jest tylko jedno takie miejsce, w POK pod stadionem
Który jest zamknięty.
Ale będzie otwarty w piątek. Jest o tym odpowiedni temat.
Znajomy zdjęcie ma, czy mając jego dowód będę mógł wyrobić dla niego kk ?
tak.
8 dni później
Czy POK będzie otwarty w poniedzialek, tj. 19 marca?
Bardzo bym prosił o odpowiedź osoby, która wie na 100%...
Ferencvaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy POK będzie otwarty w poniedzialek, tj. 19
> marca?
>
> Bardzo bym prosił o odpowiedź osoby, która wie
> na 100%...
Napewno będzie otwarty,bo wypada to w tygodniu poprzedzającym mecz,a bilety można kupić tydzień wcześniej.
11 dni później
Witam ja mam pytanie odnośnie kart kibica. Mieszkam w Krakowie i jestem posiadaczem karty Cracovii, chodzę na jej mecze. Tak się jednak składa, że 7 kwietnia będę w Warszawie i chciałbym sobie pójść na mecz Legia - Ruch. Na Legię trzeba mieć jednak wyrobioną ich kartę kibica .
I teraz rodzi się moje pytanie - w jakim systemie jest wyrabiana karta Cracovii? Czy jest to system Extrakarta czy jakiś inny?
tu się pytasz? na legię chodzimy?
Chodzi mi o system wyrabiana kart na Cracovii więc pytam tutaj. A dokładnie czy jest to ekstrakarta czy jakiś inny system
napisz do klubu maila. powinni odpowiedzieć
napisałem w piątek i jak do tej pory mi nie odpisali
Nigdy Ci nie odpowiedzą.
kiedyś pytałem się w sprawie biletów. dostałem odp po trzech dniach. niestety na wiele mi się to nie przydało, bo poradziłem sobie sam
Ja też właśnie poszperałem sam w necie, bo mnie wkurza ta sytuacja z ich (nie)odpisywaniem i Cracovia wyrabia karty w systemie SKIDATA, kilka innych klubów ekstraklasy w systemie Extrakarta (Bełchatów, Zagłębie,Legia, Polonia, Jagiellonia, Lechia) więc jest możliwość wejścia dla sympatyków piłki, którzy będąc poza Krakowem również chcieliby oglądnąć mecz.
8 dni później
Znajomy poszedł w pierwszym dniu sprzedaży kupić bilet.
Kupił, zapłacił, normalka, ale dziś patrzy, a to bilet na ...... mecz z Widzewem.
Musiał lecieć wymienić.
Nawet nie było ogłoszone, że sprzedaż już otwarta na tamten mecz.
Normalka. Ja miałem jeszcze lepszą sytuację niedługo po otwarciu stadionu.
Kupiłem 4 bilety na mecz z Polonią Bytom, na potwierdzeniach wszystko ok a podchodzimy na bramki i okazuje się, że na kartach nabite dwa bilety w porządku a dwa na derby. Cofnąć się pod kasy nie dało bo kolejki ogromne i dopchać się nie idzie. Dramat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)