Od kiedy będzie można kupować bilety na GKS? A te punkty są normalnie otwarte ? Bo chciałem se karte kibica wyrobić, mam już zdjęcie w bazie.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
od poniedziałku w tygodniu w ktorym jest mecz. czyli tak jak ZAWSZE
sa otwarte normalnie i SE wyrobisz karte Artek
Ok, dzięki.
Mam karte kibica jak można kupić bilet online i mieć go na karcie kibica proszę o odp z góry dzięki
mewa020 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam karte kibica jak można kupić bilet online i
> mieć go na karcie kibica proszę o odp z góry
> dzięki
dzwoń do Tabisza albo Ościaka - oni Ci powiedzą :D
płacić przez internet i wybrać sobie sektor i miejsce
jak się z nim kontaktować
zadzwoń :D
za magiczne 5 tygodni będziesz miał możliwość kupna biletu on-line ;)
za5tygodni@comarch.pl
mam pytanie, czy wiadomo ile wyrobiono kart wstepu na Pasy ? Ktos mi ostatnio powiedział, że w bazie kibiców Cracovii jest ok 55000 osób.
Liczba dość spora, pytanie tylko czy prawdziwa ? Taka moja ciekawość ;)
Prawdziwa. Teraz już nawet chyba większa. Tylko to liczba osób zarejestrowanych w bazie. Kart kibica wydano mniej. A karnetów sprzedano jeszcze mniej.
mewa020 Napisał(a):
> Mam karte kibica jak można kupić bilet online i
> mieć go na karcie kibica proszę o odp z góry
> dzięki
Nie można kupić biletu przez internet. Może w przyszłości będzie taka możliwość, a na razie musisz osobiście albo przez kogoś kupić bilet.
Witam !! mam pytanie... jak zgubiłem karte Kibica a na karcie byl wbity karnet to co wtedy zrobic ?? Prosze o szybka odpowiedz !! Pozdrawiam :)
SylwekBW Napisał(a):
> Witam !! mam pytanie... jak zgubiłem karte Kibica
> a na karcie byl wbity karnet to co wtedy zrobic ??
> Prosze o szybka odpowiedz !! Pozdrawiam :)
Nie ma żadnego problemu ...poza 10 zł w plecy.
Idziesz do kas przy stadionie (tylko musisz czekać aż je otworzą gdy zacznie się dystrybucja biletów na mecz z Bełchatowem bo jak nie ma sprzedaży biletów to sa zamknięte) i za 10 złotych wydrukują Ci duplikat. Karnet oczywiście bedzie na nim automatycznie . Przerabiałem to już. Zajeło mi 3 minuty. Stara karta automatycznie straci ważność.
ps: nie zapomnij o dowodzie tozsamości. Tak naprawdę nie jest niezbedny bo w bazie jest Twoje zdjęcie ale sprzedawca jednak sprawdza.
Podziekowal :)
A jak nie chce wyrobic karty Kibica to jest jakis inny sposob na odzyskanie karnetu ??? :)
wydaje mi sie ze nie ma opcji karnetu na jakims papierku z kodem
dobrze Ci się wydaje...karnet tylko na karte kibola...
[url=http://www.arka.gdynia.pl/news,8515-nowe-punkty-sprzedazy.html][klik] -[/url] taki kontrast.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)