qtec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy jako student w kupię dzisiaj przed meczem
> bilet za 7,50 ?
> 0 informacji dla studentów na cracovia.pl
Bilet dla studentów w dniu meczu kosztuje 8 zł.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
bilety na derby w sprzedazy od soboty czy od poniedzialku ?
od poniedziałku,za oficjalną :)
.
19Rudi06 Napisał(a):
> Widzew Łódź - Cracovia, godz. 15:45, sędzia:
> Daniel Stefański (Bydgoszcz).
Co to ma wspolnego z biletami?
O której zaczyna się sprzedaż na derby, o 12?
Pasiak95 Napisał(a):
> 19Rudi06 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Widzew Łódź - Cracovia, godz. 15:45,
> sędzia:
> > Daniel Stefański (Bydgoszcz).
>
>
> Co to ma wspolnego z biletami?
Poprostu pomyliłem wątki, zdarza się. Do wywalenia!
Kasy zawsze otwierają o 12
czyli nie ma opcji zakupienia biletów na derby w sobotę? wiem że w tamtym sezonie można było kupowac bilety z większym wyprzedzeniem.
teraz nie ma takiej możliwości,najwyraźniej,bo na oficjalnej jest już harmonogram sprzedaży biletów i z niego wynika że od poniedziałku rusza sprzedaż
BILETY ZAWSZE OD PONIEDZIALKU OD 12
jeszcze uprzedzając kolejne pytania bo derby znowu przyciągną tych których nie było na stadionie od roku. zdjęcia też można zrobić a karta kibica nie jest wymagana
Ale mogliby sprzedaż zaczynać (zawsze) wcześniej; dziś znajomy, który nie siedzi na forum dzwoni spod stadionu,że przyszli po bilety a tu kasy zamknięte, wytłumaczyłem,że dopiero od poniedziałku, ale w związku z okresem świątecznym wiele osób chciałoby kupić bilety przed wyjazdem do domu a takiej możliwości nie ma. Sam mam nadzieję,że kompletu nie będzie,bo kupuje bilet dopiero w niedzielę ;)
gimli Napisał(a):
> Ale mogliby sprzedaż zaczynać (zawsze)
> wcześniej; dziś znajomy, który nie siedzi na
> forum dzwoni spod stadionu,że przyszli po bilety
> a tu kasy zamknięte, wytłumaczyłem,że dopiero
> od poniedziałku, ale w związku z okresem
> świątecznym wiele osób chciałoby kupić bilety
> przed wyjazdem do domu a takiej możliwości nie
> ma. Sam mam nadzieję,że kompletu nie będzie,bo
> kupuje bilet dopiero w niedzielę ;)
jezu Wy naprawde nie macie znajomych w Krakowie,którzy mogli by kupić Wam bilet ?
Mamy, mamy, właśnie jeden z forumowiczów mi to zaproponował, za co jestem wdzięczny, ale z przyczyn technicznych, że tak to ujmę to po prostu niemożliwe.
Dwa pytania:
1) ważność mojej legitymacji studenckiej kończy się jutro. Czy wobec tego będę mógł jutro kupić bilet ulgowy na derby (skoro w dniu zakupu biletu będzie mi przysługiwać ulga, ale w dniu meczu już nie)?
2) jak myślicie, jak będzie się prezentować sytuacja biletowa w czwartek? konkretnie chodzi mi o sektor F, bo tam się wybieram
1. tak. nikt nie sprawdza legitymacji przy wejsciu to raz a dwa niekiedy nawet kasjerki/kasjerzy nie prosza o pokazanie legitymacji przy kupnie.
2. moze byc ciezko 90% karnetów
dziękuję!
Wszyscy na meczyk!!!
Z kartą kibica VIP można kupić bilet i wejść na normalny sektor?
Byłem po bilety dla znajomych ok 12 10.
Na plus:
- ok 100 osób w kolejce
- prawie każdy kupował więcej niż jeden bilet
Na minus:
- w kasach nie mają z czego wydawać, wielu ludzi odsyłanych celem rozmienienia kasy, więc lepiej mieć wyliczone
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)