wszystkie odpowiedzi masz napisane,decyzja należy więc do Ciebie ;)
aa i jeszcze jedno-wyrobienie karty kibica 10 zł
Jak w dniu meczu przyjdziesz,to lepiej tak ze 2-3 godziny wcześniej,bo tuż przed meczem możesz mieć problem w postaci długiej kolejki ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Mam pytanie , mianowicie kumpel pomylił sektory i kupił bilet na D a ja chciałem na B , czy jest możliwość wymiany na B ?
Cimek! Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanie , mianowicie kumpel pomylił sektory i
> kupił bilet na D a ja chciałem na B , czy jest
> możliwość wymiany na B ?
Tak, można bilet przebukować.
skopiuje wpis z innego forum, po meczu z ŁKS - tak dla odrobiny optymizmu :)
"Miałem wczoraj okazję gościć po raz pierwszy na stadionie Cracovii i byłem naprawdę pod dużym wrażeniem Grą piłkarzy już mniej, to i tak sukces, że podczas gdy drużyna przegrywa trzeci kolejny mecz u siebie, frekwencja wyniosła ponad 10 tys. Siedziałem na sektorze F i miałem świetny widok nie tylko na boisko, ale na bardzo ciekawą panoramę od Jagiellonki poprzez MN, stadion Wisły aż po Sikornik. Generalnie to poza wynikiem było super i mam zamiar chodzić teraz regularnie, zwłaszcza że studencki 5 zł kosztuje "
Kupiłem karnet po raz pierwszy i takie szambo - katuje się przychodzeniem na Cracovię strasznie
Już nie chcę karnetu nawet za darmo...
Heh mam podobnie... Wiem, wiem chodzenie na mecze to obowiązek, każdy Pasiak powinien być na każdym meczu itd. itp. ale po tym co się dzieje mam dość. Człowiekowi już nawet się nie chce po prostu, masa nerwów, i tylko człowiek wychodzi zmasakrowany po meczu. Ale kto mógl przypuszczać po tylu fajnych meczach na wiosnę że będzie tak kiepsko. Jedyny plus to że wchodzenie na stadion idzie bezproblemowo, przynajmniej w moim przypadku.
Trapez Napisał(a):
> Kupiłem karnet po raz pierwszy i takie szambo -
> katuje się przychodzeniem na Cracovię strasznie
>
> Już nie chcę karnetu nawet za darmo...
Trapez Ciebie szatan opetal :D
Dopisz jakis post i zmienisz zdanie
na Lecha biore moją 2,5 letnią córe...wejdzie bez problemu ? tzn bez biletu i jakiś tam zdjęć ? bo nie moge znaleść informacji na głównej...
hmm kupilem ten nieszczesny karnet na B a tu mala tez juz gotowa na wyprawe na I ;) no nic jakos wytrzyma do konca rundy a od nastepnej widzimy sie na rodzinnym ^^
Niech mi ktoś wytłumaczy na jakiej podstawie muszę każdorazowo dodatkowo płacić cenę biletu jednorazowego, przebukowując miejsce na sektor rodzinny na jeden mecz (a może i kolejne wg przyszłych potrzeb) z sektora B na który mam wykupiony karnet ?
mam karte kibica, jest mozliwosc ze ktos kupi mi bilet nie ukazujac w okienku mojej karty? tzn poda tylko moje dane i "nabije" mi karte?
Pasiasty09 Napisał(a):
> mam karte kibica, jest mozliwosc ze ktos kupi mi
> bilet nie ukazujac w okienku mojej karty? tzn poda
> tylko moje dane i "nabije" mi karte?
tak...na 100%
nawet jak nie masz karty kibica, ale jesteś już w bazie
Mam pytanie. Czy przy wyrobieniu karty kibica muszę przyjść z kimś dorosłym (mam 15 lat), czy wystarczy sam paszport?
wystarczy paszport
Dzięki za odp. :)
a ja mam też, pytanie wybieram się na mój pierwszy mecz Cracovii, czy z dowodem tymczasowym nie powinienem mieć żadnych problemów z wejściem (mam 17 lat) czy jednak pasuje meić jakieś potwierdzenie od rodziców ?? chodzi mi o wyrobienie karty kibica i kupno biletu :) ??
Wystarczy dowód tymczasowy.
ronnie79 Napisał(a):
> Wystarczy dowód tymczasowy.
Nie istnieje coś takiego, dziś możesz spokojnie 5ciolatkowi wyrobić dowód. I nie jest to żaden dowód tymczasowy ( nie ma ich już na 100% od roku 2005 ,a może i więcej).
Mamy w Polsce 3 rodzaje dowodów (nie tymczasowych)
dla osob, ktore wyrabiaja przed 18 - data ważności 5 lat
dla osób wyrabiających 18-65 - data ważności 10 lat
dla osób ponad 65 bezterminowy
Off top ale od lat wiele z was się posługuje tymczasowym dowodem, który nie istnieje :)
Ja nie wiem czy istnieją tymczasowe czy też nie.Chłopak zadał pytanie więc wychodziło na to,że coś takiego posiada.A przynajmniej jakiś dokument.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)