to nie można w tym sezonie kupić biletów na wszystkie mecze np ? tak jak to było w tamtym sezonie...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Nie można.
Wracając jeszcze do tego 'kup wcześniej - płać mniej' to nie pomyśleliście, że jest to stopniowe podnoszenie cen?
Chyba nikt nie myślał, że ceny z poprzedniego sezonu będą na stałe, a dzięki zastosowaniu takiej metody można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - rozładowanie kolejek o czym pisał knur jak i podniesienie słupków JT.
Zbudowano w poprzednim sezonie bardzo dobrą frekwencję (jak na miejsce w tabeli), w tym roku spodziewano się lepszej gry, a co za tym idzie większej liczby kibiców, więc naturalną rzeczą jest podniesienie ceny biletów.
To nie jest tak, że osoba kupująca bilet w dniu meczu płaci więcej, to osoba kupująca wcześniej płaci mniej - ulga za ruszenie tyłka. Ktoś nie chce, nie może dokonać zakupu wcześniej - trudno, płacisz więcej. Tak samo jest przecież z przedsprzedażą biletów na koncerty.
tu oczywiście racja, lecz na koncert można kupić bilet przez internet, albo w empiku. nie naliczają sobie wielkiej opłaty manipulacyjnej, jakieś pare złotych, kupowałem ostatnio na IAMX w kwadracie, ale oddałem dziewczynie do przechowania bilety i nie pamiętam ile to było dokładnie.
niech se podnosza ceny za bilety o te pare zl ale czemu karnet na B na 6 meczy wychodzi teraz drozej niz gdyby bilety kupic? bilety po 15zl a karnet 95zl. co to za glupota
Mam bilet na vip moge go zamienić na sektor D ?
zamienisz, ale roznicy w cenie nie dostaniesz ;)
Krst pod Triglavom Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zamienisz, ale roznicy w cenie nie dostaniesz ;)
dzięki wielkie :)
Jakie zainteresowanie niedzielnym meczem??
ja jestem zainteresowany :)
ja tez sie przejde ... wiekszej pyty od meczu z LKS chyba nie moze byc :D ..a jak pyta bedzie to se przynajmniej kielbaske dobra zjem :D
no ... chyba zabraknie biletów.
Ja też na pewno będę !!! CRACOVIA PANY !!!
Witam chce jechać na mecz [b]cracovii vs Wks ślask[/b] na młyn ale kumple mi piszą że potrzebny jest dowó lub paszport a ja tego nie posiadam mam 14 lat... Chciałem zabrać pesel,legitymacje i zdj myślę że by wystarczyło możecie mi coś więcej powiedzieć ? ;>
zdjęcia nie potrzebujesz,zrobią podczas rejestracji w bazie danych
legitymacja i pesel powinno wystarczyć, 10zł na karte, 12,50 na bilet jesli myślisz o dniu dzisiejszym (chyba że sie wybierzesz w dzień meczu to 15 zł na D)
Nie musisz też robić karty kibica. Obecnie jest ona tylko "dla szpanu", ale za trzy miesiące, albo lada dzień , bo różnie mówią, jak ruszy sprzedaż biletów przez internet może się przydac.
to co mówisz ze wystarczy kasa,legitymacja,pesel ? ;) bo jesli tak to super bo to moj 1 mecz bedzie i chce go obejrzeć na młynie ^^ ;) aaa czyli wejde bez karty bo pisze na stronkach ze tylko dowód lub paszport ?
Dobrze by było jak byś miał krótkie potwierdzenie od rodziców ze ten PESEL to Twój pesel albo przyjdź dziś lub jutro z jednym z rodziców po bilet. To najlepsza opcja. Jak sie raz zarejestrujesz to nastepnym razem bedziesz juz kupował bilety samodzielnie.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie musisz też robić karty kibica. Obecnie jest
> ona tylko "dla szpanu", ale za trzy miesiące,
> albo lada dzień , bo różnie mówią, jak ruszy
> sprzedaż biletów przez internet może się
> przydac.
lepiej posiadać karte bo różnie bywa
No to co panowie bo nie wiem czy jechać czy nie bo jeżeli nie wejdę na stadion to nie ma sensu ? ;> więc jak proszę pomóżcie ja kurnaaa chce na mecz !!! Hej hej Cracovia !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)