Jak ruszy sprzedaz biletow niech umozliwia od poczatku mozliwosc kupna biletu na dowolny mecz (nie znajac dokladnej daty), tak jak to bylo np z derbami w zeszlym sezonie. Oczywiscie osoba kupujaca bilet na mecz nie znajac jego dokladnej daty, rezygnuje z mozliwosci zwrotu biletu gdy mu data nie bedzie pasowac.
To by rozwiazalo sprawe kupna biletow dla dzieciakow na cala runde.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
odsłyam kolejny raz na oficjalną w sprawie karnetu dla dzieciaków
"Wystarczy, że kupisz karnet na sektor rodzinny (sektor I) w cenie 65 zł, a Twoje dziecko obejrzy wszystkie mecze u siebie za jedyne 11 zł!
W tej cenie znajduje się opłata za wyrobienie Karty Kibica (10 zł), jak również specjalna promocja na karnet. Dla dzieci kosztuje on symboliczną złotówkę!"
Czy dziecko przy robieniu karty i kupowaniu karnetu musi być ze swoim opiekunem prawnym czy może być z kimś innym dorosłym?
Karneciki już są!
:)
[quote]Czy dziecko przy robieniu karty i kupowaniu karnetu musi być ze swoim opiekunem prawnym czy może być z kimś innym dorosłym?[/quote]
może być z kimś innym dorosłym
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> odsłyam kolejny raz na oficjalną w sprawie
> karnetu dla dzieciaków
>
> "Wystarczy, że kupisz karnet na sektor rodzinny
> (sektor I) w cenie 65 zł, a Twoje dziecko obejrzy
> wszystkie mecze u siebie za jedyne 11 zł!
>
> W tej cenie znajduje się opłata za wyrobienie
> Karty Kibica (10 zł), jak również specjalna
> promocja na karnet. Dla dzieci kosztuje on
> symboliczną złotówkę!"
Ja tak mam. Jak zwykle już pierwszego dnia karnet dla mnie i synka:) Nie ma co czekać!
Pośpieszne sprzedawanie karnetów jest odwrotnie proporcjonalne do tempa "wzmacniania" zespołu.
Na oficjalnej jest napisane,że w tej chwili tylko przedłużają karnety dla posiadaczy z poprzedniej rundy; moje pytanie- czy wyrobią mi od ręki kartę kibica? Przypuszczam,że jutro przed meczem mogą być kolejki, dlatego wolałbym zrobić to dziś.
Karnety są tylko przedłużane ale nową kartę kibica bez problemu powinieneś wyrobić.
ale lepiej zadzwonić do Klubu i zapytać...
bo niestety ale przy Tabiszowej organizacji ,któa juz 10 miesiąc nie potrafi netowej sprzedaży uruchomić (nawet Korona Kielce to ma zrobione od dawna...) różnych dziwnych zjawisk się można spodziewać.
ps: swoją drogą to naprawdę "strzelanie sobie w stopę" brak netowej sprzedaży biletów/karnetów...a potem się zdziwią ,że w wakacje tylko np. połowa ludzi karnety przedłuży.
Zadzwonić do klubu Khalid?
Dzisiaj dzwoniłem do klubu i rozmawiałem z sympatyczną panią.
Na pytanie, czy jeśli chce kupić na raz więcej karnetów, dla siebie i moich znajomych, a ani ja, ani oni nie mają kart kibica, bo wcześniej wchodziliśmy na bilety, wystarczy, że podejdę sam, skoro oni są zarejestrowani, powiedziała, że nie wie.
Doradziła, żeby podejść do punktu obsługi i się zapytać, bo oni tam powinni wiedzieć.
Poprosiłem zatem, żeby mnie przełączyła, bo nie chce mi się iść na darmo.
Ona na to, że mnie nie przełączy, bo tam nie mają telefonu :)
P.S. można tak zrobić :)
No to proszę:
- Żeby mieć karnet wszyscy musicie mieć karty kibica. Jeżeli już wcześniej robiliście zdjęcia, to wystarczy iść do POK- Punktu Obsługi Klienta żeby wam wyrobił tyle kart ile było zrobionych zdjęć. Możesz to zrobić dla znajomych sam, znając ich imiona i nazwiska , nr PESEL.każda karta 10 zeta.
Następnie kupujesz karnety a pani/pan nabija karnety na wasze karty kibica.
Szalom!
oczywiście dopiero od 11 lipca żeby nie iść jutro czasem!
Dzisiaj żem przedłużył i spotkałem Pottera pod stadionem i trochę pogawędziliśmy o transferach.
Przy kasach pustki.
to ile zostało do tej pory sprzedanych?
2800 karnetów ! Tyle poszło ! tyle zostało zamówionych! z tych co nie przedłużyli jest ok. 900.
Pewnie zmieniają miejsca.
albo po prostu są na wakacjach.
W każdym razie 4000 raczej pęknie spokojnie a jak osiągniemy 5tys. czyli ponad połowe średniej frekwencji to znaczy ,że idziemy "do przodu":)
Spokojnie ostatni wynik 4670 - karnetów sprzedanych zostanie pobity.
Wg. ostatnich szacunków - ok 6000 karnetów zejdzie jak nic.
pytanko mam, sorry jesli juz bylo, ale przekopac ten watek to wyzwanie, a moze ktos po prostu wie:
mozna placic karta maestro przy zakupie karnetu?
dzieki z gory
Tylko gotówka.
A nie jest przypadkiem tak,że w ogóle nie można płacić kartą w POK...? (jeśli się coś zmieniło to przepraszam,ale raz pytałem i nie było takiej możliwości)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)