Będzie dobrze, ja ide z kumplem od siebie z akademika, ale on to Scyzoryk, wiec wział bilet jak najblizej klatki.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
o 19:00 wszystkie kasy zamknięte tylko 1 otwarta, bylo ok. 7-10 osob.
Dzisiaj niecałe 6,5 tysiąca razem z karnetami. Można więc pewnie liczyć, że 8 tysięcy nas będzie.
ruszać się!! i po bilety! małe kolejki!!!!
ludziee deszcz pada i juz tak mało osób chętnych
Ludzie przecież mamy dach.NIE ZMOKNIECIE !!!
Co to miało znaczyć, że np na sektor B była otwarta tylko jedna bramka?
CorN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co to miało znaczyć, że np na sektor B była
> otwarta tylko jedna bramka?
???
4 były otwarte
A kołowrotków jest więcej, ledwo na mecz zdążyłem, a za mną była jeszcze ogromna kolejka.
A mówię : jak stara baba
Karnety kupować- teraz będą tańsze.
Myślę że na D za 35 , na E - 50.
Jakub - rusz mózg!
Karta kibica = karta kredytowa e meil itd i bilety na necie kur.a już 3 kolegom obiecałem jak pojedzie, kartę kibica ZROBI, przez neta kupi bilety (mam nadzieje panie Tabisz że się nie mylę)
Masakra... mój tata stał w kolejce 25 minut na sektor B i wszedł równo z początkiem meczu. Podobno nie wszystkie kołowrotki czynne (to chyba jakiś sabotaż), do tego wszystko strasznie wolno, w pewnym momencie ponoć przyspieszyli bo nie wiadomo kiedy by ludzie weszli na stadion. Mamy nowy stadion a wejście na niego trwa tak samo długo (a może i dłużej?) niż dawniej...
kolowrtonki na B byly wszystkie otwarte ... ale ludzie tak napierali na nie ze ze kamera niewiedziala kogo ma lapac i po kilka minut tzra bylo ludzia tlumaczyc ze maja sie odsunac za zolta linie ...
Matthias89 Napisał(a):
> Masakra... mój tata stał w kolejce 25 minut na
> sektor B i wszedł równo z początkiem meczu.
> Podobno nie wszystkie kołowrotki czynne (to chyba
> jakiś sabotaż), do tego wszystko strasznie
> wolno, w pewnym momencie ponoć przyspieszyli bo
> nie wiadomo kiedy by ludzie weszli na stadion.
> Mamy nowy stadion a wejście na niego trwa tak
> samo długo (a może i dłużej?) niż dawniej...
Godzinę a właściwie 45 min przed meczem było "0" kolejek....a jak było 20 min to fakt zaczęły sie problemy...a jaki wniosek?
Kto póżno przychodzi to ten sam sobie ..... ;)
No nie do końca... Byliśmy ok. 40 minut przed meczem, ja wszedłem mój tata próbował ale dwa razy się nie udało i wiadomo trzeba było iść do informacji, tam ponoć kolejki prawie nie było ale szło to wolno. Potem znowu tym razem z wydrukowanym biletem do kołowrotka i 25 minut czekania.
Zapomniałem napisać jednego. Nie zapala się zielone światło że można wchodzić na stadion przy kołowrotkach, może wreszcie ktoś z klubu by się tym zajął, bo ostatnio to trzeba czekać aż ochrona powie: wchodzić, a czasem nie wiadomo czy to do mnie czy nie do mnie... W każdym razie ten system to jedna wielka pomyłka...
Byłem o godz 18.30 i zero kolejki. Przestańcie się awanturować pieniacze.
byłem o 17:45 i też zero kolejki... nie wiem, może ciężko Wam w ogóle zdążyć na stadion na 19?
Byłem o 18:40 i w kolejce na B czekałem mniej niż 10 minut. Nie słyszałem jeszcze żeby zielone światełko się nie świeciło. Ochroniarz mówi "wchodzić" bo ludzie czasem patrzą się na kamerkę i nie zauważają ,że mają już zielone :) Nie wiem też gdzie te kołowrotki niby były nieczynne :/
Na B są 2 wejścia, jedno z trzema kołowrotkami, drugie z dwoma. W tym drugim wejściu jeden kołowrotek był nieczynny.
Lepiej nie przychodzić niż ciągle ten Klub opluwać, biadolić i yoycyć. Nikt nikomu łaski nie robi. Kibic malkontent to kibic szkodliwy.
wiLLu Napisał(a):
> kolowrtonki na B byly wszystkie otwarte ... ale
> ludzie tak napierali na nie ze ze kamera
> niewiedziala kogo ma lapac i po kilka minut tzra
> bylo ludzia tlumaczyc ze maja sie odsunac za zolta
> linie ...
Jaka kamera? :o
Przecież w tej rundzie, przynajmniej na sektory od Kraszewskiego, wchodzi się bez patrzenia do kamery - od razu po odczytaniu biletu zapala się zielone światło..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)