Tak do 10 lutego musisz kupić.
albo 11 lutego musisz być pierwszy w kolejce.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Garry źle piszesz... To czy ktoś przedłuża karnet czy nie to jedna sprawa, ale za mecz z Legią już zapłacił, więc nie mogą ruszyć jego miejsca aż do tego meczu.
Mam przedłużone! Yes, yes, yes!
gronix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Garry źle piszesz... To czy ktoś przedłuża
> karnet czy nie to jedna sprawa, ale za mecz z
> Legią już zapłacił, więc nie mogą ruszyć
> jego miejsca aż do tego meczu.
Właśnie o to mi chodzi, po prostu nie mam możliwości do dnia meczu z Legią przedłużyć karnet.
A tak poza tym , gdzie mam zadzwonić aby sie wszystkiego dowiedzieć???
Trzeba byc osobiscie przy przedluzeniu karnetu, czy mozna karte kibica z wszelkimi innymi danymi dac komus innemu by ten zalatwil sprawe?
Kolega zywcem nie ma czasu ruszyc ze mną stąd to pytanie..........
mzilikazi Napisał(a):
> Trzeba byc osobiscie przy przedluzeniu karnetu,
> czy mozna karte kibica z wszelkimi innymi danymi
> dac komus innemu by ten zalatwil sprawe?
> Kolega zywcem nie ma czasu ruszyc ze mną stąd to
> pytanie..........
Można przedłużyć drugiej osobie .
gronix Napisał(a):
> Garry źle piszesz... To czy ktoś przedłuża
> karnet czy nie to jedna sprawa, ale za mecz z
> Legią już zapłacił, więc nie mogą ruszyć
> jego miejsca aż do tego meczu.
no to właśnie o tym pisze. Pytanie dotyczy rundy wiosennej, a nie meczu z Legią.
Na mecz z Legią wchodzi z karnetem z rundy jesiennej na swoje dotychczasowe miejsce, Jezeli chce mieć to samo miejsce na wiosnę to
kupuje karnet do 10 lutego.
Ja osobiście przyznam się, że tylko raz siedziałem na swoim miejscu.
Właśnie o to chodzi, że nie masz racji. Na zajęte przez Ciebie czy mnie miejsce nie mogą sprzedać biletu czy karnetu aż do meczu z Legią (25.02), termin 10.02 jest nie wiadomo po co. Przecież nie mogą sprzedać nowego karnetu (obejmującego mecz z Legią) na miejsce które karnetowicz zajmował na jesieni - bo jemu się to miejsce na Legii należy.
Teoretyzując, to jedyne co się może, to to, że jakiś inny jesienny karnetowicz postanowi przedłużyć po 10.02 swój karnet ale zmieniając miejsce akurat na to zajęte przez Ciebie na jesieni (i nie przedłużone). To jedyna możliwość, żeby stracić swoje krzesełko przed meczem z Legią.
Ale jak mogą sprzedać karnet na miejsce [b]A[/b] przed meczem z legią jak ja mam jeszcze stary /jesienny karnet/ na miejsce [b]A[/b]
-W sumie w dystrybucji znajdą się dwa rodzaje karnetów:
[b]Pierwszy[/b] dotyczy tych kibiców, którzy byli w posiadaniu karnetu na rundę jesienną. Oni zakupią wejściówkę na wszystkie mecze rundy wiosennej za wyjątkiem spotkania z Legią Warszawa. - [b]Pojedynek z Legią obejrzą dzięki karnetowi z rundy jesiennej.[/b]
[b]Drugi[/b] rodzaj karnetu będzie obowiązywał na wszystkie mecze rundy wiosennej, [b]w tym także na spotkanie z Legią.[/b]
No wiec w jaki sposób mogą po 10 lutego sprzedać drugi rodzaj karnetu na moją miejscówkę????
gronix Napisał(a):
> Właśnie o to chodzi, że nie masz racji. Na
> zajęte przez Ciebie czy mnie miejsce nie mogą
> sprzedać biletu czy karnetu aż do meczu z Legią
> (25.02), termin 10.02 jest nie wiadomo po co.
> Przecież nie mogą sprzedać nowego karnetu
> (obejmującego mecz z Legią) na miejsce które
> karnetowicz zajmował na jesieni - bo jemu się to
> miejsce na Legii należy.
A to przepraszam, nie wiedziałem, że są dwa rodzaje karnetów na rundę wiosenną.
Teraz wygrzebałem z głównej tą informację. Masz racje.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/dzis_rusza_sprzedaz_karnetow_na_runde_wiosenna
Młyn przy kasach to bedzie po meczu z cwelką!!!
Możecie mi wytlumaczyc jedną rzecz ?
Kupilem bilet przed meczem z Bełchatowem i niby wszystko bylo ok.
Podchodze do weryfikacji a tu mi pisze ze mam bilet na mecz z wisłą...
O co w tym chodzilo ?
Witam,
Ja mam znowu inne pytanie.
Czy dalej będą w sprzedaży od nowej rundy bilety "studenckie" czyli te w cenie 5 zł. ? Bo nie wiem czy kupić karnet czy nie, bo jeżeli ta promocja nadal będzie to nie opłaca mi się kupować karnetu.
O to samo pytałem i ktoś pisał, że będą studenckie!
Jak Was czytam to nasuwa się jeden wniosek na meczu z Legią znowu szykuje nam się prawdziwy bajzel:) Macie rację, jeśli ktoś zmienia miejsce karnetu to na mecz z Legią powinien iść na stare miejsce, bo przecież trochę biletów zostało sprzedanych na jesieni i ja na przykład mam bilet na sektor A, jeśli ktoś kupi sobie karnet na to moje miejsce to byłyby dwie osoby na to samo miejsce... Tak więc karnetowicze z jesieni muszą iść na stare miejsca. Z drugiej strony jeśli na mecz z Legią idą na stare miejsca to na te miejsca nie można sprzedawać nowych karnetów do meczu z Legią (czy tak w klubie zrobią to jest zagadka...). Bo mecz z Legią jest wliczany w nowy karnet dla osób które go nie miały. Mnie dziwi czemu nie można było zrobić jednej prostej rzeczy, a mianowicie karnety dla osób które nie miały ich na jesieni powinny obowiązywać od meczu z Lechem a na mecz z Legią po prostu te osoby mogłyby kupić normalny bilet i problemu by nie było.
Przydałoby się żeby ktoś z klubu wypowiedział się na przykład na stronie oficjalnej co i jak bo naprawdę będzie niezły bajzel, a tego i tak było już za wiele na jesieni więc moze lepiej uniknąć zamieszania na dzień dobry na wiosnę.
Ja na szczescie nie zmieniam miejsca, takze w spokoju przyjde na stadion i usiade na swoim krzeszelku. komplet przeciwko legii
A czy teraz normalnie można zrobić zdjęcie biometryczne aby zarejestrować nowego kibica?
SzczurPL Napisał(a):
> A czy teraz normalnie można zrobić zdjęcie
> biometryczne aby zarejestrować nowego kibica?
Tak bez problemu, a co najwazniejsze bez kolejek.
Wie ktoś może ile kilometrów ma kolejka złożona z tysięcy Pasiaków i ile godzin należy w niej stać, aby przedłużyć karnet?
Jim Napisał(a):
> Wie ktoś może ile kilometrów ma kolejka
> złożona z tysięcy Pasiaków i ile godzin
> należy w niej stać, aby przedłużyć karnet?
Tego nie wiem bo byłem we wtorek już przed 12.00:) Ja z synkiem mamy już karnety. Ja się nie zastanawiam nad tym czy kupić czy nie. Nawet gdybym na stadionie miał siedzieć sam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)