czy na sektor D jest ''rezerwacja miejsc'' ???
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
stoisz gdzie chcesz :D
Podkrecacie atmosfere czy ze zdrowiem cos na rzeczy?
TEODOR "pierd*lnięci jesteśmy od lat" :D
oto chodzi ;] WYBOROWA I NÓZ TO NASZ ZNAK !!
Słuchajcie, z tymi biletami to serio, że tak idą? Przyjeżdżam do Krk dopiero w piątek z rana i aż się boję, że zabraknie (albo tylko VIP zostanie)
wowa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Słuchajcie, z tymi biletami to serio, że tak
> idą? Przyjeżdżam do Krk dopiero w piątek z
> rana i aż się boję, że zabraknie (albo tylko
> VIP zostanie)
Bardzo mozliwe że już dużo biletów zeszło, bo w sprzedaży są już bardzo długo. Ja np. bilet na derby kupowałem razem z biletem na Ruch. Ale w piatek na pewno jeszcze kupisz bilet. Podejrzewam, że w piątek trafi do kas również 1057 biletów na sektor J.
Przed meczem z Polonią kumpel kupował na derby i na B1, B2, B3 były już tylko w najniższych rzędach bilety, coś udało się mu znaleźć na B4 w miarę wysoko, ale na pewno sporo bilecików od tego czasu już poszło!
Koło 15 było blisko 10 tysięcy sprzedanych razem z karnetami.
Jeśli to prawda , to ja jutro wbijam na Kałuży po bileciki .
wisla ma zakaz wyjazdowy ! wiec mzoemy marzyc ze beda sprzedawwac na sektor gosci
Dzis kupilem bilet ;] kolega koledzy kupili na inny sektor ;/ jest mozliwosc wymienienia biletów w kasach ?? prosze o info
Dixon37 Napisał(a):
> Dzis kupilem bilet ;] kolega koledzy kupili na
> inny sektor ;/ jest mozliwosc wymienienia
> biletów w kasach ?? prosze o info
nie ma takiej mozliwosci.
W dniu meczu będzie trochę biletów.
A jak nie wpuszczą kibiców drużyny przyjezdnych to będą bilety na I.
Ale raczej wydaje się że wpuszczą kibiców drużyny przyjezdnych. Komisja Ligi wyda zakaz ale w zawieszeniu i pewnie na dwa spotkania.
Ale z biletami nie ma co czekać.
Np na E zostały dolne rzędy.
Na obecną chwilę dla nas jest dostępnych około 13000-13500 miejsc na stadionie. Reszta to sektor gości i strefy buforowe.
Ciekawe jak się młyn zaprezentuję bo biletów już dzisiaj nie było a chciałem bardzo tam iść ;/
MamPorachunki Napisał(a):
> Ciekawe jak się młyn zaprezentuję bo biletów
> już dzisiaj nie było a chciałem bardzo tam
> iść ;/
Bardzo dobra wiadomosc, jednocześnie wszyscy z B wlączać się w doping! A najlepiej niech cały stadion sie podłącza przy przyśpiewkach, to jest jedna z nielicznych okazji kiedy będziemy mieli mozliwosc zapelnic wszystkie miejsca, lacznie z sektorem dla gosci, wykorzystajmy to!
[b]A ile ogolnie poszlo karnetow ?[/b] bo nie doczekalem sie tutaj konkretnej odpowiedzi.To chyba zadna tajemnica i klub winien poinformowac ile zostalo sprzedanych karnetow,tak jak np na Lechu.
Mam tez pretensje do klubu ze nie podajá dokladnej ilosci widzow,przecie sa kolowrotki,czytniki itp,w niby czym jestesmy gorsi pod tym wzgledem od np Korony :/
Ale takie jeszcze jedno pytanie czy kibice Gwardii się zdążą zorganizować w 1 dzień (listy i tp?? )
Przecież oni chyba już się pozapisywali na listy i bilety pokupowali , więc jak im w czwartek zawieszą karę to pewnie będą na meczu w piątek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)