Problem braku Kart można szybko rozwiązać. Kibic wybiera miejsce, płaci, dostaje paragon i papierek potwierdzający zakup a samą kartę z nabitym karnetem odbiera w dniu meczu bez kolejki.
No chyba, że kart nie dowiozą do niedzieli to wtedy pozostaje odpowiedzialnego za to spalić na stosie w przerwie najbliższego meczu.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Tzn, że taka osoba musi wtedy dwa razy stać w kolejce, czyli jak w pierwszych dniach dystrybucji ?!! A miało być lepiej...
To jest oczywiście rozwiązanie
> zastępcze i do tego droższe.
To juz nie chodzi o kase, tylko o tgz PROFEZJONALIZM - ktos chyba jest za to odpowiedzialny ? No - to temu ...... już podziękujemy
Teorii o celowym sabotażu wykluczyć nie można...
Inaczej rzeczy by się miały gdyby naszym klubem zarządzali wykształceni ludzie, ale wywodzący się ze środowisk cracoviackich. Taki człowiek nie dość żeby był lojalny wobec swojego pracodawcy - to jeszcze nawet po godzinach w pracy byłby wciąż lojalny wobec Klubu - naszej Cracovii. Nie muszę chyba tłumaczyć wymiernych korzyści dla obu stron...
STC powinno zaapelować do Filipiaka o rozpisanie konkursku na nowe stanowiska w zarządzie. Powinni tam się znaleźć młodzi wykształceni zdolni i ambitni ludzie, którym od zawsze leży na sercu dobro Cracovii.
Wtedy na pewno zminimalizowalibyśmy "dziwne" wpadki, ktore notuję od dłuższego czasu stary comarchowski zarząd...
A może to jakaś zamierzona akcja marektingowa.
W gazecie przeczytamy że kibice Cracovii wykupili wszystkie karty kibica :)
Kur,wa mać! Jak to nie ma Kart Kibica??????? Miałem iść jutro wyrobić KK i kupić bilet dziewczynie, która mieszka 100km od Krakowa i nie ma kiedy przyjechać. Ja pierdo.le czy w tym klubie kiedyś będzie normalnie?
Dobrze, że przynajmniej fotka zrobiona. Rozumiem, że teraz bilet można kupić na [b]każdy[/b] mecz bez KK?
Karty już są znajomą była kupić bilet i karte.
Kibicu nie czekaj na ostanią chwilę, bo...
Nie znasz dnia ani godziny, kiedy znowu zabraknie kart :)
Dzis po 12ej wyrabialem dwie karty - zupelnie bezproblemowo
Jak karnet ZNOWU nie będzie działać w niedziele to rozpierdolę tą budkę w pizdu.
Jak bd miał ten sam problem z wejściem co na Tsv to Pomogę Ci z miłą chęcią ...
Jak Was energia będzie rozpierać, to idźcie rozpierdalać takie gówno przy płocie Parku Jurdana od strony Cichego.
Budki Cracovii chcecie nieszczyć?
nomytowitz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzis po 12ej wyrabialem dwie karty - zupelnie
> bezproblemowo
A wczoraj powiedziały Mi że kart kib. szybko nie będzie, Mam się śmiać czy płakać ;( ? ;)
Ja proponuje kobiet w budkach nie słuchać bo one i tak nic nie wiedzą.
W budce byly dwie bardzo mile dziewczyny ktore z lekkim wyrazem zagubienia wypisywaly dane w kompa jednym palcem i jeden ziom co wygladal jakby kazdy dzien zaczynal od turlania zacnego gibona wiec o nic pytac raczej nie powinno sie :)
c.l.i.s Napisał(a):
> nomytowitz Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dzis po 12ej wyrabialem dwie karty - zupelnie
> > bezproblemowo
>
>
> A wczoraj powiedziały Mi że kart kib. szybko nie
> będzie, Mam się śmiać czy płakać ;( ? ;)
no kurna no chyba jednak sabotaż ;)
Na niedzielny mecz przyprowadzam 3 nowe twarze na stadion i wolałbym jednak żeby obyło się bez problemów...
Jim Napisał(a):
> Tzn, że taka osoba musi wtedy dwa razy stać w
> kolejce, czyli jak w pierwszych dniach dystrybucji
> ?!! A miało być lepiej...
Jim, ja widze że ty wszędzie widzisz przeszkody:)
jaieś sabotaże itp. Ludzie, co wy jecie na śniadanie??? A może wam już to we krwi zostało. Ja nigdy nie miałem problemów z wchodzeniem ani z niczym takim. A wy ciągle tylko źle i źle i źle.
W sumie to poniekąd się z Tobą zgadzam - lepiej stać w dwóch kolejkach niż np w trzech ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)