NA D nie ma juz biletow bylem o 20 i tak mi powiedziano
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Od Kraszewskiego na godzinę 21:30 jeszcze sprzedawali :)
Dzięki za info mam nadzieję, ze jeszcze sprzedają!
Ale mam ciśnienie jeszcze tylko kilkanaście godzin i będzie miazga :)!
dalej sprzedaja.
szok.
Jutro , kto nie ma to o 8 rano do kas , bedzie jeszcze troche biletów.
No to lecimy z Londyn i mam nadzieje ze bileciki jeszcze beda. Jakie kolwiek info na temat dostepnosci biletow mile widziane
Its coming home, its coming home, Football's coming HOME!
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzięki za info mam nadzieję, ze jeszcze
> sprzedają!
> Ale mam ciśnienie jeszcze tylko kilkanaście
> godzin i będzie miazga :)!
z moich informacji wynika że na dziś już zakończyli:)
Noto kto nie ma bilecików, musi przybyć jutro do kolejki pewno koło 6,7 rano!!!
jednak fajnie z tym " bio" wymyślili, nie ma możliwości żeby te hieny koniki mogły zarobić :-)
Żeby przypadkiem nikt nie odpuszczał kupna biletu! Skoro bilety są to należy przyjeżdzać na stadion i przed przed siódmą ustawiać się w kolejkach, mam nadzieję że ruszą rezerwy miejsc na I...
Szkoda że nie udało się wprowadzić Strefy kibica od razu bo będzie można kupić bilet nie ruszając się z domu... to zdecydowanie ułatwi przyjazd osobom spoza Krakowa.
Osobiście mam nadzieję że jeżeli miejsca siedzące by się skończyły to jednak istnieje możliwość w systemie sprzedaży biletu bez przypisanej miejscówki , na całym stadionie miejsc stojących nie przeszkadzających innym powinno być przynajmniej z tysiąc, w szczególności na D gdzie i tak nikt nie siedzi, oraz na B gdzie jest bardzo dużo przestrzeni co za tym idzie w miarę by się tłum rozproszył...
Uuuuudało się! 210 minut stania i jedne z ostatnich(było wtedy gdzieś 40-50 biletów na sektor A )miejscówek wraz ze zdjęciami i kartą kibica od Kraszewskiego zakupione!
I jeszcze raz sorry dla wszystkich ,których wprowadziłem w kolejce w błąd infem że w Oświęcimiu Nasi hokeiści przegrali w ostatniej minucie .
Osrany livscore z komury mnie w błąd wprowadził ,dzięki Karvin że mnie z błędu mimo oporów z mej strony wyprowadziłeś!
-
Po karnych ale 2 p-ty piechotą nie chodzą i są!
No to idę kupić ten bilet ciekawe co zastanę ... pewnie ludzi masę ;) i będę miał pokupowane ... heh
TYLKO PASY !
A stoiska z pamiatkami beda juz dzis otwarte? Jesli tak to na jakich sektorach?
Info z godziny 8:00
Dwie kolejki po 15 osób od strony ul. KAŁUŻY
kasy otwarli już chyba koło 7 bo o 7:30 już znajomy kupił bilety
ma ktoś mapke stadionu z podzialem na sektory ?
Info od kobiety zza lady 200 biletów zostało.
bartolo podzial stadionu http://beta.cracovia.pl/pilka-nozna/klub/stadion/dokladny_podzial_stadionu_na_sektory
wksc pamiatki beda
sektory I,B, VIP napewno jeszcze na jakis ale nie pamietam, na D ma byc FAN SHOP otwarty.
Jezeli braknie i na C - czyli sektor dla osób na wózkach nie będzie wykupiony, to też tam powinni sprzedać, wszystko co się tylko da,zainteresowanym.
Tak... 30 miejsc dla opiekunów. Cały sektor C.
Może na telebimach podczas meczu podadzą, że np. na meczu jest 12856 osoby? Jak wszytsko jest w systemie rejestrowane to z podaniem licby nie powinno być problemu.
Jeżeli tak nie zrobią znów będą gdzieś przekłamania, niektótrzy podadzą 10000, niektórzy 11000 itd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)