Najlepiej niech się ktoś wypowie kto się orientuje w tym temacie. Mi dalej się wydaje że masz bilet nabity na kartę i przy wchodzeniu powinieneś przyłożyć kartę kibica bo tam jest bilet. Przecież nabijanie biletu na kartę nie znaczy że ktoś tą kartę musi od nas wziąć. Miały być dwie wersje kupowania biletów, nabijanie na kartę i drugi czyli bilety takie jak na Hutniku z kodem kreskowym. Istotne jest to jak odbywa się to "nabijanie" biletów na kartę. Jeśli tak jak wcześniej pisałem to nie ma problemu że nie wzięto od nas karty, bo nasze bilety na kartę zostały "nabite" przez osobę sprzedającą bilet. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu :) Sam też mam ten papierowy bilet bez kodu, ale to dostajemy po to by wiedzieć na jaki sektor i miejsce kupiliśmy bilet, i wydaje mi się też że jest to jakiegoś rodzaju zabezpieczenie na wypadek wpadki systemu w dniu meczu. Ale ja przy zakupie dawałem karty kibica, tylko wydaje mi się że było to potrzebne tylko do tego by po prostu wpisać w komputerze moje imię i nazwisko i znalezć w systemie.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Może masz racje , ale jeśli ja mam bilet nabity na karte komputerowo to po co dali mi zwykły bilecik ( na którym nie ma kodu kreskowego na kołowrotki ) .
Zebys mogl sie klocic z kims o miejsce.
sarna23 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może masz racje , ale jeśli ja mam bilet nabity
> na karte komputerowo to po co dali mi zwykły
> bilecik ( na którym nie ma kodu kreskowego na
> kołowrotki ) .
Ja też mam ten zwykły bilet i taki bilet ma chyba każdy. On jest po prostu po to by wiedzieć na jaki sektor, miejsce się kupiło bilet. Gdybym go nie miał to dziś pamiętałbym tylko że kupiłem bilety na sektor A2 ale nic więcej :)
Dobra uspokoiłeś mnie dzięki :)
W każdym razie ten zwykły bilecik mimo wszystko lepiej mieć ze sobą bo nigdy nie wiadomo jak zadziała system. Na Hutniku parę razy zdarzyło mi się słynne: "Bilet jest już na stadionie" :) Jeśli karta nie zadziała to zawsze mamy ten papierowy bilet który jest dowodem że kupiliśmy bilet.
tak na dobra sprawe to powinnismy miec ze soba rowniez paragon, bo to on jest jedynym faktycznym dowodem zakupu kanretu, ew. biletu. troche to bez sensu, bo mam w portfelu ladna, bialo-czerwona karte kibica, a obok niej dwa swistki - "miejscowke" jak w PKP i paragon...hehe bo to polska a nie elegancja francja.
system dopiero startuje a wy chcielibyscie zeby wam juz loda robił. Z czasem wszystko bedzie ok.
dla tych co mają bilet i watpliwosci:
przychodzicie na stadion w sobote o 15:00 i jak coś bedzie nie tak jest czas na wyjaśnienia.
Zatem jak sie obawiasz ze nie wejdziesz to przyjdź jak najwcześniej.
Ja osobiście będę musiał tak zrobić nie mam możliwości wyrobienia tego wszystkiego w tygodniu ... więc na mecz wybiorę się pewnie jeszcze wcześniej niż 15 ;)
Sluchajcie, mam 500 km do El Passo, przyjezdzam na otwarcie. Mam dwa pytania; czy nie bedzie problemu z biletem, czyli po prostu czy w sobote rano beda jeszcze bilety w kasach? I ktory sektor wybrac, z ktorego wg Was najlepiej widac?
Z biletami nikt nie wie jak będzie, bo nikt nie wie jaka jest faktyczna ilość sprzedanych wejściówek. Jeśli prawdą jest to optymistyczne 10tys. do wczoraj to w dniu meczu biletów mogłoby braknąć (tym bardziej że jeszcze jest czwartek i piątek). Z drugiej strony jeśli prawdą są dane o 6tys. do dnia wczorajszego to bilety w kasach w sobotę być powinny. A który sektor? Nie mam pojęcia, ja w tej rundzie będę badał sytuację :) W każdym razie ponoć z każdego miejsca widok ma być rewelacyjny :) Trzeba unikać chyba tylko 1 rzędu i miejsc przy płotkach oddzielających sektory.
Spokojnie kupisz bilet w sobotę ale z drugiej strony nie ma co czekać na ostatnią godzinę.Tak więc sanczo przyjedź w sobotę rano i powinno być ok.
dzięki, do zobaczenia na Kałuży.
Namawiać znajomych którzy dawno albo w ogóle nie byli na Pasach musimy zrobić wszystko żeby stadion zapełnić.
Kupuj na Sektory A,B,G,E najlepsza widoscznosc odradzam D i I.
Aha i rzędy wyżej wybieraj bo na pierwsze 3 może kropić w razie deszczu.
Byłem dziś ok 14.30 i kolejka spora i to do każdej budki.Do zdjęć średnio 20 osób na budkę i bilety szły non stop .
Na wczoraj było ponad 6 tyś sprzedanych ,a dziś jak pytałem to do 14,30 dobił ok 1 tyś .Do wieczora pewnie sporo zeszło .
Wiele miejsc już nie zostało bo stadion po wyłączeniu I4 i I3 ma 13500 pojemnosci na trybunach +500 w sky boxach(ale oni trybun nie zajmują)
Odliczając Arkę 1000 ,vipy 500 ,Comarchowców ok 200 zostaje 11700 ,a mamy licze na koniec dnia ponad 7000 .
Według mnie powinniśmy stadion zapełnić ,a absolutne minimum to 12 tyś
Powtórzę to co 2 strony wcześniej napisałem, w wolnej sprzedaży na "zwykłe" sektory jest ok 11 300 biletów. Do tego dochodzi ponad połowa I - ok 1600, VIP, skyboxy, Arka, niepełnosprawni i dziennikarze. W sumie niecałe 15 100 miejsc.
Na zamknięcie dzisiaj podawali liczbę 8 000. Od znajomego, którego spotkałem przed godziną pod stadionem dowiedziałem się, że musiał kupić bilety na A1, bo za złotówkę dla rodziny na I już zabrakło. Wolne na pewno jeszcze są skrajne podsektory trybuny południowej, A1, przypuszczam że B3 oraz D.
dobra, trochę info - biletów i karnetów na dzień dzisiejszy poszło 7000, jeśli ktoś ma jakieś konkretne pytania co do kupna i działania różnych rzeczy to dawać.
co do soboty - prośba o nierejestrowanie się na ostatnią chwilę, jeżeli o bilet/karnet/rejestrację będzie się walczyć w sobotę od 15 w powiedzmy 3000 to będzie to jednoznaczne z NIE wejściem na stadion
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)