[quote=interia.pl]
Mimo bardzo słabej gry swoich pupili, kibice "Pasów'' wierzą w przełamanie passy sześciu porażek z rzędu i tłumnie odwiedzają kasy biletowe. Obiekt wybudowany za 170 mln zł stanowi spory magnes dla kibiców. Jak nam powiedział rzecznik Cracovii, Przemysław Urbański, do wtorku sprzedało się co najmniej 10 tysięcy biletów i karnetów, co stanowi 2/3 pojemności stadionu. Na "mecz przyjaźni'' przyjedzie również ponad tysiąc sympatyków Arki.
[/quote]
Pamiętajac ,ze sektor gości to coś (nie pamiętam dokładnie) chyba ~1300 + wyłączona trybuna na koncert...
Wyglada ,że zostało niedużo biletów...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
No to mamy odpowiedź co do liczby sprzedanych biletów!
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/malenczuk-piekny-stadion-10-tys-biletow-juz-zeszlo,1534633
[quote=rmszar]
BMSA- byłeś od Kałuży? Od Kraszewskiego pewnie
luz i zero kolejki. No ale ludziom można mówić...
[/quote]
byłem po obu stronach, od Kałuzy więcej kibiców, ale od Kraszewskiego tez stoją, przy czym w tym drugim miejscu był tylko jeden aparat do biometryki
A czy pamiętano o byłych zasłużonych zawodnikach Cracovii i zaproszono lub wydrukowano karnet dla nich ?
A tak poza tym, przy tym systemie biletowo/karnetowo/biometrycznym , "konie" nigdy w przyszłości nie zawitają pod nasz stadion:):)
No i fajnie:)
Z góry przepraszam za pytanie, jeśli gdzieś była o tym mowa to sorry!
Do której na K1 to wszystko działa? 20:00?
TAK czytaj gg bo ci pisałem ! nie zaśmiecaj tematu. :D
wazuuup Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to mamy odpowiedź co do liczby sprzedanych
> biletów!
>
> http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ne
> ws/malenczuk-piekny-stadion-10-tys-biletow-juz-zes
> zlo,1534633
Przemek chyba trochę przesadził, 10 tys. w tej chwili nie ma, nawet licząc z vipami, skyboxami i Arką.
Jedną rzecz należy wziąć pod uwagę, A + B + D + E + F + G + H + I = ok 12 900 miejsc, jeśli odejmiemy połowę I zostanie niewiele ponad 11 tys. biletów i karnetów w wolnej sprzedaży. Pozostałe należy traktować jako coś ekstra. Tak czy inaczej powinno być ciasssno :D i [b]trzeba poganiać ostatnich ociągających się znajomych.[/b]
Naprawdę nie wiem po cholerę klub bawi się w tą szopkę z koncertem. Tyle miejsc dla Pasiaków i Arkowców by jeszcze było..
promocja wielofunkcyjności miejsca, nie ma w tym niczego dziwnego;
Arkowcy sie juz pewnie zapisali na wyjazd wiec wszyscy wejdą, a jesli chodzi o rozczarowanych Cracovian, to po prostu kupia sobie bilety na następny mecz, bez przesady z płaczem za kibicami, co chodzą na mecz raz na 10 lat
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/wiadomosci/cracovia/news/na-cracovie-co-najmniej-6-tys-ceny-zachecaja,1534633,4647
to ja już nic nie rozumiem.
dlaczego zmienieli z 10 tys na 6 tys /???? TO Jakas kpina !
Bedzie co najmniej 6 000 a bedzie wiecej mysle... :-)
Dzisiaj rano załozyłem się w pracy z kierownikiem,że będzie komplet w sobotę.Na chwilę obecną stawiam 100 zł,że żadne kasy z biletami nie będą w sobotę otwarte,bo w piątek bilety się skończą.Jutro ostatni w miarę luźny dzień do zakupu biletu, w czwartek i piątek będzie kongo:)
Policzyli pewnie 10 tyś (razem z Arkowcami ok 1500 osób,Vipami 500 ,Comarchowcami jeden z sektorów I i Sky boxami ok 500 ).Wtedy liczba się bedzie zgadzała bo będzie zapełnione blisko 10 tyś jak dojdzie ponad 6 tyś karnetów i biletów.
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/582592,cracovia-rezygnuje-z-klatki-co-na-to-fani-gosci-w,id,t.html?kategoria=663
Obawiam się, że funkcjonowanie nowego stadionu w takiej formie to będzie jeden wielki eksperyment. Tylko czy się uda...
[krakow.naszemiasto.pl]
Obawiam się, że funkcjonowanie nowego stadionu w takiej formie to będzie jeden wielki eksperyment. Tylko czy się uda...
no trzeba przyznać że to dość ryzykowne...
Potter- przecież nie znają liczby Arkowców. Vipy dostały zaproszenia, na skyboxy nie sprzedaje się biletów ani karnetów. Nie wiem, kto kręci, ale brzydko to pachnie. Albo interia nie słuchała Urbańskiego, albo on po raz kolejny zalicza grubą wtopę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)