kurde nie mogę doczekać się najbliższego meczu w październiku!
Nie wiecie czy w październiku też moge nabyć karnet na sektor D?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
jesli bedą wolne miejsca - TAK
jesli wszystkie miejsca zostana wykupione - NIE
A może mi ktoś kumaty odpowiedź na pytanie, czemu oficjalna informacja na stronie mówi o cenie 80zł za karnet na B, a w kasie płaci się 75zł?
Bo zwracają Ci piątkę za kartę która kosztuje 10zł a przy zakupie karnetu 5zł ?
To czemu odpowiedz kogos z okienka brzmi: Nie wiem. ? :) Dramat.
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To czemu odpowiedz kogos z okienka brzmi: Nie
> wiem. ? :) Dramat.
Jak to przeczytalem to autentycznie sie podlamalem.
mknacylopez Napisał(a):
> To czemu odpowiedz kogos z okienka brzmi: Nie
> wiem. ? :) Dramat.
Bo wszyscy w tych okienkach sa wzieci z ulicy, nauczyli ich obslugi kas i dali liste z cenami i nic ponad to.
Mknacy- ludzie zupełnie od czapy w kasach siedzą. Niby klub prosił o wytypowanie ludzi do kas, ale kiedy poproszono o podanie warunków pracy i płacy, to nie było odpowiedzi. Szukanie ludzi do pracy bez znajomości podstawowych warunków mija się z celem.
Nie sądzę, żeby to byli ludzie z agencji oferującej leasing pracowniczy, bo takie agencje na pewno mają ludzi umiejących obsługiwać kasy fiskalne. Tych wzięto chyba z agencji pracy przymusowej albo z fundacji zajmującej się rehabilitacją osób niepełnosprawnych umysłowo przez pracę.
BO, DO KURWY NĘDZY, PO TYGODNIU PRACY NORMALNY CZŁOWIEK WIEDZIAŁBY, DLACZEGO JEST ZNIŻKA!
Nawet, jakby nie miał żadnego szkolenia.
To Ja proponuję aby utworzyć okienko sprzedaży dla Wrzo, może być nawet z kratami bo widzę że lubi te klimaty,
kumaty,wygadany,energiczny,obdziarany....no i wie komu zwrócić te pięć zeta....sprzedaż podskoczy lawinowo a i
satysfakcja....gwarantowana!
I miałby na składki, a ja bym go osobiście przeszkolił z obsługi kasy fiskalnej. :D
Jak Ty go przeszkolisz z tej fiskalnej kasy to On sfiksuje......
Może, ale przynajmniej rabat będzie umiał nabić. I na pewno nie będzie miał tulei w uchu. A to już coś.
Nie no dajmy już spokój '' Ulcerowi'' , ale z tą tulejką w uchu to dobry pomysł........
E tam:):) zajebiste te nakrętki ma w uszach:):):)
Czy znane sa juz godziny otwarcia punktu referencyjnego w ktorym mozna sobie zrobic zdjecie biometryczne w dniu meczu? Jest to o tyle istotne, ze wtedy dopiero bede w Krakowie.
Wie ktoś ile karnetów poszło i zrobiono zdjęć?.Byłem dziś z kolegą -kupował karnet i było pustawo.Stale się ktoś kręcił ,ale kolejek nie było. Dobrze by było miec na ten czas czyli na 12 dni przed meczem przekroczoną liczbę 3 tyś karnetów i zrobione 8-10 tyś zdjęć!!!
Jeśli chodzi o karnety to w niedziele sprzedanych było ponad 2500 więc rewelacji nie ma .
A na jaką rewelację liczyleś na 12 dni przed meczem?.
Ostatnie nasze liczby to niewiele ponad tysiąc.Tu mamy ponad 2,5 tyś -do meczu 11 dni i 5 porażek z rzędu.Sukces jak to mówią wielu ojców ma ,porażki odwrotnie.
mknacylopez Napisał(a):
> A może mi ktoś kumaty odpowiedź na pytanie,
> czemu oficjalna informacja na stronie mówi o
> cenie 80zł za karnet na B, a w kasie płaci się
> 75zł?
Prawdopodobnie jest to zniżka za zakupiony bilet lub bilety ( Śląsk, Górnik )
Mnie się wydaje ,że po totalnej wpadce z NIEWYDRUKOWANIEM zakupionych już kart kibica dalej jak narazie idzie wszystko gładko.
Zobaczymy jak sobie poradzą z dystrybucją biletów. Będę przy otwarciu kas bo chce bezkarnetowej części rodziny kupic bilety na "swoim" sektorze. Wygląda ,że może nie być źle :) bo piłkarze wspomogili w tej sprawie marketing :( swoimi wspaniałymi wynikami i frekwencja niestety mniejsza od spodziewanej chyba bedzie:(
Przy okazji mam pytanie do kogoś co ma znajomych "z tamtej strony" . Co wiślak musi zrobić aby kupić bilet na mecz? Rozumiem ,że tej calej denerwującej biometrii nie ma ale jak tam realizują wymóg ustawowy identyfikacji po PESEL?
Karta kibica? Bilet z Peselem jak u nas na SS było? Może być na priva aby wątku nie zasmiecać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)