Wystarczy zrobic zdjecie biometryczne (gratis) i mozna kupowac bilet ?
Natomiast karta kibica to rzecz osobna za która sie placi (10 lub 5zł) i jest zbędna w przeciwienstwie do zdjecia tak?
Chcialbym sie upewnic.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Tak!
Kkk- teoretycznie będą robić karty kibica od razu. Cały potrzebny sprzęt będziena stadionie. Obsuw jest z tego właśnie powodu, że tam nie wyrobili na czas, a w planie było, że się wyrobią.
Liczba zrobionych zdjęć i złożonych wniosków o karty już kilkukrotnie przewyższa liczbę karnetowiczów na starym El Passo.
no to dobrze, bo tak tez przekazalem, a nie bylem pewien.
No wiesz ja np. sobie karte wyrobilem, a dobrze wiesz ze mi nie jest potrzebna ale chce miec :)
Jakie są korzyści z wyrobienia sobie karty kibica ?
zeby kupic karnet musisz miec karte kibica,
majac karte kibica mozesz kupowac bilety przez internet
mozesz na poczatku sezonu kupic sobie juz bilet np. na ostatnia kolejke, lub dowolny inny mecz
mozesz doladowac sobie kase na karte i kupowac wszystko co bedzie na stoiskach za pomoca karty.
Poza tym jest w planach program lojalnościowy.
Ile już kart kibica wyrobiliśmy? Jak ktoś się ma info niech da.
Bylem dzisiaj.Rzeczywiscie trwa to okolo 3 min - dowod spojrzenie w maszynke i wsio.
Koles twierdzi ze do tej pory na Wielickiej i w Decathlonie zdjecie wykonalo sobie okolo 3000 osob (!).....tylko.Został niespełna miesiąc...
przestańcie z tym ile kto wyrobił.
Jeszcze jedno pytanko. Robiłem zdjęcie już jakiś czas temu i złożyłem wniosek o kartę ale jeszcze za nią nie zapłaciłem ponieważ miła pani powiedziała, że można to zrobić przy odbiorze. Rozumiem że jak zgłoszę się na stadion po 1 września moja karta będzie gotowa i jedyną formalnością będzie zapłata za nią??
dobrze rozumiesz
ja wyrabiałem sobie w decathlonie w pierwszy dzień jak sie tam stanowisko pojawiło (środa). Miałem taką sytuacje, że zapłaciłem typkowi 10 zł i nie dostałem paragonu bo coś z kasą mieli problem. niby wpisał mnie gdzies do notesu i powiedział ze przy odbiorze nie bedzię problemu, chociaż wydaje mi się że będę musiał jeszcze raz zapłacić za ta kartę. Miał ktoś podobnie przy wyrabianiu w decathlonie ?
no jak bez kwitka to zapomnij...
tak miedzy bogiem a prawdą to karty mogliby wydawać juz teraz na Wielickiej
bedzie mniejszy bałagan 1 wrzesnia przy stadionie, gdzie trzeba bedzie najpierw wyszukac kartę, przy okazji wybuchna awantury z tymi, co nie mają kwitka, a dopiero potem będziemy doktoryzować sie przy wybieraniu miejsca na sektorze
troche bez sensu, karty powinny zostać wydane już teraz
No jak na stadionie będzie tylko jeden punkt do odbioru i zakupu karnetu to będzie gorzej niż na Legie w marcu , kiedy to sam stałem 4 godziny po bilet.
Mecz z Górnikiem jest bodaj 11 wrzesnia. Zniżka na karnety miała być za bilety ze Śląska i Górnika z SS. W jaki sposób to załatwią dla tych którzy zaraz po 1 września będą chcieli kupic karnet? Nie będzie zniżki?
Mam pytanie jezeli z kumplem wyrobmiy sobie karte to jest mozliwosc zeby jeden z nas odebral oby dwie jezeli tak to co trzeba zrobic .. Za pomoc bardzo dziekuje:)
pytałem o to jak wyrabiałem. gość odpowiedział ,że wystarczy upoważnienie od innej osoby. Na wszelki jednak wypadek zapytaj jakie to ma być upoważnienie.
kurwa zgubiłem już kwita, wiedziałem że tak bedzie
Jak robiłem zdjęcie to pytałem gościa w RedBoxie - a co jak zgubię paragon - powiedział, że nie powinno być problemów z odbiorem, ale lepiej nie gubić :D. Panikujecie - najwyżej drugi raz dychę popchniecie - zresztą z własnej winy (przynajmniej niektórzy) :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)