[quote='janczer' pid='1514369' dateline='1638471447']
Kupuję bilet, przechodzę do płatności - przepraszamy, twoja sesja wygasła.
Nosz k... mać !
Edit: i tak kilka razy.
Chrzanię to, oglądnę sobie w telewizji.
Nie mam czasu na jeżdżenie do POK-ów
[/quote]
Lucek przeprasza:
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1466476421476499466?t=7NGbY-TVOUTFiJOxJPxvtA&s=19
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Koorwa mać ja niechętnie ale na A, bo na B niby nie ma. Teraz niby jest.
A poza tym jako zaszczepiony antyszcxepionkowiec mam wyjebaaane na jakieś zablokowane miejsca bo szpryca miała mi świat otworzyć a co dobiero jedno miejsce na B.
Czy to oznacza, że nie ma ograniczeń w sprzedaży, a tylko nawalanie systemu?
Z tego co czytałem to klub po prostu sprzedaje na początku 50% stadionu i nie interesuje go czy ktoś zaszczepiony czy nie.
- Edytowany
Ponad 7 tys póki co sprzedanych miejsc. Na 2 dni przed meczem znaczy że pewno frekwencja będzie ok. 9 tys osób.
Byłem wczoraj w POK po bilety, miła Pani podała mi na moje życzenie nr. karty kibica dzięki czemu bede mógł kupić spokojnie karnet na wiosne i bilety dla znajomych.
Na maila wysłała mi też login i hasło do logowania w systemie.
Najlepiej uderzać bezpośrednio do kas i tam załatwić wszystko, oczywiscie w miarę wolnego czasu.
Jak załatwicie raz, to będzie spokój przynajmniej na dwa lata, mi przedłużono KK aż do 2025, i to w dodatku bezpłatnie.
Nie wiem od czego to zależy.
Ciekawe ilu mniej wytrwałych kibiców oraz tzw. sympatyków piłki nożnej odbiło się od tego systemu i dało sobie spokój...
Słabo, że na mecz z Legią może nawet 10tys. Kibiców nie być... :(
[quote="gronix" pid='1514512' dateline='1638605489']
Ciekawe ilu mniej wytrwałych kibiców oraz tzw. sympatyków piłki nożnej odbiło się od tego systemu i dało sobie spokój...
[/quote]
Z kupnem biletow na Cracovie jest jak z sukcesem klubu :) trzeba byc zayebiscie cierpliwym zeby sie doczekac :) :)
[quote='maczupiczu' pid='1514514' dateline='1638607571']
Słabo, że na mecz z Legią może nawet 10tys. Kibiców nie być... :(
[/quote]
Liczę, że do tej dychy jednak dobijemy.
Z Łęczną znowu będzie nędza, ale na wiosnę trzeba będzie zrobić mobilizację.
Oczywiście na frekwencję będą miały w znacznym stopniu wpływ nasze wyniki.
Staniek na tt, ósemka z przodu :)
Witam orientuję się ktoś może czy zakupione bilety przez internet dla osób które nie mają karty kibica są gdzieś wysyłane na e-mail żeby samemu wydrukować czy trzeba je odebrać przed stadionem?
Przedtem były wysyłąne na maila. Przed stadionem będą kolejki . Można pewno wydrukować w POK-u ale trzeba przyjść wcześniej aby to zrobić.
Czy ktoś się orientuje, czy karnety dane na jesień 2021 r., jako rekompensata za poprzedni kovidowy sezon, będą jeszcze ważne na mecz z Górnikiem Łęczna?
Tak, będą.
[quote='Diabel' pid='1514971' dateline='1638820377']
Tak, będą.
[/quote]
dzięki
24 dni później
Dobra, cosik przegapilem. Czy w ciagu ostatniego roku byla jakas akcja ponownego tworzenia kont?
Nie moge sie zalogowac. Dostaje info ze system nie zna maila ktory podaje jak probuje zresetowac haslo
Po peselu mnie znajduje w systemie i pozwala na stworzenie nowego konta, ale wole tego nie robic na razie.
Mam dzwonic do POKa czy jakos da sie ten burdel ogarnac?
Gdzies wczesniej wyczytaewm i probowalem opcji login-mail haslo - pesel ale nichuja....
[quote]#post1517929 Dobra, cosik przegapilem. Czy w ciagu ostatniego roku byla jakas akcja ponownego tworzenia kont?
Nie moge sie zalogowac. Dostaje info ze system nie zna maila ktory podaje jak probuje zresetowac haslo
Po peselu mnie znajduje w systemie i pozwala na stworzenie nowego konta, ale wole tego nie robic na razie.
Mam dzwonic do POKa czy jakos da sie ten burdel ogarnac?
Gdzies wczesniej wyczytaewm i probowalem opcji login-mail haslo - pesel ale nichuja....
[/quote] Konta ze starego systemu zostały wykasowane, trzeba stworzyć nowe konto i jest to dużo prostsze niż na poprzednim, idiotycznym systemie. Dajesz rejestrację, wpisujesz PESEL, klikasz dalej i tworzysz konto podając mail i hasło.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2021-12/screenshot-20211231-013618-517-png-82146702.png[/img]
dzieki wielkie, poszlo jak z platka ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)