Szybkie pytanie. Czy sprzedaż online w niedziele będzie możliwa?(teoretycznie ??)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Poukładałem sobie i mój system działa perfekt...
Kapustka ugotowana.... kotlecik jutro na świeżutko... i jestem przygotowany...mecz można oglądać .. ;)
Na udry z Comarchem nie mam ochoty.
Jak można obrażać się na Cracovie? Jebać cały zarząd, ten stadion i klub jest nasz.
- Edytowany
Panowie nie wiem od czego zacząć. Czy od problemów jakie storzyli braciom w Gdyni, czy jednak o tej pycie która jest u nas. Trochę długie mi wyszło.
Na końcu kilka + i - obu systemów po pierwszym kontakcie.
Może zacznę u nas.
Z przeniesieniem się do nowego systemu poszło gładziutko na starych danych logowania. Przy nowych danych nagle loginem nie może być już e-mail. Powiedzmy, że jestem w stanie to zrozumieć. W Gdyni jest z tym podobnie, login potrzebny. Szkoda, że nic na ten temat nie ma w "instrukcji". Mogą być tacy co uprzednio ją przeczytają i dopiero z 4pakiem zasiądą to walki ze strefą.
Sprawdziłem profil, coś tam dopisałem, karta się okazuje została przedłużona automatycznie jak to jest w instrukcji.
Wow, na razie nie ma się do czego przyczepić.
Kupuje bilety, ciul że ledwie na oczy widzę po podróży i urlopie ale jak kupię bilety idziemy wszyscy na mecz.
No więc klikam, 1, 2, 3, 4, na test wystarczy.
Bilet dla mnie pikuś, błysk i jest. Bilet dla żony. Hmm ma Kartę Kibica, nie miała nigdy konta. Nie było potrzebne kupowałem od siebie. I cholera nie ma bata. No nie pójdzie na mecz. No trudno tym razem pewnie się ucieszy bo zmęczona po podróży.
Nie wiem czy coś w POK załatwię, zobaczymy. Może jednak da się jakoś bez zakładania konta i podawaniu kolejnego e-maila. W Gdyni, Pani zapytała czy chce kupować ze swojego konta czy zakładać jej profil. Powiedziałem od siebie i wystarczyło podać imię, nazwisko i PESEL.
No nic, zabiorę więc dzieci bo już męczą od początku Euro. Tata kiedy idziemy na Cracovię.
Jest nieźle, mogę podać mój email jak dziecko nie ma Karty Kibica. Ups, syna ma i już jest lipa jak u żony. Loginy, maile unikatowe, konta. Córki mogą iść.
Ale co to kufa mać. Dziecku nie kupię biletu przez internet. Ale jak wybiorę kobieta i zapłacę za nie 10zł, mimo iż ma 6 lub 3 latka to pełen luzik. Przechodzi do płatności. Oczywiście ani słowa na razie nigdzie o tym nie wyczytałem.
Przejdę się do POKu w poniedziałek. Ciekawe ile, oby jak najwięcej będzie dało się poprawić w moim bardzo długim poście.
A no zapomniał bym, coś ta mówiłem o kłopotach w Gdyni. Jeśli chce się kupować online trzeba się stawić 1 RAZ osobiście na 1-2min w sklepiku, ewentualnie w kasie numer 3 jeśli to dzień meczu, by potwierdzić swoją osobę okazując dowód. Oczywiście konto można założyć ale jest info o weryfikacji/uwierzytelnieniu.
Członków rodziny można w czasie tej samej wizyty autoryzować. Wystarczy podać imię, nazwisko i PESEL. Nic totalnie więcej jeśli kupuje się od siebie z konta.
Kilka minut, konto było aktywne. Kufa nie widzę rodzinki. Pan w innym okienku powiedział, że trzeba dodać rodzinę/znajomych z menu u góry. Powiedział że po peselu wyszuka ale coś nie działało. Podałem więc na próbę wszystkie pola: login - totalnie obojętny bo to ja mam sobie łatwo wiedzieć komu bilet biorę, Imię, nazwisko i PESEL. Klikamy zapisz/dodaj kolejny i znów mamy czyste pola i dopisujemy kolejną osobę. 3 minuty, miałem już opcje zakupu biletów dla całej naszej 5. Wszedłem w zakładkę zakup biletu, dodałem 5 miejsc, wybrałem z listy loginów kolejne osoby do biletów. Kliknąłem płatność, blik, i 5-8min czekałem jak się przemieli wszystko i na mailu w pdf pojawiły sie bilety dla wszystkich.
Podsumowanie:
U Nas:
+ mi poszła gładko migracja
+/-obym w POKu coś załatwił z zakupami dla rodziny bo inaczej zagotuję
- Unikalne maile dla posiadaczy KK,
- brak biletów online w dniu meczu dla dzieci,
- brak biletów dla młodszych dzieci niż 8 lat.
- w instrukcji brak bardzo wielu informacji, tylko kup karnet dla siebie i bujaj się
Gdynia:
- konieczność potwierdzenia się osobiście przed pierwszym zakupem. Kłopot głównie dla przyjezdnych.
- brak info iż konieczne wypełnienie wszystkich pól dodając wiarę której będziemy kupować bilety
+ łatwość dodania znajomych do konta
+ wystarczy tylko imię, nazwisko i pesel
+ loginy potem są tylko dla nas do orientacji znajomych na liście.
+ rodzinę można potwierdzić w pojednykę, może i kolegów z czasem też.
Tak mnie jszecze naszło, jak maile będą koniecznie wymagane to może chcą zarobić dodatkowo na bazie klientów udostępniając ja sponsorom do rozsyłania spamu.
Dla mnie największym szokiem i szczytem głupoty jest to że nie można kupić biletu w dniu meczu.Rozumiem przez to że Filipiak walczy o jak niższą frekwencję w ekstraklasie.
TO jest wymóg PZPNu, nie filipiaka. W Gdyni jest dokładnie tak samo. Jak się potwierdzałem to kilka starszych głównie osób i przyjezdnych też odbiło się od systemu.
[quote='BartAcid' pid='1498773' dateline='1627820803']
TO jest wymóg PZPNu, nie filipiaka. W Gdyni jest dokładnie tak samo. Jak się potwierdzałem to kilka starszych głównie osób i przyjezdnych też odbiło się od systemu.
[/quote]
Dzięki za sprostowanie tak więc przepraszam Filipiaka...
[quote='Trapez' pid='1498673' dateline='1627743895']
Poukładałem sobie i mój system działa perfekt...
Kapustka ugotowana.... kotlecik jutro na świeżutko... i jestem przygotowany...mecz można oglądać .. ;)
Na udry z Comarchem nie mam ochoty.
[/quote]
Nigdy nie zrozumiem jak mozna odpuscic mecz na żywo i wpierdalac kotleta przed TV....
Tak wielu chcialoby być dzis na Ziemi Swietej, a nie mogą.... jak byscie kilka lat nie mieli mozliwosci ogladania Cracovii na żywo to byscie chybq dopiero zrozumieli .
Normalnie. Jak nie mogę dzieciom kupić biletu to sam też nie idę, męczą o mecz od końca poprzedniego sezonu kiedy w końcu było im dane obejrzeć Cracovię na żywo.. Czemu tylko one mają cierpieć bo ktoś jest głąbem.
[quote='BartAcid' pid='1498780' dateline='1627822127']
Normalnie. Jak nie mogę dzieciom kupić biletu to sam też nie idę, męczą o mecz od końca poprzedniego sezonu kiedy w końcu było im dane obejrzeć Cracovię na żywo.. Czemu tylko one mają cierpieć bo ktoś jest głąbem.
[/quote]
Bart ja nie moglem zmienic sektora , to biore dzieci na D. Internetowych zakupow wogole nie ogarniam wiec pojechalem do POK-a. zAWsze jest wyjscie.
- Edytowany
zwłaszcza że o 6 rano wrócilem z wakacji. nie kombinowalem wcześniej bo nie wiedziałem czy zdąże.
Bardziej mi zresztą chodzi o tworzenie problemów z zakupem niż to że ja muszę kombinować.
Nie nie tak to ma wyglądac.
Wczoraj na Arce musialem sie potwierdzać, zakladać profile rodzinie. Po 15min z jednym mailem mialem bilety na mailu.
Jeśli kretyn który tworzył system za wyznacznik wziął jak wszędzie że podstawą jest email to mają w pyte.
System do śmieci, albo handlu bazą klientów dla sponsorów.
a i kufa nie mam opcji podpiecia gdzieś rodziny by nie musieć pamietać ich loginów. klepac tego wszystkiego. dno i kilometr mułu. tak jak i elsrofesorek ze swoją świtą
10 dni później
Byłem dzis bookować miejsce. Na E sa jeszcze wolne krzesła i to sporo. Pamietam rok temu, o tej ppze E był pełny.
7 dni później
Byłem dziś w POKu. Podobno nie można przebukować karnetu na jeden mecz z B na rodzinny. Jakie są opcje żeby zabrać tam dzieciaki?
Mając Karnet mogę zakupić bilet na moj pesel na inny sektor? Czy mogę na żone i próbować wejść na jej dane?
[quote='Mathauzz' pid='1501691' dateline='1629389885']
Byłem dziś w POKu. Podobno nie można przebukować karnetu na jeden mecz z B na rodzinny. Jakie są opcje żeby zabrać tam dzieciaki?
Mając Karnet mogę zakupić bilet na moj pesel na inny sektor? Czy mogę na żone i próbować wejść na jej dane?
[/quote]
Czy dobrze rozumiem ,że coś co od lat działało tj. "przebukowywanie" karnetu na inny sektor w łaskawości swojej genialny zarząd MKS wystrzelił w kosmos zamawiając nowy system?
Ja tak miałem kiedyś, poszedłem do innego okienka i nie było problemu. Pamiętajcie to klub biedaka...
[quote='Khalid' pid='1501693' dateline='1629390428']
[quote='Mathauzz' pid='1501691' dateline='1629389885']
[/quote]
Czy dobrze rozumiem ,że coś co od lat działało tj. "przebukowywanie" karnetu na inny sektor w łaskawości swojej genialny zarząd MKS wystrzelił w kosmos zamawiając nowy system?
[/quote]
Najprawdopodobniej tak.... na poprzedni mecz mi sie taki zabieg nie udal.
ja tydzie temu bez problemu przebookowałem karnet z g na e
[quote='zejniov' pid='1501697' dateline='1629391370']
[/quote]
na jeden mecz czy na rundę?
[quote='Khalid' pid='1501699' dateline='1629391448']
[quote='zejniov' pid='1501697' dateline='1629391370']
[/quote]
na jeden mecz czy na rundę?
[/quote]
na cała runde
[quote='VelVet' pid='1501694' dateline='1629390584']
Ja tak miałem kiedyś, poszedłem do innego okienka i nie było problemu. Pamiętajcie to klub biedaka...
[/quote]
Pani nie była pewna i zapytała koleżanki na krzesełku dalej.
Więc inne okienko chyba nic by nie dało
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)