Jak to jest? Bilet na Lecha (sektor B) kupowałem w kasie, bo akurat byłem w mieście, zapłaciłem 24 złote. A teraz w strefie kibica za bilet na ten sam sektor na Lechię chcą ode mnie 30 zł. To samo było, jak była promocja 50% na Łęczną za bilet na Legię - w kasie były, w strefie kibica nie. Bilety przez internet droższe niż w kasie? Myślałem, że takie kuriozum to tylko do kolejki na Kasprowy?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
.
a
aaa
a
.a
Ktoś wie jakim cudem wczoraj przed meczem ok. godz. 14.50 nie było w kasach biletów na sektor rodzinny, a sektor nie był pełny ?
Musiałem kupić dzieciom 2 bilety po 30 zł na sektor B, gdzie mam karnet, zamiast po 1 zł na rodzinny ! :( Ale ku chwale Cracovii ! ;)
Ktoś wie jakim cudem wczoraj przed meczem ok. godz. 14.50 nie było w kasach biletów na sektor rodzinny a sektor nie był pełny ?
Musiałem kupić dzieciom 2 bilety po 30 zł na sektor B, gdzie mam karnet, zamiast po 1 zł na rodzinny ! :( Ale ku chwale Cracovii ! ;)
.
136 dni później
Wie ktoś jaki jest koszt wynajęcia skyboxa ?
37 dni później
Wie ktoś może czy kasa przy ulicy Kraszewskiego jest otwarta przed meczem czy tylko od Kałuży?
Otwarta jest zawsze przed każdym meczem
Co wiecej - w kasie maja nowe karty i mozna sobie wyrobic duplikat!!!!! EUROPA!!!!!!!!!!!!!
(przynajmniej mieli 2 mecze temu)
Mam karnet na A a chce dziś iść na sektor B można to przebukować ?
[quote='nie masz' pid='1196005' dateline='1477825502']
[/quote]
Musisz kupic bilet na B.Samego karnetu nie da sie przebukiwac na inny sektor.
107 dni później
- Jesteśmy zadowoleni ze sprzedaży karnetów - mówi rzecznik prasowy Cracovii Dariusz Guzik. - Liczymy na to, że fani będą chcieli wspierać swój zespół jeszcze w większej liczbie.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/cracovia-zadowolona-z-liczby-sprzedanych-karnetow,11792024/
[quote='RobertoBaggio' pid='1196020' dateline='1477830583']
[quote='nie masz' pid='1196005' dateline='1477825502']
[/quote]
Musisz kupic bilet na B.Samego karnetu nie da sie przebukiwac na inny sektor.
[/quote]
Pytałem bezpośrednio w kasie. [b]Istnieje taka możliwość.[/b] Z tańszego sektora na droższy za dopłatą, w odwrotnym kierunku nie ma zwrotu różnicy.
- Edytowany
Przeskakuj siatke. Mniej klopotu, a daleko nie ma
Co to znaczy, że jesteśmy zadowoleni ze sprzedaży karnetów? Szkoda, że klub od lat nie ujawnia, na jakim poziomie sprzedaje karnety na poszczególne rundy. Czy jesteśmy bliżej tysiąca, trzech, czy też może pięciu?
Nie ujawnia bo nie ma czym sie chwalic. Tak trudno to zrozumiec?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)