Witam, kumpel chce iść na mecz jutro, nie ma naszą kartę kibica, czy wystarczy teraz dowód? Byłem w Czechach i się nie orientuję. Dzięki, Anton
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
.
wystarczy dowód
Dowód skanują na wejściu: procedura trwa do pół minuty.Potem do kolejki po bilet za złotówkę: pierwszy raz jest nadal na zachętę.
17 dni później
Witam, czy ktos sie orientuje czy jest mozliwa zmiana miejsc karnetowych ?
Pozdrowienia w Nowym Roku 2016 dla wszystkich kibicow Cracovii !
27 dni później
Jest info o karnetach:
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/od_piatku_rusza_sprzedaz_karnetow_na_wiosne_2016
Coś nie widzę czasowego rozróżnienia dla tych co mieli karnety na jesień i dla tych co nie mieli karnetów. Czyli kto pierwszy ten lepszy i żadnej rezerwacji dotychczasowego miejsca ?
nie kupiłeś karnetu na cały rok?
Czy jest już możliwość wyrobienia karty kibica? Wiem że za 5 tygodni będzie, ale chodzi mi o przyszły tydzień.
@up
A skad wiesz ze bedzie mozna wyrobic? Mi ciagle nowili w kasach ze nie ma i nie bedzie mozliwosci wyrobienia juz kart.
Jak pytalem o karnet to odpowiedz ze potrzebna KK ktorej klub juz jie wydaje. Chyba ze sie cos zmienilo.
5 dni później
Orientuje się ktoś czy można kupić już karnet po raz pierwszy, tzn. nigdy wcześnij go nie posiadająć i nie mająć KK. Jestem studentem taniej wychodzi kupowanie pojedynczych biletów na D, ale chciałbym zobaczyć sparing.
Działa Wam ta "strefa kibica" ? Był komunikat, że do środy ma nie działać (3 II)... Próbuję się zalogować i "błąd serwera". (td)
Dendi86 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A skad wiesz ze bedzie mozna wyrobic? Mi ciagle
> nowili w kasach ze nie ma i nie bedzie mozliwosci
> wyrobienia juz kart.
> Jak pytalem o karnet to odpowiedz ze potrzebna KK
> ktorej klub juz jie wydaje. Chyba ze sie cos
> zmienilo.
Tzn w ogóle nie będzie? Co oni ocipieli do reszty?
Strefa kibica już działa.
Drukują już karty kibica.
Mam marzenie, że przyjdzie czas, gdy wszystkie miejsca na stadionie będą zajęte przez karnetowiczów, a karnety będzie się przekazywało w spadku. A lista oczekujących na karnety będzie bardzo długa!
Czy jeśli żona była raz na meczu (czyli jest w bazie) to wyrobię jej kartę kibica bez jej obecności?
Raczej tak, przy wyrabianiu mojej prosili tylko o Imię Nazwisko i PESEL.
Dzisiaj zakupiłem cztery karnety..myślę że znacząco przyczyniłem się do kolejnego transferu;)!
Było już o nowym spocie promocyjnym?
Najfajniejsze jak Sandomierski zdobywa dywanik:)
http://sport.interia.pl/klub-cracovia/news-cracovia-klucz-do-sukcesu-hitem-czy-kiczem,nId,2141192
Orientuje się ktoś ile kosztuje bilet dla dziecka małego na sektor B w dniu meczu. Dzięki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)