W Stilonie chyba nie płacą piłkarzom...
Mnie generalnie nie interesuje czy mecz będzie "odpuszczony" czy nie odpuszczony bo to takie zawracanie głowy i po trochu "bajki kibicowskie"... w lidze nasi kopacze maja problemy z "umieraniem na boisku" a co dopiero w PP więc na za wiele nie ma co liczyć...
Natomiast skład jaki Ulat wystawi będzie dla nas sygnałem czy faktycznie jak mówią niektórzy trener się pogubił zupełnie czy nie.
Bo co tu gadać w wyniku [b]nieodpowiedzialnych działań transferowych i dziwnych składów na sparingach[/b] przystąpiliśmy do ligi z ZUPEŁNIE ale to zupełnie niezgranym składem. "W boju" w wyniku różnych wydarzeń też nie dało się tego też zrobić bo w kazdym meczu obrona grała w innym zestawie a i "strażak" Suart okazął się kolejnym przekwalifikowanym ofensywnym pomocnikiem bocznym (jak Janus Sasin Derbich ) a nie solidnym bocznym obrońcą...
Jak teraz z Stilonem zamiast wreszcie ustalić kto gra , spróbować zgrać skład, zagrać na luzie (nieważne z jakim skutkiem) przygotować się do Arki (który to mecz jest w wyniku skrajnie niekorzystnych innych wyników w lidze w [u]zasadzie ostatnią szansą aby jako tako "podciągnąć" do 14-ego miejsca[/u]) Ulat dalej będzie sobie "radośnie mieszał" a na Kablu testował kolejnego czarnego mikrusa 165 ale w obcasach i kapeluszu to będzie dla mnie jednoznaczny sygnał ,że Uli z Rząsą pogubili się ZUPEŁNIE.
-
-
Puchar Polski 2010/2011
jak Ulat spier*oli PP to będzie najgroszym trenerem w Polsce, dla mnie PP jest teraz bardzo wazny, a on zapowiada kolejne eksterymenty (Kosanovic stoper). Sporóbuj tylko Ulatowski odpaść z PP...
Ulatowski podał skład na mecz PP
Bramkarze: Marcin Cabaj, Łukasz Merda.
Obrońcy: Krzysztof Janus, Marian Jarabica, Miloš Kosanović, Łukasz Mierzejewski, Piotr Polczak, Paweł Sasin, Hesdey Suart.
Pomocnicy: Mateusz Klich, Wojciech Łuczak, Saidi Ntibazonkiza, Arkadiusz Radomski, Alexandr Suvorov, Sławomir Szeliga.
Napastnicy: Bartłomiej Dudzic, Marcin Krzywicki, Bartosz Ślusarski
Brakuje Matusiaka.
Moskała jest słabszy od Dudzica i Krzywickiego?
Będzie to to gdzieś w telewizji albo w necie?
Bardzo mało prawdopodobne, żeby coś było, w razie czego radzę jutro patrzeć tutaj:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Szkoda że Moskita nie ma :/ .
Jeden z nie wielu zawodników którym się chce , walczak , ambitny .
i to są jaja skoro teraz Tomasz M to najlepszy zawodnik , ja pierdziu Tomek wracaj ty cholero jedna,
aha grają co czy znowu w pizde ?
Heh to sa jaja, ja sam nigdy bym tego nie napisal. Teraz jednak pisze - Moskala wroc do skladu! Jestes tak samo slaby jak reszta kolegow, ale przynajmniej walczysz. A to juz roznica.
NIEMA TEZ PLASTIKA KTORY WCZORAJ ZASLABL I DZISIAJ TRENOWAL ALE ZARAZ ZSZEDL Z TRENINGU I ROBI BADANIA UKLADU SERCOWEGO PLASTIKU WRACAJ DO ZDROWIA JAK NAJSZYBCIEJ
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył sędziów do prowadzenia meczów 1/16 finału Pucharu Polski, które zostaną rozegrane w dniach 21-22 września.
21 września (wtorek):
GKP Gorzów Wielkopolski - Cracovia, godz. 16:00, sędzia: Adam Lyczmański (Bydgoszcz).
źródło: PZPN
Ten sędzia specjalnie szczęśliwy to dla Nas nie jest, gwizdał dwa razy:
2009-08-01 19:15 Ekstraklasa, Kolejka 1, Śląsk Wrocław 2-0 Cracovia
2009-04-24 17:45 Ekstraklasa, Kolejka 25, Polonia Bytom 1-0 Cracovia
Nasi pojechali już dzisiaj, chwile przed 12. Atmosfera w drużynie marna, zobaczymy co z tego będzie, boją się panicznie dogrywki, w ogóle słabe podejście do tego Pucharu. Obyśmy jutro nie musieli patrzeć na kompletną kompromitację.
Dlaczego Matusiaka nie ma!!!
Mecz przegrany jeszcze w autobusie. Myślę, że niezabranie Matusiaka powinno być opatrzone jakimś uzasadnieniem. Ulatowski, jak Ci wierzyłem długo, to jak jutro przegramy przez jakieś Twoje eksperymenty, to jesteś dla mnie skończony
No już nie przeginajcie ,że z takim składem nie można ograć słabo i nieregularnie opłacanych przeciętnych graczy Stilonu...
Jeżeli przegramy to dlatego ,że zagramy znowu żałosny chaos w obronie a nie dlatego ,że Matusiaka nie ma.
oj boję sie, o jutrzejszy wynik,oj bardzo!
Składem takim oczywiście ograć Stilon możemy. Generalnie składem jakim mamy to powinniśmy ogrywać większość drużyn w lidze i być w okolicy 6-go miejsca. Tyle, że mamy nazwiska bez taktyki, bez wizji, bez pomysłu. Zawodników, którym się nie chce, lub nie mają siły by podbiec do piłki, by wyć na pozycje, by pokazać się do gry. A jak już któryś pokaże w jakimś meczu, że ma więcej siły i ochoty, to na następny mecz nie wychodzi. Przestałem ogarniać naszego trenera. Ale miejmy nadzieję, że to on jest wielki, a ja niegodny nawet czytać składu jaki on zaproponuje.
K_tomas_S Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda że Moskita nie ma :/ .
> Jeden z nie wielu zawodników którym się chce ,
> walczak , ambitny
Dziwny zbieg okoliczności , że ostatnio jak kończył się Tomkowi kontrakt to też mu się chciało.
No proszę zbieg okoliczności :)
A tak naprawdę to Moskała nawet jeśli był w słabej formie to i tak zawsze walczył i robił dużo wiatru(czasami nic z tego nie było)
Uważam że należy mu się szansa gry jeszcze .
.
Orientuje się ktoś czy jest może gdzieś w TV mecz na żywo ze Stilonem???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)